‏/tapuzforum/images/emo39.gif/tapuzforum/images/emo141.gif/tapuzforum/images/emo20.gif לשבת

‏/tapuzforum/images/emo39.gif/tapuzforum/images/emo141.gif/tapuzforum/images/emo20.gif לשבת

האם שנת שמיטה שינתה לכם את הנוהג של פרחים לשבת? או שאתם ממשיכים לקנות? האם בשנה רגילה אתם קונים פרחים לשבת או לחג? והכי חשוב- מי קונה? /tapuzforum/images/emo8.gif

פרחים.. אחת מהמחלות שלי..

בשנה רגילה כל שבת וכל אירוע מכל המינים והצבעים, השנה קשה להשיג פרחים נורמליים אז קצת פחות, אישתי ממש ממש לא בקטע של פרחים, החולה בבית זה אני.

שרונס21

New member
פרחים לא עושים לי את זה...

לא קונים אותי בעשרה שקלים.../tapuzforum/images/emo3.gif

candy77091

New member
לעיתים נדירות

פעם הוא קנה לי בליל הטבילה ואירגן את הבית,עשה לי ערב רומנטי.לעיתים דיי נדירות בימי שישי. אני לא מהמתלהבים ממתנות שאינן פונקציונאליות ומצד שני אני יודעת להודות על המ שנותנים לי.

אם כבר דיברת

מה כן מלהיב אותך שאישך עושה למענך? או אם היה עושה למענך? (ולא שאני מתכונן להחליפו)

candy77091

New member
עניתי על זה כבר בתגובה הקודמת

הוא עושה למעני המון.מאחלת לכולם שיעשו בשבילם כל כך הרבה כמו שהוא עושה למעני. אני מלכה בבית.ב"ה..

פנינית13

New member
חבל על הכסף

פרחים אומנם יפים אבל כואב הלב לזרוק לפח אחרי שבוע עדיף עציץ יפה שנשאר שנים

פנינית13

New member
ומי עובר סינון ולא זוכה לשינון לשונך?

אני צרכה להרגיש מוחמאת שזכיתי?

אביטל62

New member
כןןן

כשאנחנו עושים שבת בבית אני מאוד אוהבת שבעלי קונה לי פרחים יותר בגלל שזה מפאר ומיפה את שולחן השבת (ואני אוהבת דברים מעוצבים ויפים...) ופחות בתור מתנה בשבילי... ובשנת שמיטה בעלי מעדיף לא לקנות כי אין בסביבה שלנו פרחים עם הכשר מהודר... וזה מאוד חבל לי... אבל אמרתי לו שבשנה הבאה בשבת הראשונה שנעשה הוא יקנה לי זר ענקקקק בשביל כל השנה

למעלה