‏/tapuzforum/images/emo48.gif/tapuzforum/images/emo16.gif/tapuzforum/images/emo20.gif שבוע טוב!

‏/tapuzforum/images/emo48.gif/tapuzforum/images/emo16.gif/tapuzforum/images/emo20.gif שבוע טוב!

אז איפה הייתם השבת? מי הפעם העלה לכם את הסעיף? איזה רגעי נחת חוויתם? והברקות של הילדודס, היו?

השבת שלנו../images/Emo106.gif

בשונה משבת שעברה, השבת הנוכחית עברה עלינו בנעימים, את כל הסעודות אכלנו עם 2 גיסות+משפחותיהן+סבא (סבתא בחול)+שכן שהוא בן טיפוחים של סבא. כמו בכל שבת שאנחנו נמצאים בשכונה הלכנו לבקר את הדודה של אישי (אלמנה ללא ילדים) דיסקסנו ואכלנו הרבה. סבא סיפר סיפוריים משפחתיים שבחיים לא שמענו. שבוע טוב לכולם

נשמע חמים ונעים ../images/Emo13.gif

איזה שווה שיש לכם עוד סבא וסבתא - עד 120! ממש מעורר קנאה... לנו היתה שבת נחמדה והזויה משהו- החלטנו בספונאניות מרובה לאכול סעודת ליל שבת עם שכנים שלנו- שהעדיפו לרדת עם הסירים אלינו ולהמעך בין הקרטונים מאשר שנשב אצלם (פשוט יש לנו שולחן מרווח ביותר) היה מוזר לארח בצורה הזו אבל היה כייפי. ואז בספונטאניות רבה עוד יותר הגיע אלינו חבר רווק של אישי שגם נשאר לשון אצלנו והיה כיף והזוי עוד יותר. אוהבת שבתות כאלו

הייתי מאושפזת

עם דלקת בשתן, בבילינסון. אבל תתפלאו גם בבית חולים אפשר למצוא איך להעביר את השבת ושתהיה טובה. הייתי בבית הכנסת והתפללתי ודיברתי עם שתי נשים נחמדות שאמא שלהן מאושפזת לצערינו במצב סופני וגם עם השותפות לחדר שבאו אליהן מבקרים, לא רוצה להיות שם שוב אבל לפחות זה לא היה כזה נורא ואפילו האוכל היה בסדר. שבת הבאה אני בבית זה בטוח, לא רוצה יותר לא חו"ל ולא בית חולים.

ברוכה השווה /tapuzforum/images/emo24.gif

מה שלומך, יקירה? נשמע שעובר עלייך לא מעט תלאות... מדהים איך את יודעת להסתכל על חצי הכוס המלאה גם בבי``ח /tapuzforum/images/emo24.gif

למעלה