•לפעמים מתגנבת לי תחושה שהחיים מאחורי - בן 50

•לפעמים מתגנבת לי תחושה שהחיים מאחורי - בן 50

אני מנסה להתרכז בדברים פשוטים - לא מצליח.
הרגש שלי כלפי [האמורים להיות ה] היקרים לי מכל, אשה וילדים ומשפחה מורחבת - 0.
הזיכרון - יותר טוב שלא נדבר על זה.
אז כשאני רואה שאני במקום הזה למעלה מעשר שנים אין לי סיבה כיום, בגיל חמישים, לחשוב שמשהו ישתנה אי פעם.
אני לא רואה את עצמי מצליח להביא פרנסה.
אז בעצם הכל מאחורי ומלפני רק ציפייה ל... לכלום בעצם.

Lady Stark

New member
היי

כמו שאתה מתאר את עצמך, אתה מתחיל עכשיו להכיר בבעיה. וזה אמנם רגע קשה, אבל ממנו יכול לבוא רק שיפור.
ממליצה לך להמשיך במסלול של הניסיון להבין את עצמך וללכת לטיפול.
אתה תופתע לגלות כמה שינויים תוכל לעשות בעקבותיו.
עד אז, אנחנו פה

תודה - מה שמעניין אצלי שאין לי תחושות דכאון

אבל יש תסמינים דומים לדעתי. המוני ימים חודשים ושנים יכולים לחלוף בלי שבאמת אני יכול לתת לעצמי דו"ח בסוף היום מה בדיוק עשיתי היום ואיך מימשתי את היעדים שהצבתי לעצמי.
גם מגבלת היכולת שלי לחשוב ולהתרכז מונעת ממני להביא דברים רבים לידי סיום.

Lady Stark

New member
הכי טוב ללכת להיבדק

לתאר לרופא משפחה את כ-ל מה שעובר עליך. יכול להיות שזה דיכאון ויכול מאוד להיות שלא. במידה ורופא המשפחה יחליט שאין לך בעיה פיזית, ממליצה בחום להתחיל טיפול.
ובכל מקרה, גם אתה לא סובל מבעיה נפשית, אני ממליצה בחום ללכת לטיפול. חבל שלא תהנה יותר מהחיים.

תרשי לי לחלוק עלייך ליידי סטראק

לדעתי לא כל בן אדם שמתחילה לו באסה צריך ללכת להיבדק או להתחיל טיפול וגם אדם בדיכאון אולי סך הכל צריך מישהו לדבר איתו מישהו שיקשיב לו, מישהו לשפוך בפניו את הלב?(הסברתי לך את זה גם במסר פרטי תקראי). ואני כאן מוכן להקשיב ולנסות לעזור לכל מי שרוצה, ובחינם. אז תדעו שאם אתם רוצים לפרוק או לשפוך את הלב ולבטא מה אתם מרגישים ורוצים מישהו שיקשיב לכם, אז אתם לא חייבים לשלם כסף כדי שמישהו יקשיב לכם או כדי לשפוך את הלב, אני כאן להקשיב, ולנסות לעזור לכם( אתם יכולים לפנות אליי במסר פרטי או על גבי הפורום איך שנוח לכם).

Lady Stark

New member
היי

עניתי לך במסרים בצורה מפורטת, אבל אני רוצה להבהיר את זה גם כאן בפורום.
כשאדם מרגיש שהגוף או הנפש שלו בוגדים בו, הוא בהחלט צריך להיבדק. ראשית - על מנת לשלול בעיות בריאותיות. שנית, על מנת להירגע ולהבין מה באמת קורה איתו. חבל שבעיות מוזנחות יעלו פחדים ושאלות בסגנון: מה קורה איתי? למה אני ככה? זה יכול לעורר חרדה ורק להקשות על המצב עוד יותר.
הפורום הזה וחברים טובים בהחלט יכולים להקל על כל אדם. אני בטוחה בזה ובגלל זה אנחנו כולנו פה. אבל זה בשום צורה לא תחליף לבירור רפואי ולטיפול.
אני חושבת שאסור להזניח אף בעיה ואף סבל.
ובנימה זו, שכולנו נרגיש טוב!

למעלה