•עינייני מוזיקה!•

Blue Aura

New member
•עינייני מוזיקה!•

[מדעית זה כיף. ^^"] לחדשים: כל שבת אני פותחת שרשור עינייני מוזיקה, שבו אתם רושמים מה שמעתם באותו שבוע.
זמרת:
זמר:
להקת השבוע:
שיר ששמעתם בלופים כל השבוע:
המלצה על להקה\זמר\ת שכדאי לשמוע:
שיר שאתם ממליצים לכולם לשמוע:
שיר שאתם שומעים כרגע: טוסו.

gorck

New member
עונה...

זמרת: לא יודע... זמר: דפנטלי זוהר להקת השבוע: ללא שום צל של ספק, תיסלם שיר ששמעתם בלופים כל השבוע: רדיו חזק, צליל מיתר והלילה לא המלצה על להקה\זמר\ת שכדאי לשמוע: תיסלם, THE CURE שיר שאתם ממליצים לכולם לשמוע: רדיו חזק, הלילה לא-רמיקס שיר שאתם שומעים כרגע: הוא- שוטי הנבואה ואיזבו

Don't just walk away...

and leave me another day...
זמרת: כמה שאני אנסה להתכחש לזה- שאקירה, אני ממש אוהבת אותה, בעיקר את השירים בספרדית
זמר: ג'סטין טימברלייק.. כי ההופעה שלו ב-EMA הייתה פשוט טובה, והוא היה אחלה מנחה
להקת השבוע: וואו, אממ..U2 שיר ששמעתם בלופים כל השבוע: Savage Garden - Mine המלצה על להקה\זמר\ת שכדאי לשמוע: סאבג' גארדן! שיר שאתם ממליצים לכולם לשמוע: Led Zeppelin - All My Love שיר שאתם שומעים כרגע: Darren Hayes - Insatiable

לה לה לה...

זמרת: הממ לא זוכר אחד ספציפית זמר: אפשר להקה? :) להקת השבוע: בלי שום ספק suede בלופ:weezer-beverly hills המלצה: placbo והממ מוזיקה קלטית בכללי ^^ המלצה לשיר: Where do you go של היהודים וכע יש להם שירים באנגלית!! XD עכשיו נעים: הלהקה Lacuna coil טוסו:אפשר להולנד? בא לי לשמה...נמנמנמ...

HeNoOsH

New member
שלייי :]

זמרת: Christina Aguilera זמר: Sean Paul להקת השבוע: אממ..לא יודעת =\ שיר ששמעתם בלופ כל השבוע: Christina Aguilera- Hurt , All 4 One- I Swear המלצה על להקה/זמר/ת שכדאי לשמוע: יש הרבה.... שיר שאתם ממליצים לכולם לשמוע: Christina Aguilera- Hurt שיר מהמםם ! שיר שאתם שומעים כרגע: Sean Paul&Rihana- Break It Off :]

Infinity AL

New member
דאמ עניתי על זה הרגע וזה לא נשלח../images/Emo4.gif

>>זמרת: -- >>זמר: עברי לידר >>להקת השבוע: MCR, בלינק >>שיר ששמעתם בלופים כל השבוע: under pressure- MCR ft. the used >>המלצה על להקה\זמר\ת שכדאי לשמוע: עברי לידר >>שיר שאתם ממליצים לכולם לשמוע: first date - blink 182 >>שיר שאתם שומעים כרגע: כלום...

may0rw

New member
^^

זמר: rob thomas..אבל רוב תומס של פעם =) להקת השבוע: beatles שיר ששמעתם בלופים כל השבוע: beatles-come together המלצה על להקה\זמר\ת שכדאי לשמוע: beatles.. שיר שאתם ממליצים לכולם לשמוע:led zepllin- black dog שיר שאתם שומעים כרגע: השיר שאני ממליצה עליו..

St Peanuts

New member
...../images/Emo26.gif

זמרת:אף אחת זמר: כנ"ל להקת השבוע:הקילרז, ניראה לי שיר ששמעתם בלופים כל השבוע: McFly-Star Girl המלצה על להקה\זמר\ת שכדאי לשמוע:GWEN STEFANI - WINT IT UP
שיר שאתם ממליצים לכולם לשמוע: שיר שאתם שומעים כרגע: EVANESCENCE - SWEET SACRIFICE

היה לי זמן לשמוע מוזיקההה!

ב"ה זמרת: - זמר:מאיר אריאל להקת השבוע: המכשפות שיר ששמעתם בלופים כל השבוע: "מה יפים הלילות הקסומים" המלצה על להקה\זמר\ת שכדאי לשמוע: המכשפות ומאיר אריאל, לאחרון יש מוזיקה מצחיקה! שיר שאתם ממליצים לכולם לשמוע:"איתן,הו איתן,איזה מן בחורה אתה" מספר על בחור שלא הכי סגור על עצמו! זה חמודדדד! "איתן איתן" של מאיר אריאל. שיר שאתם שומעים כרגע: גלגל את החלום של איפה הילד

שוט שוטטטטטטט.

-זמרת: - -זמר: עברי לידר -להקת השבוע: ממ. ABBA -שיר ששמעתם בלופים כל השבוע: סידנדרלה רוקפלה,יומן מסע,בלדה בין כוכבים. -המלצה על להקה\זמר\ת שכדאי לשמוע: הפומליות [עזבו.] -שיר שאתם ממליצים לכולם לשמוע: חבר- הפומליות [הוא עוד ישתלט על העולם!] -שיר שאתם שומעים כרגע: כלום האמת.

vered151

New member
עונהה... ../images/Emo9.gif

זמרת:אין
זמר:עברי לידר...
להקת השבוע: האמת שהפעם זוהי מוניקה סקס... שיר ששמעתם בלופים כל השבוע: יותר מידי הרבה! המלצה על להקה\זמר\ת שכדאי לשמוע: *ראה חתימה* חחח שיר שאתם ממליצים לכולם לשמוע: יום יפה של סינגריה...=] שיר שאתם שומעים כרגע: לא שומעת

GR££N woMAN©

New member
באיחור, כרגיל../images/Emo3.gif

זמרת: - זמר: עברי להקת השבוע: המממ אולי הדורבנים שיר ששמעתם בלופים כל השבוע: דווקא אין המלצה על להקה\זמר\ת שכדאי לשמוע: תומר והמעורב
שיר שאתם ממליצים לכולם לשמוע: המממ לא יודעת שיר שאתם שומעים כרגע: The Power Of Love

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gif אני =]

זמרת: אין זמר: סטיבן טיילור להקת השבוע: Aerosmith, Three Days Grace שיר ששמעתם בלופים כל השבוע: Hole In My Soul - Aerosmith המלצה על להקה\זמר\ת שכדאי לשמוע: Three Days Grace שיר שאתם ממליצים לכולם לשמוע: הגירסאת לייב של Dream On של אירוסמית' שיר שאתם שומעים כרגע: Three Days Grace - On My Own

למעלה