••Deep••, 31 מסרים באתי לפה רק להגיד מזל-טוב בהתחלה, וזה מה שאני מקבל??
• ••Deep•• New member 18/8/03 #1 ••Deep••, 31 מסרים../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif באתי לפה רק להגיד מזל-טוב בהתחלה, וזה מה שאני מקבל??
••Deep••, 31 מסרים../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif באתי לפה רק להגיד מזל-טוב בהתחלה, וזה מה שאני מקבל??
ב בייביUE New member 18/8/03 #3 יחד עם זאת אין אנו צריכים לכעוס על מנהל הפורום כי לא הוא עשה זאת בכוונה, ישנה כנראה תקלה במערכת של "תפוז אנשים" ולכן קיבלנו מסרים רבים. לדעתי צריך לחזק את ידיו של מנהל הפורום ולתת לו ח"ח על היוזמה על המעשה אותו הוא מעוניין לעשות - טריוויה.
יחד עם זאת אין אנו צריכים לכעוס על מנהל הפורום כי לא הוא עשה זאת בכוונה, ישנה כנראה תקלה במערכת של "תפוז אנשים" ולכן קיבלנו מסרים רבים. לדעתי צריך לחזק את ידיו של מנהל הפורום ולתת לו ח"ח על היוזמה על המעשה אותו הוא מעוניין לעשות - טריוויה.
G Golden apple New member 18/8/03 #9 ../images/Emo52.gif כול מה שעשיתי זה היה לשלוח מסר ואז פתאום נשלחו אליכם הרבה מסרים התקשרתי אפילו ל אוף איתם
../images/Emo52.gif כול מה שעשיתי זה היה לשלוח מסר ואז פתאום נשלחו אליכם הרבה מסרים התקשרתי אפילו ל אוף איתם
L love amor New member 19/8/03 #12 אוף איתנו? חחחח שעה מחקתי ת'מסרים... טוב לא נורא על איזה טריוויה דיברת?