• כיצד להעביר את הקבצים מה IPOD?

gil222y

New member
• כיצד להעביר את הקבצים מה IPOD?

כל המוזיקה מהמחשב נמחקה בעת פירמוט הדיסק. התקנתי את תוכנת EPPOD2 אך אני לא מוצא כיצד להעביר את הקבצים למחשב. האם התוכנה מעבירה רק MP3 או את כל קבצי המוזיקה וכיצד? תודה גיל

weird dust

New member
תשובה

התוכנה הכי טובה ללהעביר את האי פוד למחשב זה דרך PodUtil לא עבדתי איתה ושמתי לב שהיא גם עולה כסף. הברירה השניה שעבדתי איתה היא EphPod אני לא זוכר שהיתה בעיה לעבוד איתה אין לי אי פוד ואני זוכר בעל פה את המהלכים בעיקרון מסמנים את כולם ומעבירים ישנה אפשרות לסדר את ההגדרות ככה שזה יהיה מעבר מסודר יותר למחשב

gil222y

New member
תודה, אבל

אני לא מצליח לראות את הקבצים של הIPOD על מנת לסמן אותם ולהעבירם. מה צריך לעשות?

weird dust

New member
הגדרתה אותו נכון?

בהתחלה הוא פותח חלון ושואל מה הכונן של האי פוד מומלץ להגדיר נכון
עכשיו במקרה וזה מגדיר לבד אז זה לא בעיה.

gil222y

New member
לא נראה ככונן

כנראה הבעיה שאני לא רואה אותו ככונן. מה צריך לעשות כדי שהמחשב יראה אותו ככונן? אם תוכל ליצור איתי קשר בטלפון 050-7963322 אודה לך. גיל

אם הוא לא נראה ככונן כנראה שלא

עודכן לפורמט של הפיסי כי אם הוא היה במק אז צריך לשנות את מערכת הקבצים שלו לשימוש בפיסי

gil222y

New member
המכשיר עבד רק עם PC

והקבצים הועברו לו דרך ITUNE. ה ITUNE מזהה אותו ככונן, אבל תוכנת EPPOD2 לא מזהה אותו ככונן. גם במחשב שלי לא ניתן לזהות אותו ככונן. מכ צריך לעשות על מנת שיזוהה ככונן?

ומערכת החלונות כן זיהתה אותו ככונן?

אולי הבעיה היא בתוכנה שאתה משתמש? נסה את התוכנות האחרות שהמליצו לך פה לי אין חלונות ובפעם היחידה שחיברתי לחלונות 2000 האיפוד הופיע ברשימת הכוננים של המחשב

למעלה