• נשכנים וקרם הגנה מהשמש

הילית111

New member
• נשכנים וקרם הגנה מהשמש

• • נשכנים וקרם הגנה מהשמש • היי לכולם וערב טוב בני בן חצי שנה מראה כל מיני סימנים בכיוון של שיניים. רציתי לקנות לו כמה נשכנים טובים אבל הייתי קצת בשוק מהמחירים –נשכן ב -40 ש"ח ? זה היה המחיר הממוצע לנשכנים וראיתי גם בסופר פארם ניו פארם ושילב. אשמח להמלצה על נשכנים איכותיים במחיר קצת יותר סביר אם מישהי יודעת., איפה אפשר למצוא? בנוסף בני בן חצי שנה עוד לא לקחנו אותו לים (ניראה לי רק בקיץ הבא) אבל תהיתי האם כשאני יוצאת איתו בעגלה בבוקר או בצהריים למרות שלעגלה יש צלון האם לשים לו קרם הגנה מהשמש. הבנתי שעד גיל חצי שנה לא שמים אבל אח"כ כן ? ברור לי שלים חובה לשים אבל אני מדברת על יציאות רגילות מהבית לסופר וכו ביום בקיץ האם גם אז לשים קרם הגנה מהשמש? אשמח להמלצה על קרם טוב לתינוקי. אני אוסיף שיש לו עור לבן בהיר מאוד בלי נמשים אבל נראה לי עם נטייה לנמשים ) לאבא יש הרבה..) תודה ושבת קסומה

חנול

New member
כתה תשובות

ביקשת המלצה לנשכנים איכותיים- מה זה נשכנים איכותיים? אין כזה דבר..זה לא צעצוע של פישר פרייס. זו סתם חתיכת משהו שלועסים אותה. אנחנו קנינו כמה ב-9.90 בחצי חינם בחולון. לא יודעת אם זה איכותי או לא. אני גם יכולה לספר לך שזה לא כ"כ עניין את הילי..יותר כיף לנשוך דברים שאמא ואבא לא ממש רוצים שינשכו להם...את יוכלה למשל לנסות לתת לו קצה של מגבת מבד קשה (לא כזה שנפרם בקלות או עם פרנזים) קצת טבול במים קרים, ולדעתי תגיעי לאותה תוצאה. לענין קרם הגנה- בתור הורים לילדה שקופה לחלוטין, אנחנו מאד מאמינים בקרם הגנה, ותאימיני או לא עד היום לא שמנו. ולמה? לים או לבריכה היא עוד לא הלכה (אנחנו כאלו חראות), ובהליכה של בדיוק 3 דק' לאוטו או לסופר אני לא חושבת שצריך קרם הגנה. קצת שמש עוד לא הרג אף אחד, ההפף, זה נדרש ובריא. לזמן ארוך יותר- טיול למשל הייתי שמה. מצד שני, מי המנייאק שישחשוף את התינוק שלו לשמש הקופחת בלי צל בחום הזה?

wild sands

New member
אני מנייאק גאה!

טיולים, ברכה, ים, רכיבה על אפניים, קמפינג ביער, בשדה, באגם, מה לא. נכון לעכשיו הילדה בת שנה ועשרה חדשים, מתחילת הקיץ כל יום (כמעט) בבריכה. מארבע (איסוף מהגן) עד שמתעייפת (בין חמש וחצי לשבע), אנחנו מבלים בבריכה. אני אכן מורח אותה במשחה האוטמת את הגוף לקרינה (מקדם הגנה של 5000 - בעצם הילדה מהלכת בחושך), אבל בשל השעות המאוחרות מסתפק בפעם אחת. לגבי כל השאר, אני מאמין במידתיות (מילה טרנדית). אני ממש לא מתלהב מהתכשירים למיניהם, אבל חושב שיש מקום להשתמש בהם.

aviah

New member
קודם כל LOL

על "הילדה מהלכת בחושך". אנחנו פחות ופחות שמים קרם הגנה (הילד בן שנתיים). שמים לו כשאנחנו שמים לנו - בים, למשל. בינתיים הוא עוד לא נשרף.

הילית111

New member
הי לך

אני לא חושפת אותו לשמש אבל לפעמים גם עם הצלון של העגלה יש שמש אז אני מעדיפה לשים ....... לגבי נשכנים מצאיי בשופרסל דיל נשכנים בעשרים שקלים יחידה בינתיים הוא לא מתלהב... כמ ו אצלכםן.. יום מקסים

ferdinand

New member
../images/Emo13.gif

לגבי נשכנים אין לי מה להוסיף על דברי חנול. לא בכל דבר צריך להשקיע על הטוב והאיכותי ביותר (לרוב משלמים בעצם על מיתוג של הקנייה ולא על איכותה!) תתביישו לכם!!!!
הקטנה שלנו (8 חד') ירושלמית לבנבנה, היתה בים כבר איזה ארבע או חמש פעמים בים! כולל פעמיים באילת!
ככה ביומיום לא משתמשים בקרם הגנה, לא נראה לי שיש צורך. בימים החמים האלו, בכין וכה יוצאים רק בבוקר או בשעות אחה"צ המאוחרות, פשוט כי לנו לא בא להזיע כל כך! ביום או בבריכה, כמובן שלפני כל יציאה מתקיים לו טכס קדמוני שכזה של מריחת מרקחות, בו כולנו מורחים ונמרחים טוב טוב. המלצה על קרם טוב? (זה לא בגדר "פירסומת"
) משתמשים בסידרה של דודו פישר

חנול

New member
טוב ,אני חייבת להציל את כבודנו האבוד

בתחילת ספטמבר כולנו יורדים לאילת. אני לא כ"כ גאה לספר שלקטנה... וגם לי.... זו תהיה פעם ראשונה באילת(!!!!) כמובן שהכנו מבעוד מועד את כל מרקחות הכישוף המסורתיות, וכן רשימה של פלאי סבתות למקרה שיקרה הגרוע מכל. אנחנו אגב הלכנו על שפריצר מס' 40 ו-50 של החברה ששמה מתחרז עם אכניציאה..

hag70

New member
גם אנחנו יורדים לאילת

רק עוד שבועיים
. אני והילדה. לילדה זו פעם ראשונה ולי פעם ראשונה אחרי, 20 שנה בערך? אולי 25
. לא היה חסר לי במיל. וכנראה לי יהיה חסר לי גם בעתיד. מקווה שנהנה שם (או לפחות לא נסבול יותר מדי). אבל אנחנו בעייתים באופן כללי
ולגבי הקרם, התחלנו למרוח באופן אינטנסיבי רק שכעזבנו את העיר הגדולה והתחלנו להחשף לשמש באופן יותר קבוע. היום אנחנו מורחים כל בוקר לפני הגן וכשהולכים לבריכה פעמיים או שלוש במהלך השהייה. במהלך היום לא כל כך. ולגבי החברה? מקפידים לקנות את החברה שדאגה שיהיה לנו לחם וחלב על השולחן במשך לא מעט שנים
. אני חושב שהשם שלה לא הוזכר עדיין (מה לעזאזל מתחרז עם אכיניצאה?
). ישראלים לכל דבר.

חנול

New member
מה ,יש קרם מתוצרת תנובה?

איזו חברה שמה לחם וחלב על השולחן שלכם ועושה היום קרמי הגנה? שכה יהיה לי טוב, או שהמוח שלי נהיה מטומטם במיוחד לאור ההיריון, או שאין לי מושג על מה אתה מדבר...חיחיחי אגב, אתם בסוף אוגוסט באילת או תחילת ספטמבר? אם תחילת ספטמבר- צפה פגיעה!

hag70

New member
הרבה יותר פשוט ממה שאת חושבת

לחם וחלב קונים ב
. ו
אתה מקבל כי אתה קם כל בוקר והולך ל............... קפיש? אנחנו באילת ב 19-21/8. מלון עדי.

הילית111

New member
הי לך

תראה אנחנו עוד טירונים הורים סהכ חצי שנה.... עד לא מזמן כל יציאה עם הגוזל היה פרויקט רציני אנחנו לא מתוקתקים כמוכם... בילד הבא יהיה אחרת.. נסענו דווקא לאילת כשהוא היה בן חודשים הוא נשאר עם הסבתא כי פחדנו שלא נסתדר.. טירונים כבר אמרתי?..... עוד יש כמה שבועות לקיץ אז אולי כן ניקח אותו לים ................

למעלה