• סליחות

principeza

New member
סליחה

כל מי שאי פעם פגעתי בו במתכוון וגם לא במתכוון אני מבקשת את סליחתכם. הלוואי שנהיה אנשים טובים יותר. שיהיה לכל מי שצם וגם למי שלא צם גמר חתימה טובה . ולמי שצם שיהיה צום קל....
אוהבת אתכם מאוד אני...

*pachanga*

New member
סליחה../images/Emo70.gif

להמרות שאני חושבת שאני בסדר מזה חושבת בטוחה
ואין לי על מה להתנצל ולהגיד : ס ל י ח ה בכל זאת אומר את זה: ס ל י ח ה
וגמר חתימה טובה לכולם (וגם לי
)

dudusch

New member
גם אני מצטרף... ../images/Emo24.gif

לכם, שבכם פגעתי, ואולי אתכם העלבתי. לכם שלא התייחסתי, כפי שהייתי צריך. לכם שאולי לא נראה כי אני מעריך. נותר לי רק לבקש את סליחתכם, ולהזכירכם כי גם אם לא נראה, אני חברכם. צום קל לאלו הצמים, מקווה שיעבור עד כמה שניתן בנעימים. ממני, דודוש

אלי G

New member
בסדר סולח....

סתם .... גם סולח וגם מסליח . שנה טובה וצום קל.

מצטרפת...

ומבקשת סליחה מכל מי שפגעתי בו\בה...מקווה להיות אדם טוב יותר בשנה הזו. צום קל לצמים...

../images/Emo10.gif חברים, את מאכזבים אותי ../images/Emo52.gif

מה קרה? כולם מושלמים או שכולם מפחדים לפשפש במעשיהם השנה? קחו נשימה, תסתכלו אחורה ותשפכו כאן ממי אתם באמת מבקשים סליחה - כאלה שהיתה לכם הזדמנות ופספסתם, כאלה שחשבתם בזמנו שלא מגיעה להם סליחה ועכשיו במרחק הזמן מגיע באבוה, חברים אמיתיים, חברים וירטואלים - אבל סליחות אמיתיות, לא "לכל מי שפגעתי". קדימה. ועל מנת לא להיות סתם מטיף:
לעוזרת בית שלי, שבגלל סיבות תקציביות הורדתי אותה לפעם בחודש.
למ.ר, איש טכני איפה שהוא, שחטף ממני צעקות (יותר מאוחר התברר שגם על לא עוול בכפו)
לאחותי שמתנת החתונה שלה לא היתה מוכנה ליום חתונתה.
למ.א. על הפאדיחה הקטנה שגרמתי לה בשידור חי .
לאבא ואמא על העקשנות. עכשיו נראה אתכם.

ליאן.

New member
• סליחות ../images/Emo7.gif •

זה המקום והזמן לבקש סליחה. גם מאבא ואמא וגם אם אין ממש על מה. תרגישו חופשי לפרוק בהמשך השירשור.
גמר חתימה טובה

MiTZi Shpitzi

New member
זה רק אני שחושב ש...

זה לא המקום לבקש סליחות אמיתיות ?? סליחה תעשה פנים מול פנים (מקסימום בטלפון אם המרחק לא מאפשר) ! הסליחות כאן הן סתם התפלצנות... יום טוף. מיצי.

ליאן.

New member
ברו--ר

ובכלל, כל ´החג´ הזה הוא סימלי. הרי לא ב-א-מ-ת תחכה שנה שלימה, כדי להתנצל או לכפר על עוונותייך.. נכון?

זִיגזַג

New member
חשבון נפש...

אני רוצה להתנצל בפני כל אחד ואחד שקורא שורות אלו, באם פגעתי או אכזבתי או העלבתי אותו בדרך כלשהי השנה.. וגם בפני אלו שלא קוראים שורות אלו ולא יצא לי להתנצל בפניהם.. מקווה שהם סולחים! שום דבר לא נעשה בכוונה תחילה, ואם בפגעתי.. שוב, אני מצטער! ולכל אלו שפגעו בי.. "סלחתי כדברייך!".. צום קל לכל אלו שצמים.. וגמר חתימה טובה.. אני אחזור מוצאי כיפור! זיג

סליחה מחגית(שם בדוי) על זה ש.......

בזמן האוראלי הבטחתי לה שאני אודיע לה שנייה לפניי שאני מגיע לשיא ו........ברח לי סליחה גם על זה שלא לקחתי את זה בחשבון ולא היו לי מפיות ליד המיטה וסליחה אחרונה שנקרעתי מצחוק במקום לרוץ להביא לך
מצטער אבל מה לעשות אני סך הכל..בן אדם

נתן.ל

New member
../images/Emo6.gif אתה מלך

אבל
זה אומר שגם אני צריך לבקש סליחה עכשיו ?
לא התכוונתי
סתם, אני בטח שהתכוונתי

dianah

New member
גמ´ני, גמ´ני רוצה ../images/Emo13.gif

אחרי סופשבוע ארוך ומרגיע באילת הרחוקה, חזרתי להגיד סליחה מכולם, גמר חתימה טובה למאמינים ובכלל, צום קל לצמים, בתיאבון לאוכלים
סליחה מאלו שפגעתי בהם, ומכיוון שאני ריאלית, סליחה גם מאלו שאפגע בהם
+

למעלה