• רציתי לשמוע מה דעתכם

לימור425

New member
• רציתי לשמוע מה דעתכם ../images/Emo22.gif

שלום ובקר טוב תשמעו משהו בן אחי חוגג יומולדת בקרוב (בן 6) והתלבטנו מה לקנות לו מתנה ראינו (אני ובן זוגי) בחנות צעצועים כל מיני משחקים וצעצועים שדורשים סבלנות וריכוז ואנחנו חושבים שכמה שזה יפה ומגוון זה עדיין לא בשבילו... זה ילד שמעדיף לפרק במקום לבנות ובוא קצת חסר מנוח חסר סבלנות בדברים מסוימים וממש התלבטנו מה כדאי.... בסוף ראינו סט של שק איגרוף וכפפות בן זוגי סבור שזו מתנה מושלמת בשבילו ככה הוא יוכל לתעל פרצי תסכול וזעם להכאת השק ולהוציא עליו את המרץ בחבטות ... אני לא יודעת מצד אחד אני חושבת שהילד יתלהב מכזו מתנה הרבה יותר מסט לגו או הרכבה או צעצוע מקובל אחר (בהיותו ילד יחיד להורים גרושים יש לו הרבה מכל הנ"ל) מצד שני האם זה לא מעודד את הילד לאלימות? ומצד שלישי זה ממש לא מקובל ולכן אני חוששת מהתגובה של בני המשפחה סתם התלבטות חסרת חשיבות אבל אשמח לדעת מה אתם חושבים ?????

anat30g

New member
רעיון מוצלח מאוד

בגן של בני הבכור (גן חובה עירוני) היה שק איגרוף תלוי בחצר. כל פעם שמישהו כעס, הוא היה נשלח לשק להוציא עליו את זעמו... כמו כן - ילדים שרצו בשעת חצר לשחק עם השק היו רשאים לעשות את זה. אני לא חושבת ששק איגרוף מעודד אלימות - האלימות ישנה - השק נותן לילד אפשרות להוציא את הכעסים והיצרים ולא לפגוע באיש... כמו כן שאפשר להסביר לילד - הוא כבר בן 6 - שאיגרוף זה סוג של ספורט ויש לו כללים - מכים רק בשק ולא באנשים. מזל טוב - ענת

הנשוי

New member
מה דעתך לשאול את אחיך בנושא???

ואם הוא יגיד שזה לא נראה לו אשמח לקבל את השק איגרוף

אמיר.

New member
אגרוף זה לא ספורט...

זה אלימות לשמה... שק אגרוף מתאים אולי בגן משחקים כמפלט לאלימות.... לדעתי לא מתאים למתנה לילד.. צריך להמשיך לחשוב....

לאה_מ

New member
לא רק שזה ספורט לשמו (אם כי לא

מהחביבים עלי), אלא שכשעומר היה מטופל בריפוי בעיסוק (עניינים שגרתיים של חוזק בחגורת כתפיים ומוטוריקה עדינה - אופייני מאד לכל בני הדור הזה שמעודדים אותם באגרסיביות בבתי היולדות להשכיב את התינוקות רק על הגב), המטפלת שלו מאד עודדה את זה. היא אמרה, שלחבוט בשק באופן שווה בשתי הידיים זה מאד מפתח את הכישורים שהיא ניסתה לעודד אצל עומר.

למעלה