האמת היא שאני מלא חששות
אומנם אני מאמין בג'וס, אבל אני רואה כמה בעיות.
קודם כל זה פרויקט מאוד שאפתני, לקשור את זה לעולם הסרטים ויחד עם זה שזה יהיה בלי ממש גיבורי על.
הסוכנות שילד אף פעם לא נראתה לי מעניינת יותר מידי.
ג'וס לדעתי מתמחה בלכתוב דמויות וקבוצות שהן אנדרדוג. כאלו שפועלים נגד הכוחות החזקים, לא רק נגד הרעים, אלא גם נגד סוג של כוח שלטוני (בבאפי למשל הצבא והמועצה). איך שזה נשמע לי בנתיים לא כזאת הקבוצה בשילד. אולי אני טועה וג'וס יעשה קבוצה שפועלת נגד השלטון המרכזי בשילד (שבקומיקס הרבה פעמים נרמז שהוא מושחת או לפחות שומר יותר מידי סודות).
עוד דבר זה שג'וס לדעתי פועל הכי טוב כשנותנים לו חופש יצירתי. אומנם מצד אחד הגיוני שייתנו לו את זה אחרי שהוא הוכיח את עצמו בגדול עם הנוקמים והוא קיבל תפקיד חזק בעיצוב שלב 2 של סרטי מראוול, אבל מצד שני סדרה שכל כך קשורה לתאגיד ענקי ולכל כך הרבה סרטים, ייתכן שהוא יקבל המון המון הגבלות.
חוץ מזה אני מעדיף לבוא עם חששות מאשר לבוא עם ציפיות יותר מידי גבוהות. כי כשיש לי ציפיות יותר מידי גבוהות אז אני כמעט תמיד מרגיש קצת מאוכזב, אפילו כשאין סיבה.
מה אני מקווה, למה אני מצפה... אני בטוח שיהיה המון הומור ווידוני ואני לא יכול לחכות לו. כמו שאמרתי אני מקווה שהקבוצה המרכזית לא תהיה פשוט קבוצה טובה שמקבלת הוראות מניק פיורי.
אני רוצה שבאמת נראה אותם מתמודדים עם רעים עם כוחות על. ולא יזיק עם יביאו כמה רעים מהקומיקס. אני מנסה לחשוב על רעים אפשריים ועולים לי כל הזמן רעים קלאסיים של ספיידרמן (סאנדמן, מיסטיריו, דוק אוק). אבל בעצם אני חושב שבטלביזיה מותר למארוול להשתמש במה שהיא רוצה.
אני מקווה גם שיהיו איומים מגוונים באותה מידה שיש בעולם הקומיקס של מארוול, אפילו שזה נעשה מורכב. כלומר אל יווני רע, חייזר שנוחת על כדור הארץ, קוסם רע ושד מגהנום. זה אחד הדברים שלדעתי נחמדים בקומיקס שלפעמים יש שילובים בין פאנטזיה ומד"ב.
אני מקווה שהסדרה לא תסתמך יותר מידי על פרקי וואן שוט (כמו העונה הראשונה של דולהאוס) אבל יחד עם זה שעדיין יהיו ולא תהיה מהסדרות שיש בהם רק עלילה עונתית בלי עלילה נפרדת לפרקים שונים.
אז עם כל כך הרבה ציפיות ותקוות איך לא יהיו לי גם חששות.