inbary1

New member
יעלילב, כנסי...

אני לא מומחית בפימו , א ב ל -

מכינה מידי פעם עבודות בפימו (רמת מתחילים) ושורפת בטוסטר אובן ואח"כ גם אוכלת משם.
לא ישר ,, מיד, וממש איןלי בעיה עם העניין הזה.

אם מאווררים את הטוסטר, ותמיד משתמשים באותו מגש חד פעמי, אין (לי) בעיה....
 

יקנעמית

New member
ענברי, סליחה, אבל את טועה ומטעה וחבל...

בשום פנים ואופן אין לאפות פימו באובן שאופים בו אוכל !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אסור אסור אסור !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
רעל !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מסרטן !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 

inbary1

New member
אמרתי, דגש, לטעמי האישי בלבד

אני לא "אופה" הרבה פימו בכלל. פעם בחצי שנה, לא מתכוונת לקנות אובן מיוחד.

אם יש משהיא מקצועית כמוך, או מישהיא שרוצה להתנסות ולהתמקע, אז בטח שראוי (לפי הכיס שלה) שתקנה לה אובן רק למטרה הזאת.
פעם ב, ממש אין לי, ודגש על המילה לי, בעיה.

סורי....
 
טוסטר אובן מ'אגורה'= צי'פס פימו שרוף למחצה

כדאי להשקיע בתנור קטן שהטמפרטורה שלו ההתחלתית מ-100 מעלות צלזיוס וגם טורבו - לאחידות הטמפרטורה.
 
מה זה המון חומרים? במתכון להכנה - אלו חומרים שיש בכל בית

הכי פשוטים שיש
חוצ"מ יש לקנות מוכן
החומר מאד דומה במרקמו לפימו ו"מתמסר" באהבה :פ-D

בהצלחה
 
למעלה