‫איך אני מצרף את בת זוגי לרכיבות??

Mikoguli

New member
‫איך אני מצרף את בת זוגי לרכיבות??

שלום לכן ספורטאיות יקרות. אני רוכב עם וותק של כמה שנים (הרים),וזקוק לעצתכן. אני רוצה להכניס את חברה שלי לעולם המופלא שלנו. אופניים יש(2 זוגות). ציוד יש. איך משכנעים לאותה לבוא איתי? נראה לי שמרוב שהצקתי לה, כבר עשיתי לה אנטי. רכבה איתי כבר פעמיים שלוש, ולא ממש מתחברת. מה עושים??

מור שלז

New member
מזמין אותה להצטרף אלינו לפורום הזה ../images/Emo13.gif

אין כמו הפורום הזה בשביל לעשות חשק לצאת החוצה ולרוץ, לרכוב, או בכלל לעסוק בספורט. וברצינות, אתה אולי לא תאהב את התשובה הזו, אבל אני לא מאמינה ב"לשכנע", זה צריך לבוא ממנה. ובטח ובטח שכש"מציקים" לנו, אנחנו מפתחות אנטי. ומה לעשות שכמו שלא כל הגברים מתחברים לרכיבת שטח, כך גם אצלנו הנשים... כל אחת ומה שעושה לה טוב. אם לא בא לה רכיבת הרים, אולי תוכלו לעשות ספורט אחר ביחד? למשל, ריצה? אני ושיחיה מאוד נהנים לרוץ ביחד (למרות שאין סיכוי לראות אותו על אופני כביש). בהצלחה - בטוחה שתמצאו את דרך המלך ואת הדברים שעושים לכם טוב ביחד.

Mikoguli

New member
תודה על תגובתך..

אני מצטרף אליה , מדי פעם להליכות שהיא עושה. היא לא רצה. אבל אני מרגיש שזה לא ממש זה,בד"כ זה לאט לי מדי. זה טוב לי אולי לשחרור.. זה נחמד בתור זמן איכות לשיחות וכו'. אבל זה לא תחליף לחוויות ,אנדורפינים ואדרנלין שאני מפיק מרכיבה. ואני מאד רוצה לחלוק איתה את זה. תודה.

zzebra

New member
הסיפור שלי

אני אספר לך בגדול מה היה אצלי.. אני כל חיי שוחה. הכרתי את בן זוגי בבריכה. הוא התאמן לטריאתלון בזמנו. הוא שאל אם אני מתאמנת לטריאתלון ואחרי גיחוך ומבט קצת המום (מה זה בכלל טריאתלון?!?!) התחלנו לצאת. לפני שנה וקצת- טריאתלון נשים בהרצליה, ממש ממש ישב וניסה לשכנע אותי להצטרף כשחיינית לשלשה. ממש לא רציתי זה לא התאים לי בזמנו (לימודים וכו') והשכנועים שלו רק עשו לי אנטי. קצת יותר מחצי שנה אחר כך נסעתי ללוות אותו בתחרות חצי איש הברזל באילת. אין לי מילים לתאר את האווירה המדהימה שהיתה שם. כל כך קינאתי בו. אחרי התחרות נרשמתי למרוץ האופניים לנשים שהיה למעשה תחנה בדרך לטריאתלון נשים ספרינט מלא השנה. תראה איזה הבדל- שנה שעברה לא רציתי להשתתף כחלק משלשה במקצה שאני חזקה בו- שחיה, ושנה אחרי אני כבר בשלושת הענפים בספרינט. אני חושבת שאתה צריך להלהיב אותה. לקחת אותה איתך לאירועים רק לצפות מהצד בהפנינג האדיר הזה. לספר לה בסיום רכיבה על היום המדהים שהיה לך ומה ראית בדרך.. אני באמת מאמינה שזה בא לבד. אם אתה רוצה שהיא תיכנס לזה באהבה ותשאר בתחום- זה חייב לבוא ממנה. וכמו שמור אמרה- דרך נהדרת להלהיב היא פשוט לתת לה קצת לקרוא הודעות כאן בפורום הנפלא הזה.. בקיצור- ספורט זה דבר סוחף, היא תדבק בהתלהבות שלך בסופו של דבר, פשוט תן לה זמן למצוא מה הכי מתאים לה והכי חשוב- סבלנות. קרן.

Mikoguli

New member
תודה על התגובה המפורטת

אבל העניין הוא, שהיא לא ממש בן אדם ספורטיבי. וכולכן פה כן. כרגע, פעמיים בשבוע הליכה של 40 דקות זה ספורט מבחינתה, ולא בא לה לעשות שום פעילות אחרת. (חוץ מסקס כמובן..:))

efratramati

New member
יש אנשים שאוהבים תפוזים וכאלו שאוהבים שוקולד

ואללה אם היא אוהבת סקס כבר זכית
תשמע- בעיניים שלי, אין מה להכריח או שזה בא או שלא. לא שווה להפוך את זה לחיכוך מרכזי בחיים שלכם. אולי יום אחד היא תפתיע. חוץ מזה יש כל מני סוגי ספורט. לא רק אופניים - יש גם ריקוד וגם יוגה וגם פילאטיס (כן כן לא לנשים בלבד). אולי אפשר לפתוח קצת את נקודת המבט שלך ולהרויח מכל הכיוונים.

למעלה