‫דיון: פרק 18 עונה 7!
פרק 150

Netto

New member
‫דיון: פרק 18 עונה 7! ../images/Emo58.gif פרק 150 ../images/Emo65.gif

ראיתם כבר את כל 149 הפרקים של האוס, אני בטוח. אז פרק 150 מיוחד ויפה (כמו שעשו בפרק 100 ועוד יותר), שתפו אותנו אם אהבתם את הפרק ואם ראיתם את כל פרקי הסדרה - כל 150 הפרקים ולא פספסתם אף לא פרק אחד. האם הפרק הזה טוב יותר מהפרק ה100 ובכלל מה אתם חושבים שיקרה בפרק/ים הבאים.. איך מתקדמת הסדרה?? אז... כתבתי/חפרתי קצת יותר מידי. תתחילו לשתף ולדון על הפרק!

איזה פרק הזוי! איה קאדי???../images/Emo184.gif

חוץ מזה, היה פרק חביב לחלוטין. אהבתי את החזרה של 13 ואיך מאסטרס חוששת למקומה עכשיו
הלוואי שיעיפו אותה! ואני ממש ממש ממש מקווה שהמבטים בין צ'ייס למאסטרס לא יניבו איזה רומן.. זה יהיה לא נעים לא להם ובעיקר לא לנו!! האוס היה משעשע.. עם התחרות ספאדניקים שלו ושהוא מתחרה בילד בן 16
היה כיף לראות את האוס משתעשע... אבל נחזור לכותרת.... איה קאדי???? מה שחררו את ליסה לנקיונות פסח?

../images/Emo58.gif איזה יופי!!!

אין לי מושג מה היה בפרק מבחינה רפואית\שאר הצוות המשעמם והמיותר אבל 13 פשוט מלכת עולם! איזה כיף שהיא חוזרת!!!!

o0Invisible0o

New member
../images/Emo58.gifבקצרה..

פרק 100 היה ה-ר-ב-ה יותר טוב. הפרק הזה נמשך נצח וכל המקרה הרפואי היה ממש ממש משעמם. כל הקטעים של האוס ו13 הפתיעו אותי לטובה - גם השאירו עניין לאורך כל הפרק, גם הסבירו יפה את ההעדרות, גם עשו קטע האוסי מצחיק.. ובכלל השלימו ל13 את כל החסר עם קאדי והראו איך הוא מתמודד עם זה..כל החצי הזה של הפרק היה מצויין. החצי השני משעמם.
אני לא מאמינה שאישתו של טאוב עדיין איתנו. מה???!?! קיצר, חצי פרק טוב.

די איזה יבשים אתם

פרק אדיר! המקרה הרפואי היה מגניב לשם שינוי, הפתרון שלו פחות. ואומג 13
התגעגעתי אליה

רונן 99

New member
שאלה

באיזה ערוץ בהוט משודרת הסידרה? מצאתי ערוץ של פוקס ניוז, פוקס ספורט וכו'. אבל לא מצאתי שם את הסידרה האוס.

למעלה