\‫עונה 9 פרק 15

יעלי1232

New member
מטריד, מפחיד אך מעולה

הכיוון אליו דין הולך.
ההתנהלות של סאם.
קראולי.
אבדון.

הלהב הראשון. הלהב שר לדין. דין לא יכול לשמוע את סאם מרוב שהלהב מדבר אליו. וקשה לו להתנתק, וקשה לו לחזור לעצמו.

וכתבתי על זה כל כך הרבה בטאמבלר, אז אין לי כוח לחזור על זה , אבל משפט המפתח שלי בעונה הזו, בעיקר בחצי השני שלה אבל גם בראשון:

Season nine season divine

עונה מעולה.
כל כך הרבה התפתחות של הדמויות.

משי22

New member
פרק מצוין

מותח ומעניין לכל אורכו.

אני עוד מנסה להבין אם קראולי היה נחמד כל הפרק (כל השטויות שלו על שהוא נהיה סנטימנטלי) זה רק בגלל שהיה לו ברור שהם יהרגו אותו אחרי שימצאו את הלהב, או בגלל שבאמת איכשהו הדם האנושי שבתוכו משפיע עליו.
בכל מקרה אהבתי את הדמות של מגנוס, כמעט חבל שהם נפטרו ממנו כל כך מהר (מה שמעלה בי את השאלה, מה הם הולכים לעשות עכשיו עם המבצר שלו? הם כרגע היחידים שיודעים שהוא קיים ואיך להכנס אליו, ובטוח יש בתוכו מלא דברים שימושים).

דין וסאם... מדהימים כתמיד, באמת, שניהם. ממש אהבתי אותם בפרק הזה ואני מתה שיגיע כבר הפרק הבא.

וכל אלה שבפורום ולא רואים את הפרקים- מה נסגר אתכם??? לכו לראות זאת עונה מצויינת!

מסטרי

New member
נהנתי מאוד

ואוו, זה היה אחד הפרקים מזה זמן שישבתי במתח כל הפרק, הבטן שלי ממש התהפכה וזה היה ממש מפחיד הפרק!!!!!!
מישה ביים את הפרק ממש טוב , והסיפור ממש מעולה. מסכן דין......
העונה הזאת נעשית יותר ויותר טובה אמאלה

יעלי1232

New member
מישה היה מדהים
כל שוט בפרק הזה היה וואו

כל כך הרבה
Silent storytelling ,
הידיים של דין. הידיים באופן כללי כמוטיב חוזר.
סורגים , כלא פנימי או חיצוני כמוטיב חוזר בכל מיני סצינות.
התאורה- איך דין יושב במקומות מוחשכים, וסאם יושב באור, אפילו השם של סאם בFBI היה Agent Lighter.

איך רואים שסאם עובר תהליך של צמיחה והתפתחות בעוד דין עובר תהליך של הידרדרות מאסיבית. הכל מכוון לשם.

סצינת הסיום- סאם , כל כך הרבה יותר מאוזן ובוגר, יושב על השולחן המסודר, עם טלפון (תקשורת עם העולם ) , דין יושב בתוך כאוס, מחביא בקבוק וודקה ריק, בכאוס של עצמו.

כל כך הרבה מה לכתוב על הפרק הזה.

Never getting over it

למעלה