‫רוצה לזכות בכרטיס לתצוגת אופנה
|?|

‫רוצה לזכות בכרטיס לתצוגת אופנה
|?|

|נעליים|
היכנסי לפורום אופנת נשים, בחרי בגד או לוק אותו היית לובשת ואולי תזכי בכרטיס לתצוגת האופנה של קסטרו! כל הפרטים בקישור הבא: http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=2061&messageid=176020661
|תו|
יש לכם הזדמנות לזכות בזוג כרטיסים להופעה של שלמה ארצי
|!|
היכנסו לפורום הורים לפעוטות , ספרו לנו עד כמה חם לכם הקיץ הזה ולמה מגיע לכם ללכת להופעה על חשבוננו? ואולי תזכו בזוג כרטיסים! http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=1934&messageid=176066264

xokeren

New member
מכיל

אז הייתי אתמול בצילומים... היה יום מוצלח מבחינת השחקנים שיצאו לפגוש מעריצים... פחות או יותר כולם יצאו חוץ מג'יניפר גוודווין...

פגשתי את מייקל סושה (the knave), ג'ורג'ינה (אלסה), שון (רובין הוד), ובוורלי (גרני)...
אני מבואסת שהתמונה עם ג'ורג'ינה יצאה מטושטשת בגלל שמי צילמה אותה לא צילמה טוב אבל פעם הבאה...
וגם פיספסתי את ג'ן מוריסון,רפאל (הבן של רובין) וכריסטי (אישתו של רובין) כיוון שאני ועוד אחת הלכנו לאכול באותו הזמן...

ראיתי את רוב הסצינות.... (הגעתי בסביבות 12:30 ועזבתי ב11:30 בלילה עם הפסקה באמצע שהלכתי הבייתה להטעין את האייפוד) ולא לאנה לא הייתה על סט...

Shiri from the block

Active member
אבל איפה הספוילר פה?

תספרי משהו עסיסי!
אני כבר ראיתי וידיאו מהסט אתמול... שלא אהבתי.

הלדיל

New member
ראיתי את "פרוזן"

הספר לא מצליח להעביר עד כמה אנה מעצבנת. זהו אדם ששם בצורה מוחלטת את הרגשות שלו בחוץ. בכמה נקודות התחשק לי להיכנס לעולם הסרט ולתת לה סטירה. הפס הלבן בשערה עשה לי דז'ה וו לרוג למרות שאני מניח שזו לא כוונת היוצרים. לגבי אלסה, אני חושב ששמלת המלכה שלה יותר מחמיאה לה משמלת הקרח שלה, שלא לדבר על התספורת המזוויעה. היא גם יותר מדי חמודה מכדי להפחיד בשתי הצורות. כאדם כבד שמיעה, אני מסוגל להזדהות עם הבעיה שלה (האנאלוגיה להומוסקסואליות שנתקלתי בה בכמה מקומות נראית לי גובלת בהומופוביה. הכשרון של אלסה הוא ברכה וקללה בו זמנית. אני לא בדיוק יכול לחשוב איך הומוסקסואליות יכולה להיות הרסנית באותה הצורה.) לגבי הנבלים, הנציג מעיר הנוכלים, סליחה הרוכלים, דווקא נחוץ כדי שיהיו פנים לפחד ולשנאה מפני הכשרון של אלסה. לגבי האנס, הוא בהחלט הפתיע אותי ברגע שהוא הסיר את המסכה למרות שידעתי על המהפך.
לגבי "עד עצם היום הזה", לאחר צפייה בסרט, אני מניח שהטוויסט יהיה שרמפליצקין נעל אותה לפי בקשתה המפורשת להיות במקום שבו תוכל להשתמש בכוחותיה מבלי שתפגע באיש. נכון שבסוף הסרט, היא מבינה איך להפוך את התוצאות אבל טראומה, מהסוג שפוקד את אלסה, איננה נמוגה במהירות כזו.

לא הבנתי כמה דברים

הספר לא הצליח להעביר כמה אנה מעצבנת? הכוונה אולי לספר?
אנלוגיה הומוסקסואלית איפה? הומופוביה איפה?
איזו תספורת לא הבנתי? הצמה (שנכנסה לאופנה בזכות קטניס אוורדין ממשחקי הרעב) או הקוקו גולגול האסוף והמהודק?

הלדיל

New member
לדעתי,

התספורת הסופית של אלסה. היא מזעזעת, לדעתי, ולא במובן החיובי. היא נראית כמו תספורת של מישהי שלא יודעת לסרק את עצמה. לי היא שידרה את התחושה שאלסה מרושלת. ייתכן והעובדה שגם שהשיער שלה משוחרר מהקוקו, הוא עדיין מאד מקורזל.
לגבי הומוסקסואליות, בכל פעם שדנים ברשת בדמותו של הזר והשונה, מעלים באוב את דמותו של ההומוסקסואל. נתקלתי באנאלוגיה הזו בדיון ב-"עין הדג" והם גם נתנו לינק למאמר שמשווה את הסצנה בה אלסה משתחררת סופית לסצנת היציאה מהארון. כאמור, אני לא מסכים עם האנאלוגיה הזו.
בזמנו יצאה גירסת הספר של "פרוזן" לחנויות. קראתי אותה זמן רב לפני שראיתי את הסרט (כאמור, אתמול.) להגנתי, גם כריסטוף חושב שהיא מעצבנת בהתחלה ואומר לה להירגע.

Rachel47

New member
יש סיכוי שהם כן התכוונו להזכיר את רוג

מארוול שלהם בכל מקרה

ורוג היא הבחורה הכי מתוקה בכל העולם שרק רוצה להיות נהדרת ולא לפגוע באפחד
התיאור הזה מתאים הן לאנה והן לאלסה

&nbsp
הקטע עם האנס אכן היה מפתיע ולא צפוי בכלל
היה צפוי שכריסטוף יהיה האהוב הסופי אבל באמת לא חשבתי שזה יהיה כזה טראומטי
מה גם שאני כועסת שהם בזבזו שיר אהבה כזה חמוד על נבל כזה..
&nbsp
בקשר למה שאמרת על וואנס אני חושבת שיש סיכוי שזה משהו כזה (כמו הסיכוי לכל פתרון אחר שנצטרך לחיות ולראות)

למעלה