‫i-phone, Samsung Galaxy S / Ace...

• פותח הנושא ל13
  • פורסם בתאריך

ל13

New member
‫i-phone, Samsung Galaxy S / Ace...../images/Emo53.gif

שלום, אולי תוכלו לעזור כאן...? i-phone 4, Samsung Galaxy S / Ace... או אולי סמארטפון אחר? אשמח לקבל את המלצותיכם. האם יש לכם מושג אם לי כלקוח קיים של אורנג', תנאי השדרוג / רכישה / חבילה באורנג' יהיו יותר אטרקטיביים עבורי לעומת החברות האחרות (כולל החזרת מכשיר ישן של אורנג' שנותן עוד הנחה) או שבסלקום/פלאפון (עם שמירה על המספר הנוכחי שלי כמובן) אני יכול לקבל מחיר/חבילה יותר טובים דווקא כלקוח חדש? ממתין לתשובותיכם. בתודה מראש

פגית

New member
ברוך הבא

האם עשית חיפוש בפורם בנושא? אני מוצאת את עצמי עונה על זה פעם ביום בערך, אז אנא ממך- חיפוש קצר בשבוע האחרון ייתן לך הרבה מידע. לי יש גלקסי s ואני מאוד מרוצה. למה אתה מתלבט? כלומר האם יש לך דרישות ספציפיות מאחד המכשירים שאין באחר או שהדרישה היא להתחדש בסמרטפון? כי בסופו של יום הם מאוד דומים וזה עיניין של נוחות. אני בחרתי בגלקסי בשל הקלות, הגודל, הקרינה הנמוכה, החיבור עם גוגל וכי שיחקתי איתו וממש נהנתי. לאחר הרכישה שיחקתי גם עם אייפון והבנתי שבחרתי נכון, הוא היה לי הרבה פחות נוח. לכן אני ממליצה לקחת ליד ולהחליט על פי תחושה. לא יכולה לעזור לגבי מי החברה בה תקבל את ההצעה הטובה ביותר, אבל אני מניחה שהשאר יודעים יותר. שמתי לב שגם הs וגם הase נמצאות במשוואה- אם אתה מתלבט בין הגלקסי לאייפון האיס לא צריכה להיכלל לטעצי, זה מכשיר חלש טיםה יותר, קטן טיפה יותר אך לכן מתומכר טיפה זול יותר. תתחדש באיזה סמרטפון שתבחר...

ל13

New member
ובכל זאת... עוד המלצות למישהו בבקשה...?../images/Emo53.gif

למעלה