פולגאר

Well-known member
תראה איזו אשפה היא לוד שהאינפנטיל מתגאה שהוא גר בעיר הזאת :-):
בית פרטי עם 6 חדרים ברחוב רותם, בשטח 175 מ"ר על מגרש בשטח 260 מ"ר עם חצר היקפית וחניה, נמכר ב-3 מיליון שקל.

לוד

לוד
(צילום: אבי מועלם)

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
פשוט מדהים לראות עד כמה האובססיה העזה והחולנית שפיתחת אליי על רקע פערי המעמדות בינינו כי אתה עני ואני עשיר פשוט לא משחררת ממך :confused:

מה הקשר בין תגובתך לשרשור שלו? כמה שהקנאה שלך עזה וחולנית. זה מטורף. מאז אתיופי המחמד של certified לא היה מישהו שקינא בי קנאה כה עזה וקשה בגלל הנושא הכספי :confused:
איזו אשפה היא לוד
עיר בדירוג סוציו-אקונומי של 4 היא לא רק לא אשפה, אלא גם אפילו לא קרובה להיות. זה ציון שאומר שלפחות שלושים אחוז ויותר מהערים בארץ הן ברמה נמוכה יותר. זה גם ציון שמגדיר עיר כעיר מעמד ביניים ועיר בינונית.

אתה לדוגמה, אם תסתכל על עצמך, אתה חרדי מפגר, וזאת כאשר ידוע שכשמונים אחוז בקירוב מהאוכלוסייה החרדית בישראל מתגוררת בערים בדירוג סוציו אקונומי של 2, דירוג שאתם אלו שמביאים את הערים שאתם מתגוררים בהן אליו בעקבות רמתכם הנמוכה בתור המגזר הכי טיפש, עני ובלתי משכיל במדינה, כך שלמעשה יש סבירות של 80% שלא רק שאתה גר בעיר בעלת דירוג סוציו-אקונומי נמוך יותר משלי, אלא כזה שהוא מחצית מהדירוג של העיר שלי, ואתה מדבר איתי ובז לי על העיר שלי, בדירוג סוציו-אקונומי של 4, בזמן שאתה גר בעיר של דירוג סוציו-אקונומי של 2? 😂

מה אני אגיד לך, פולגאר? 😂

אם טיפשות הייתה פשע, אתה היית אסיר עולם 😂

אבל בסופו של דבר זה מה שקורה כשגודלים בעוני קשה, ביחד עם 6 אחים ואחיות, כשבפועל יש מספיק כסף בקושי לילד אחד, לא לומדים ליבה, עושים פייק-תואר בפייק-אוניברסיטה במזרח אירופה ועוד ועוד. ממש עצוב, כשחושבים על זה :confused:
שהאינפנטיל
בפעם האלף וחמש: אדם שרמתו כה נמוכה שהגולשים האחרים משווים אותו לכלב שמלקק לעצמו את הביצים, שהוא חרדי מפגר, שהוא אקדמאי חדש, ועוד עם פייק-תואר בצילום, שחי את כל חייו בעוני מרוד וכך הוא גם מסיים אותם, שמגיע מהתחתית של התחתית של העולם הזה ושל החיים האלו, שהוא אחד מעלובי החיים, שהוא נאצי עם תעודות, כזה אדם לא נמצא בעמדה להעביר ביקורת על אף-אחד.

בטח לא בגין טענות מדומיינות ושקריות, בטח לא כאלו שגם אילו היו נכונות, אלו עדיין דברים הרבה פחות גרועים מכל מה שאתה.

הדברים האלו הוסברו לך אינספור פעמים, אבל חרדים מפגרים הרי לא לומדים :)

8unip9e9.png
xspo0jvp.png
מתגאה שהוא גר בעיר הזאת :-):
לא מתגאה אבל גם אין מה להתבייש. לוד היא עיר בינונית, לאחר שנחלצה בהצלחה מהמעמד הנמוך בשנות האלפיים בעקבות התקציבים העצומים שהושקעו בה. היא גם הייתה העיר הצומחת ביותר במחירי הנדל"ן במהלך העשור הקודם. היית מת לגור בלוד. בטח כאשר אתה גר בעיר עם דירוג סוציו-אקונומי של 2, ואתה מרוב שאתה טיפש חושב שאתה יכול לדבר על אנשים שגרים בעיר של דירוג סוציו-אקונומי של 4, וגם זה מבחירה. אילו היינו רוצים, משפחתי יכלה לגור גם ברשות עם דירוג סוציו-אקונומי של 10.
בית פרטי עם 6 חדרים ברחוב רותם, בשטח 175 מ"ר על מגרש בשטח 260 מ"ר עם חצר היקפית וחניה, נמכר ב-3 מיליון שקל.

לוד

לוד
(צילום: אבי מועלם)

אם טיפשות הייתה מחלה כואבת, אתה כל החיים היית בגבס 😂

בוא נתחיל מזה שעיר שיש בה רחובות שלמים של בתים פרטיים עם חדרי שינה מרובים על מגרשים של מאות מטרים שנמכרים במיליוני שקלים, זאת לא אשפה, זה דבר ראשון 😂

דבר שני, ומכיוון שאתה חרדי מפגר שלא ראה עולם חוץ מבשביל הפייק-תואר שלו בצילום מאוניברסיטה בלתי מוכרת במזרח אירופה, אף-אחד לא מצפה ממך לשום דבר ולשום הבנה מינימאלית כלשהי בשום נושא כלשהו, ובטח שלא בנוגע לדברים הקשורים בהבנת והכרת מדינות אחרות, אז בוא ואספר לך סוד קטן, שהבנתו מדרישה פרספקטיבה בינלאומית, שאותה כעת אתן לך: ישראל היא מדינה נורא יקרה, וכשהבית שבתמונה ושעליו מדובר בכתבה המצורפת עולה שלוש מיליון, זה לא מחיר נמוך, שלא אלא לפי הפרספקטיבה הישראלית השגויה, עם הנדל"ן מן היקרים בעולם.

בית מפואר שכזה בישראל, שעולה שלוש מיליון שקל, זאת לא נקראת עדות לרמה הנמוכה כביכול של העיר בה הבית נמצא, זאת נקראת עסקה טובה. באופן יחסי לישראל ובסטנדרטים הישראליים, זאת אומרת. בארצות הברית ואירופה לשם ההשוואה, לא שהיית או אי-פעם תהיה שם, הרי אין לך כסף לחו"ל, שלוש מיליון שקל יכולים גם לקנות שני בתים כאלו, לא אחד, כך שאם כבר, ובסטנדרטים הנורמאליים והשפויים של מדינות בלי צפיפות אוכלוסין מטורפת, כמו לדוגמה בארצות הברית ואירופה, לא רק ששלוש מיליון שקל לבית כזה לא היה נחשב למחיר נמוך, אלא אפילו לא למחיר בינוני, אלא למחיר גבוה.

דרך אגב, ולפרוטוקול, ואם מדאיגה אותך רמתה של לוד, בלוד נמכרים בתים ודירות שמחירם מאמיר עד לכדי מקסימום עליון של 6.5 מיליון שקל, אם אתה חייב לדעת, כך שאם דאגת לרמתה של לוד, כעת תוכל לנוח דעתך 😊

מקווה שהצלחת להבין את הנקודה השנייה והסבוכה יחסית. השתדלתי השתדלות גדולה להתחשב ברמתו האינטלקטואלית של קהל היעד שלי ולהסביר הכי כמו למפגר שאפשר 😂

דבר שלישי ואחרון, כידוע, אתה חרדי, ועוד כידוע, שמונים אחוז מהחרדים בישראל גרים בערים בדירוג סוציו-אקונומי של 2, מה שאומר שבסבירות של שמונים אחוז, זה איפה שאתה גר, אז אתה, רק תן לי לראות אם הבנתי את זה נכון, גר בעיר עם דירוג סוציו-אקונומי של 2, ואתה צוחק עליי שאני גר בעיר עם דירוג סוציו-אקונומי של 4? 😂

אם טיפשות הייתה ספורט, אתה היית אלוף אולימפי 😂

נערך לאחרונה ב:
למעלה