☼☼☼☼☼☼	
P PureTemptation New member 1/11/06 #4 מה את עושה פה?! :O את בכלל לא קפואריסטית! ברוכה הבאה, רק אל תפחידי את הילדים הקטנים בכניסה, הם עדיין לא יודעים מי זו אנה...
מה את עושה פה?! :O את בכלל לא קפואריסטית! ברוכה הבאה, רק אל תפחידי את הילדים הקטנים בכניסה, הם עדיין לא יודעים מי זו אנה...
F Fragile rose New member 1/11/06 #5 ../images/Emo6.gif../images/Emo25.gif הוזעקתי לכאן סיפור ארוך אני אספר לך אחרי העבודה ולא, אני לא קפואריסטית עצלנית וזה
../images/Emo6.gif../images/Emo25.gif הוזעקתי לכאן סיפור ארוך אני אספר לך אחרי העבודה ולא, אני לא קפואריסטית עצלנית וזה
K Kalimac New member 1/11/06 #7 נינג'ות זה פורום אחר ואדוה, אומרים קפואיריסטה, הן זכר והן נקבה. התפלאתי ממך! באד אדוה *פליק*
T ToryMaster New member 1/11/06 #9 ../images/Emo6.gif פליק! אני גם רוצה להפליק לאדוה! [לא ביד, לא, נתחלק, אתה תעשה את הפליקים התמימים ואני המ... את השאר ]. נינג'ה זה בכל מקום, זו דרך חיים, לא אמנות לחימה, step back.
../images/Emo6.gif פליק! אני גם רוצה להפליק לאדוה! [לא ביד, לא, נתחלק, אתה תעשה את הפליקים התמימים ואני המ... את השאר ]. נינג'ה זה בכל מקום, זו דרך חיים, לא אמנות לחימה, step back.
K Kalimac New member 2/11/06 #12 דרך חיים של גניבה ורצח, כן הם היו האנטי-סמוראים ועשו את כל מה שסמוראים לא עשו בגלל "קוד הכבוד" שלהם. למשל לדקור מאחורה מישהו. וזו כן אמנות לחימה - הנינג'יטסו.
דרך חיים של גניבה ורצח, כן הם היו האנטי-סמוראים ועשו את כל מה שסמוראים לא עשו בגלל "קוד הכבוד" שלהם. למשל לדקור מאחורה מישהו. וזו כן אמנות לחימה - הנינג'יטסו.
T ToryMaster New member 2/11/06 #13 המ אני לא מאמינה בלמות בגלל הגאווה כמו שאני לא מאמינה בגניבה, מדובר פה בשתי דרכי חיים שיש משתיהן דברים טובים לקחת ודברים רעים שכדאי להתרחק מהם בכל מחיר.
המ אני לא מאמינה בלמות בגלל הגאווה כמו שאני לא מאמינה בגניבה, מדובר פה בשתי דרכי חיים שיש משתיהן דברים טובים לקחת ודברים רעים שכדאי להתרחק מהם בכל מחיר.
P PureTemptation New member 1/11/06 #10 אבוי לי!../images/Emo6.gif נעם! הפליקים האלה לא לפורום קפואירה!!! ספאנק מי בייבי... יותר ליעלי, אבל אם נעם מעוניין, מי אני שאגיד לא לקפואריסטה כמותך??? *ראית? אני מיישמת דברים מהר מאוד..- אחרי הפעם המליון שאומרים לי אותם...*
אבוי לי!../images/Emo6.gif נעם! הפליקים האלה לא לפורום קפואירה!!! ספאנק מי בייבי... יותר ליעלי, אבל אם נעם מעוניין, מי אני שאגיד לא לקפואריסטה כמותך??? *ראית? אני מיישמת דברים מהר מאוד..- אחרי הפעם המליון שאומרים לי אותם...*