עוד פעם אתה עונה בלי שאתה מכיר את כל הקווים. ל-347 לוקח מרכבת מרכז לקניון בין 40 ל-50 דקות. ב-48 מרכבת האוניברסיטה לשם שנוסע דרך כל המרכזים העירוניים של רמת השרון הרצליה ורעננה. זה עוד חצי שעה. לפחות שעה ורבע.יש אופציה שאתה יכול לקחת רכבת ולרדת באוניברסיטה, לצאת לרחוב רוקח ולקחת את קו 48 שעוצר באזור התעשייה אבל הבעיה שזה 10 דקות הליכה מהתחנה לקניון
לקניון רננים לוקחים את 347 מעזריאלי/רכבת מרכז/המסגר. תבחר איך אתה מעדיף להגיע אליו עם רכבת או אוטובוס.ממודיעין לקניון רננים ברעננה. לפי מה שראיתי צריך 3 אוטובוסים.
אולי יש פתרון יותר טוב.
תודה.
ההצעה שלי: לקחת את 377 או מהמרכזית החדשה או הישנה בראשון לציון, לבאר שבע. ובבאר שבע להחליף ל-397 לאילת.השאלה היא יותר לתחילת אפריל אבל בכל זאת:
האם יש אוטובוס ישיר מראשל"צ לאילת? בהזמנת כרטיס מראש.
תודה. או שאשקול בעצם להגיע לשם בטיסה.ההצעה שלי: לקחת את 377 או מהמרכזית החדשה או הישנה בראשון לציון, לבאר שבע. ובבאר שבע להחליף ל-397 לאילת.
יש אמנם את 393 שעובר דרך המרכזית החדשה אבל זה קו של שתי נסיעות ביום: אחד שמגיע לראשון ב-6 בבוקר והשנייה מגיעה לאילת ב-1 בלילה. ובנוסף עוצר לרבע שעה בבית קמה להפסקה. לכן אני מציע לעשות את המעבר בבאר שבע עם קווים הרבה יותר תדירים, וגם במקום הפסקה בבית קמה, במעבר בין הקווים בבאר שבע את עושה סוג של התרעננות.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.