30-35 דקות נסיעה, 20 דקות סבל עד אליפלט ועוד 10-5 דקות תת קרקעיתזמן נסיעה בדנקל מתחנת קרליבך לתחנת בלפור בבת ים:
מישהו שעשה את זה יודע להגיד לי כמה זמן הנסיעה הזאת תמשך? כי לא מצאתי מידע באינטרנט שמראה זמני נסיעה.
גוגל מפס אומר שמאליפלט לבלפור זה 13 דקות30-35 דקות נסיעה, 20 דקות סבל עד אליפלט ועוד 10-5 דקות תת קרקעית
באתר מראה 20 דקות (זמן משוער). ראיתי שבזמן האחרון הרכבת מתחילה לצבור מהירות בתחנות העיליותגוגל מפס אומר שמאליפלט לבלפור זה 13 דקות
איזה אתר? לתבל בניגוד לכפיר אין אתר שבו ניתן לראות את הלוז הרשמי.באתר מראה 20 דקות (זמן משוער). ראיתי שבזמן האחרון הרכבת מתחילה לצבור מהירות בתחנות העיליות
תבקש מהטרמפ שלך שיוריד אותך במחלף ראש העין דרום (סטיה קלה מהכביש לכמה קילומטרים לכביש 444) משם 472,477 לתל אביב שנוסעים לאורך כל דרך השלום.נוסע בבוקר בטרמפ מצפון לדרום בכביש 6 ומעוניין לנסוע בתחבורה ציבורית מערבה, לגבול ת"א-גבעתיים (כתובת מדוייקת - רחוב עמישב 25 ת"א).
היכן עלי לבקש מהנהג להוריד אותי? (צריך גם מקום הורדה בטוח וגם שיש ממנו תחבורה ציבורית)
הכוונה היא שבמחלף קאסם ייצא ומשם יסע לכביש 444 לכיוון ראש העין, ואז יוריד אותך בתחנה במחלף ראש העין דרום, ומשם יפנה ימינה לכביש 471 ויירד במחלף נחשונים להמשך דרכו לכביש 6.איני יודע היכן זה. אתה מתכוון שיפנה שמאלה? תוכל להמחיש לי על המפה איפה עליו להוריד אותי ומאיפה הנהג יכול להשתלב חזרה בכביש 6?
האם לא עדיף לבקש ממנו לפנות ימינה במחלף נחשונים לכיוון פ"ת?
אם אני מבין מהווייז, אין פנייה שמאלה במחלף קסם, וכדי להגיע ל-444 צריך להגיע עד מחלף נחשוניםהכוונה היא שבמחלף קאסם ייצא ומשם יסע לכביש 444 לכיוון ראש העין, ואז יוריד אותך בתחנה במחלף ראש העין דרום, ומשם יפנה ימינה לכביש 471 ויירד במחלף נחשונים להמשך דרכו לכביש 6.
יותר פשוט שישים בווייז מחלף ראש העין דרום.
אל תענה אם אתה לא מכיר את כל הקווים באזור. מלבד זה ש-116 הוא במרחק הליכה מהמעונות מתחנת איינשטיין, מהמעונות לסמינר הקיבוצים יש את 271 שיש לו תחנה יותר קרובה ברוזנפלד וממכון הנפט יש גם את 271 ו-24.קו 10 מתחנת מכון הנפט/חיים לבנון, לרדת בסמינר הקיבוצים ומשם לקחת 116
שתי אופציות:מקמפוס ברושים חזרה לקריית אונו, מהיכן ניתן לקחת קו ואיזה קו עדיף? בגלל שעושים שם עבודת תשתיות הסתבכתי בפעם אחרונה לחזור משם לכיוון קריית אונו, אודה לכל עזרה
3 קווים:שלום אני רוצה בבקשה לדעת איך מגיעים מיהודה שטיין 18 רמלה לרחוב חובבי ציון 9 פתח תקווה ? ואיך מגיעים בחזרה מחובבי ציון 9 פתח תקווה לרמלה יהודה שטיין 18 ?
תודה רבה3 קווים:
247 עד למרכזית לוד, משם 249 עד לרחוב שטמפפר בפתח תקווה ואז 62 לתחנת רוטשילד בילו.
בחזור השינוי הוא שאתה לוקח את 62 מרחוב חובבי ציון עצמו.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.