こんにちわ

איריון

New member
こんにちわ

שלום כולם, התחלתי ללמוד יפנית לפני חודש בערך ועד עכשיו אני מתקדם לאט אבל בטוח (לפי עניות דעתי, לפחות)- כרגע אני מתמקד בשיחה, ולאט לאט משלב hiragana ו-katakana מתוך שאיפה להגיע מאוחר יותר גם ל-kenji. האם מישהו מכיר חנות המוכרת ספרי לימוד? הספר היחיד שלי הוזמן במיוחד מסטימצקי. ראיתי הרבה ספרים ב-amazon, אך למרבה הצער כרטיס האשראי שלי ישראלי בלבד. אל-עד (あみるーさん, אני מנחש).

אמירו-סאן? ../images/Emo13.gif

היי אלעד! למידה מהנה
לגבי שמות עבריים, אגב, רצוי, מומלץ, כדאי ואף תקני להשתמש בקאטאקנה, ולא בהיראגנה. ספרי לימוד לא ראיתי בשום מקום חוץ מהקלטות שמוכרים בכל חנות ספרים כמעט, והשיחונים. במקרה יש לי את השיחון, ולהמליץ עליו ממש אני לא יכול... אבל אם אתה סתם מתכנן לטוס ליפן, אולי הוא יועיל לך

איריון

New member
שיחונים - איכס!

אני נאלץ להודות ששיחון לא שימושי במיוחד- אולי להרחיב קצת את אוצר המילים לאחר שאסיים ללמוד את בסיס השפה. אני מניח שאאלץ להמשיך להשתמש במשאבים ברשת. בנוגע לקאטאקנה- אני כרגע עדיין בהירגנה... הגעתי ל-h ;)

dswbg

New member
יש ספרי לימוד

בדיונון - Japanese For College Students יש שלושה כרכים, ההסברים באנגלית. לא ספרים מדהימים, אבל אפשר בהחלט ללמוד מהם דיקדוק בסיסי. המחיר 143 ש"ח יש הנחה לסטודנטים או אם קונים דרך האינטרנט. אתר דיונון כדאי להתקשר, לא תמיד יש במלאי.

למעלה