モテキ - פרק 5

johnny d

New member
モテキ - פרק 5

איזה פתיחה משמשעת :)
והסיום של כל העסק מהפרק הקודם, נשמע כאילו באמת משהו לא פועל בעולם שלו....

1. אז הפרק, לעניות דעתי זו הפעם הראשונה שהוא משקר!
כשיכלו להיות לא איזה 1000 דברים שהוא יכל להגיד שאינם שקר...

2. אז גם הבחורה הזו קוראת אותו כמו ספר פתוח, ומסתבר שעל כל חטאיו הקודמים הוא גם סתם חרמן שמחפש ...

3. אנחנו שמים לב גם בסדרה הזו על הקשר המשפחתי הנהדר של יפנים מסויימים.

4. נובוקו מצאה את ישראל בפרק! אחד המזגינים של הבחורה אומר שאחד המחוזות ביפן נכבד ע"י השבט ה-10 של ישראל!

5. לינדה לינדה !!! איזה קטע שזה השיר של הפרק :)

6. איזה מן התקף גרם לו לספר את כל האמת לאותה הבחורה שהוא לא סבל בעבר, אותה הבחורה שהוא החליט לשקר לה מיד בפגישה השניה שלהם ?!?!?
הסדרה הזו סופר מוזרה...

7. אז מה נסגר, מה הקטע של הנשיקה, מה הקטע של הפרק הזה, זה אמור לשנות אותו לטובה ?

האמת שעוד לא יצא לי לראות את הפרק הבא, אבל הסדרה הזו הופכת ליותר מוזרה ופחות מעצבנת :)

johnny d

New member
モテキ - פרק 6

ואו איזה פרק, חירות אני מת לשמוע מה יש לך להגיד על הנושא! ברגע שתראי את זה את מוזמנת להגיב :)

herouth

New member
טוב, צפיתי כבר היום.

האמת שאני לא יודעת מה בדיוק גרם לך ל"וואו". כאמור, עכשיו בעצם הוא חוזר אל סדרת הבחורות מהפרקים הקודמים ואין בחורות נוספות להכיר. הייתי חושבת שהוא יילך לפי העצה של ההיא וינסה לדחוף את עצמו בכוח, אבל תכל'ס הוא לא באמת עשה את זה, רק נהיה יותר אסרטיבי בלעזור לבחורה לעזור לעצמה. וראינו הפעם גם מה היא חושבת בתור סובייקט ולא אובייקט. לא כל כך ברור לי למה סצינת הקראוקה עזרה לה, אבל כל אדם והקתרזיס שלו.

איחסה, הקטע עם הדם. זה המצב הכי משפיל בעולם. אבל זה הוצג בצורה כל כך לא ריאליסטית. אולי מאותה סיבה כמו הנשיקות.

עוד דבר שמשעשע אותי: שימאדה נשוי כבר (מהפרקים הקודמים היה לי רושם שזה משהו ממש טרי אבל הסתבר שלא) והוא אף פעם לא מבלה עם אשתו. או שהיא היתה שם (ביומולדת) ולא שמתי לב?

johnny d

New member
הבחור עבר שינוי

לא הגיוני!!!
מבלתי נסבל, לבן אדם בפרק הזה.
כלומר, הוא הצליח לא לעצבן אותי לאורך כל הפרק :)

בנוסף, הוא ממש אומר את מה שיש לו בראש, הוא חושב חיובי, פתאום הבחורה מגניבה ולא סתם איזה מישהי שיהיה בסדר להיות איתה...

הקטע גם הדם ממש הזוי. לא הבנתי בדיוק מה הוקצן שם, אבל אני באמת לא צריך תיאורים של הנושא. לי נראה קצת הזוי...

גם הקטע עם שימאדה באמת הזוי משהו לא ממש חשבתי על זה עד עכשיו...

טוב נו, אם הוא ימשיך לחשוב כמו בן אדם פחות שיפוטי אולי יצא ממנו משהו.

herouth

New member
לא נראה לי שהוא חושב שהיא מגניבה

יותר מקודם. והוא די עצבני עליה כשהיא אומרת לו "בוא נשכח ממה שהיה" וחושב "ומה איתי?" - כרגיל, מסתובב סביב עצמו כמו ג'ירוסקופ.

נראה לי שהוא בעצם גרר אותה חזרה לניג'יקאי רק כי הוא הגיע למסקנה שבעצם הסיפורים שלהם דומים וזה מבחינתו גם שחרור עצמי. אבל בעצם אולי זה מוסר ההשכל של הפרק הזה: ברגע שאתה מזהה שהאחר הוא ממש כמוך, אז אתה נהיה קצת פחות אנוכי.

johnny d

New member
נכון אבל

בסוף הפרק הוא לגמרי אמר משהו על זה שהיא מגניבה.
והוא גילה ממזמן שהם דומים בכל מובן אפשרי, זה צויין איזה 500 פעמים בפרק הקודם איתה, כולל בסוף כשהם דיברו על הקטע שהם זרקו את הביתולים שלהם או משהו מוזר כזה.

ורק בפרק הזה אנחנו רואים שהוא מתחייס אליה בצורה דיי חיובית.

לגבי השחרור שלו, אני לא בטוח, מצד שני הוא כן שם את עצמו בצד של הבחורה מבחינת טעם במוזיקה וכאלו...

אבל הדרך שבה הם עשו את זה לא נחמדה במיוחד, זה קצת כמו לצחוק על המוזיקה שהאחרים אוהבים.
לא נחמד במיוחד.

למעלה