モテキ - פרק 7

johnny d

New member
モテキ - פרק 7

ואו איזה אידיוט!!!
פשוט לא יאומן, אחרי פרק אחד בו נראה שהוא איכשהו הפך להיות בן אדם....

ולמה הבחורות האלו בכלל רוצות אותו לא מובן לי עדיין.
כאילו איצקה בסדר, אבל נאצקי הזו, זה פעם שניה שהיא אומרת לעצמה שהיא חייבת לגרום לו לרצות אותה...
ולמה, למה למה?

היא בזבזה עליו יום שלם עם הבחור המוזר הזה, מנקה, מבשלת, מה נסגר ?
האם יתכן שזה באמת ככה ביפן?

הפרק הזה מאכזב מכל הבחינות.
מגיע לו למות!

herouth

New member
כן, זה הפרק בו מגיעים למסקנה שהבחור אידיוט

לא שהוא מופנם, לא שהוא אובר-רגיש, לא שהוא פסיבי. הוא פשוט אידיוט.

לא ברור לי שאיצקה, אגב, רוצה אותו בכלל. אחרת היתה כבר קובעת איתו, כמו שהזמינה אותו לקבל את האגסים.

למה הוא התחיל בכלל להסתובב עם הנצלן הזקן?

למה, כשכבר יש לו ציפור אחת ביד, והוא כבר התחיל להחליף איתה הודעות שלא משתמעות לשתי פנים, הוא מבטל? התירוץ - שהוא ממש מעריץ את המנגקא הזה - ממש קלוש. ואחרי שכבר ביטלת, ושלחת את הבחורה לעבוד בבית של המג'נון - למה אתה מגיע לשם עם הבחורה השניה שלך?

אידיוט, אין מילה אחרת. אני ממש מקווה שמה שאמרת בהתחלת הסדרה, שאחוז גבוה מהגברים היפנים הם כאלה, הוא לא נכון. כי אם כן, זה אחוז גבוה מאוד של אידיוטים בשביל מדינה שיש לה שלל בעיות לפתור.

עכשיו, מה זה הדמות של המנגקא הזה? יכולתם להיות קצת יותר סטראוטיפיים? הוא גם היקיקומורי, גם הנטאי, וגם דוחה.

אקי אומרת באיזשהו שלב בפרק שהצורה החיצונית של פוג'י לטעמה. אז הנה התשובה שלך. לא שזה ברור לי בתור בחורה שעיניה בראשה מה בדיוק לטעמה שם, הרי השחקן עושה כל מאמץ כדי להיראות דוחה גם אם - בהיותו שחקן טלויזיה יפני - נתוני הפתיחה שלו הם טובים (בתמונות שלא מהסדרה הזו הוא נראה בסדר).

johnny d

New member
מה זה היקיקומורי?

גם לי לא ברור איך נוצר קשר בינו לבין הנצלן הזקן (זה השם שלו?)

הקטע עם העבודה הזו ממש הזוי:
1. ביקשו ממך לשדל את הבחורה שאתה רוצה לעבודה הזויה, תגיד לא!
2. אמרת שתנסה, אל תדבר עם הבחורה על זה!
3. דיברת איתה על הנושא, תסביר לה שזה רק כי ביקשו ממך!
4. היא שאלה אותך אם זה מפריע לך (שאתה עומד לפספס את ההזדמנות ה-1000 שלך לחברה או סקס או מה שזה לא יהיה שאתה רוצה) תגיד שברור שכן!

עניין הלהגיע לשם עם הבחורה השניה, הרג אותי, ובגלל זה כבר סיימתי עם הפרק הבא...

היא אמרה שדמותו לטענה? שכחתי מזה, הוא אכן מצוייר בתור שיא הכיעור, משהו הזוי בעסק הזה....

ודמות המנגקא אכן מזעזעת.
אבל מה זה היקיקומורי?

johnny d

New member
שמעתי על זה

בטח גם שמעתי את השם אבל איכשהו לא זכרתי את זה :\

איכשהו תיארתי לעמצי אנשים שמסתגרים בבית בצורה קצת יותר מגניבה...
כאילו עם בית מסודר יותר, איזה מחשב עם מסך 4000 אינץ משחקים כל היום :)

למעלה