......
ד דניאל המחסנאית New member 9/9/02 #1 ......../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif../images/Emo5.gif../images/Emo70.gif
ד דניאל המחסנאית New member 10/9/02 #2 ../images/Emo2.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif
T The darkness shadow New member 10/9/02 #3 לאאאאא אני קראתי למשיכי לכתוב לנו חברה היא פשוט רושמת ב-WORD כי היא ליכולה לרשום בפורום אז תקראו את הקבצים שהיא שולחת--
לאאאאא אני קראתי למשיכי לכתוב לנו חברה היא פשוט רושמת ב-WORD כי היא ליכולה לרשום בפורום אז תקראו את הקבצים שהיא שולחת--
O Octobia New member 11/9/02 #4 אני הוספתי תגובה והיא לא עלתה!! באמת דניאל לא כולנו סתומים אוווח תמשיכי לכתוב דברים יפים ומה שכתבתי אין לי מושג למה זה לא עלה היה שאני ממש נהנתי לקרוא את מה שכתבת והממ... טוב אני ממש לא זוכרת... בקיצור סחתיין על ההשקעה והמשיכי כך!
אני הוספתי תגובה והיא לא עלתה!! באמת דניאל לא כולנו סתומים אוווח תמשיכי לכתוב דברים יפים ומה שכתבתי אין לי מושג למה זה לא עלה היה שאני ממש נהנתי לקרוא את מה שכתבת והממ... טוב אני ממש לא זוכרת... בקיצור סחתיין על ההשקעה והמשיכי כך!