🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱

Harrington

Well-known member
מנהל
זאת תשובתי (כל שנה מחדש) ;-).

סתם למקרה שאתה חושב שאני צוחק, אני לא. כאילו, יש הרבה דברים שאני אוהב בישראל אבל זה, ואם נורא תרצה אפשר לפרק את זה לגורמים, באמת ובתמים אחד מהם :).

כיום, את היציאה לחו"ל!!
כמו דודו טופז, כי כל כך כיף לחזור אליה :)?

אבי בן 1231

Well-known member

סתם למקרה שאתה חושב שאני צוחק, אני לא. כאילו, יש הרבה דברים שאני אוהב בישראל אבל זה, ואם נורא תרצה אפשר לפרק את זה לגורמים, באמת ובתמים אחד מהם :).

(n)(n)(n)ממש לאאאאאאאאאאאא!!!

Harrington

Well-known member
מנהל
לא נותרה במדינה נקודת אור אחת!!!
שאלה של יכולת לראות בעיקר. עיניים להם ולא יראו. יפתח הקב"ה את עיניהם ויזכו לראות את האור והטוב (שבתכל'ס סביר להניח שרובם רואים, אבל מעדיפים לעשות כאילו הם לא, כדי לקדם את האג'נדה הפוליטית שלהם ;-)).

אבי בן 1231

Well-known member
שאלה של יכולת לראות בעיקר. עיניים להם ולא יראו. יפתח הקב"ה את עיניהם ויזכו לראות את האור והטוב (שבתכל'ס סביר להניח שרובם רואים, אבל מעדיפים לעשות כאילו הם לא, כדי לקדם את האג'נדה הפוליטית שלהם ;-)).
הקדוש "ברוך הוא", פקח את עיניי כבר לפני שנים רבות, הבעיה שמפאת גילו המופלג הוא לא זוכר שעיניי פקוחות והוא דואג להזכיר זאת מידי פעם.
כמו סתם לדוגמא "מסיבת" חג שמחת תורה שייזכר לדראון עולם.
אין לי ספק שהחרדים והדתיים, לפחות הקיצוניים, יחגגו את "חג" שמחת תורה הבא כאילו שלא קרה כלום!!!

Harrington

Well-known member
מנהל
הקדוש "ברוך הוא", פקח את עיניי כבר לפני שנים רבות, הבעיה שמפאת גילו המופלג הוא לא זוכר שעיניי פקוחות והוא דואג להזכיר זאת מידי פעם.
כמו סתם לדוגמא "מסיבת" חג שמחת תורה שייזכר לדראון עולם.
יהודי שעיניו אכן פקוחות, יתקשה לומר בכנות (כמובן שיתכן שאינו מדבר בכנות, בין אם בגלל שאינו כזה ובין אם מתוך רצון to make a point) שאין אף לא נקודת אור אחת בישראל.
אין לי ספק שהחרדים והדתיים, לפחות הקיצוניים, יחגגו את "חג" שמחת תורה הבא כאילו שלא קרה כלום!!!
כן, כך כתבת כבר מספר פעמים. כשיבוא החג ואכן יהודים מאמינים ירקדו, כי זה מה שיעשו (אם כי ממש לא "כאילו לא קרה כלום" כמובן) וזו מצוות החג, תוכל לומר שכתבת זאת לאורך השנה כולה, ממש כאילו גילית את ספרד. אולם תצטרך לסלוח לי, אך מאחר וברי שבזמן אמת אותם יהודים יותקפו ויתקיים כאן דיון בנושא, ככל שדבר כזה יתאפשר, אינני מרגיש צורך מיוחד להתחיל את זה כבר כעת חודשים רבים מראש. סומך עליך שהנושא יעלה גם יעלה לכשיגיע לכך המועד, סורי :).

מקסים 45

Well-known member

דודו טופז סיים לא טוב, כדוגמה לא טובה.

אבי בן 1231

Well-known member
דודו טופז סיים לא טוב, כדוגמה לא טובה.
עכשיו ברצינות!!!
מה טוב בארץ??
שרות הבריאות הציבורי הוא על הפנים!! אם תרצה אפרט ואתן דומאות לא מעטות מספרד שבה חייתי הרבה שנים.
האלימות הולכת וגוברת, גם בכביש וגם עבריינית, כמעט שאין שבוע בו אין פיצוץ או נסיון חיסול לא רחוק ממקום מגורי, ואיני גר בשכונה עלובה אלא די יוקרתית בעירי.
המצב הבטחוני על הפנים והממשלה ממשיכה בהתאלמות מהמצב שלפני ה"חגיגה" בחג שמחת תורה השחור!!
יוקר המחיה רק מזנק!!
אפילו לים לא ניתן להכנס "המקום שייך למדוזות"!!
תן דוגמה מה טוב!!!

מקסים 45

Well-known member
עכשיו ברצינות!!!
מה טוב בארץ??
שרות הבריאות הציבורי הוא על הפנים!! אם תרצה אפרט ואתן דומאות לא מעטות מספרד שבה חייתי הרבה שנים.
האלימות הולכת וגוברת, גם בכביש וגם עבריינית, כמעט שאין שבוע בו אין פיצוץ או נסיון חיסול לא רחוק ממקום מגורי, ואיני גר בשכונה עלובה אלא די יוקרתית בעירי.
המצב הבטחוני על הפנים והממשלה ממשיכה בהתאלמות מהמצב שלפני ה"חגיגה" בחג שמחת תורה השחור!!
יוקר המחיה רק מזנק!!
תן דוגמה מה טוב!!!
למרות שאין משהו טוב, אתה ואני כאן, ברצינות יש הסבר לזה?

עכשיו ברצינות!!!
מה טוב בארץ??
אם היית צריך לעבור ניתוח מורכב, היכן היית מעדיף לעשותו? בארץ או בספרד?
צודק, הפשע מעלה הילוך והמשטרע הולכת להיכן שנוח לה, נטפלת לאזרח הנורמטיבי במקום לרכז כוחות למגר את הפשע.
יוקר המחיה רק מזנק!!
נראה לי בכל העולם.
היכן התאילנדים והסינים שצריכים אותם?
יש להם מזון איכותי חינם, שיינצו את זה ;)
תן דוגמה מה טוב!!!
לדבר עברית ולהסתובב חופשי מבלי לחשוש מאנטישמיות.
עמותת ידידים שעוזרים בהתנדבות ובכלל כשאתה נתקע בסיטואציה, לרוב יהיה מישהו שיקפוץ לעזור לך.

אבי בן 1231

Well-known member
אם היית צריך לעבור ניתוח מורכב, היכן היית מעדיף לעשותו? בארץ או בספרד?

צודק, הפשע מעלה הילוך והמשטרע הולכת להיכן שנוח לה, נטפלת לאזרח הנורמטיבי במקום לרכז כוחות למגר את הפשע.

נראה לי בכל העולם.

היכן התאילנדים והסינים שצריכים אותם?
יש להם מזון איכותי חינם, שיינצו את זה ;)

לדבר עברית ולהסתובב חופשי מבלי לחשוש מאנטישמיות.
עמותת ידידים שעוזרים בהתנדבות ובכלל כשאתה נתקע בסיטואציה, לרוב יהיה מישהו שיקפוץ לעזור לך.
איפה אתה יכול להסתובב חופשי ללא חשש מפיגוע??

למעלה