את השאלה שעולה לפחות פעם אחת בשנה אך לעתים פעמיים, מה אני הכי אוהב בישראל (או מה הכי ישראלי בעיני וכדו')מה הדבר שאתם הכי אוהבים בישראל?
ותשובתך?את השאלה שעולה לפחות פעם אחת בשנה אך לעתים פעמיים, מה אני הכי אוהב בישראל (או מה הכי ישראלי בעיני וכדו').
כיום, את היציאה לחו"ל!!מה הדבר שאתם הכי אוהבים בישראל?
יציאה נעימהכיום, את היציאה לחו"ל!!
מתי תחזור?
יוצא במוצאי שבת וחוזר בעוד שבועיים.יציאה נעימה
זאת תשובתי (כל שנה מחדש)ותשובתך?
כמו דודו טופז, כי כל כך כיף לחזור אליהכיום, את היציאה לחו"ל!!
זאת תשובתי (כל שנה מחדש).
סתם למקרה שאתה חושב שאני צוחק, אני לא. כאילו, יש הרבה דברים שאני אוהב בישראל אבל זה, ואם נורא תרצה אפשר לפרק את זה לגורמים, באמת ובתמים אחד מהם.
כמו דודו טופז, כי כל כך כיף לחזור אליה?
עצוב (ככל שנכון).ממש לאאאאאאאאאאאא!!!
אכן, עצוב מאוד, לא נותרה במדינה נקודת אור אחת!!!עצוב (ככל שנכון).
עוד יותר עצוב לקרוא השקפה כזאת. חבל שלא נעצרנו קודם.אכן, עצוב מאוד, לא נותרה במדינה נקודת אור אחת!!!
שאלה של יכולת לראות בעיקר. עיניים להם ולא יראו. יפתח הקב"ה את עיניהם ויזכו לראות את האור והטוב (שבתכל'ס סביר להניח שרובם רואים, אבל מעדיפים לעשות כאילו הם לא, כדי לקדם את האג'נדה הפוליטית שלהםלא נותרה במדינה נקודת אור אחת!!!
הקדוש "ברוך הוא", פקח את עיניי כבר לפני שנים רבות, הבעיה שמפאת גילו המופלג הוא לא זוכר שעיניי פקוחות והוא דואג להזכיר זאת מידי פעם.שאלה של יכולת לראות בעיקר. עיניים להם ולא יראו. יפתח הקב"ה את עיניהם ויזכו לראות את האור והטוב (שבתכל'ס סביר להניח שרובם רואים, אבל מעדיפים לעשות כאילו הם לא, כדי לקדם את האג'נדה הפוליטית שלהם).
יהודי שעיניו אכן פקוחות, יתקשה לומר בכנות (כמובן שיתכן שאינו מדבר בכנות, בין אם בגלל שאינו כזה ובין אם מתוך רצון to make a point) שאין אף לא נקודת אור אחת בישראל.הקדוש "ברוך הוא", פקח את עיניי כבר לפני שנים רבות, הבעיה שמפאת גילו המופלג הוא לא זוכר שעיניי פקוחות והוא דואג להזכיר זאת מידי פעם.
כמו סתם לדוגמא "מסיבת" חג שמחת תורה שייזכר לדראון עולם.
כן, כך כתבת כבר מספר פעמים. כשיבוא החג ואכן יהודים מאמינים ירקדו, כי זה מה שיעשו (אם כי ממש לא "כאילו לא קרה כלום" כמובן) וזו מצוות החג, תוכל לומר שכתבת זאת לאורך השנה כולה, ממש כאילו גילית את ספרד. אולם תצטרך לסלוח לי, אך מאחר וברי שבזמן אמת אותם יהודים יותקפו ויתקיים כאן דיון בנושא, ככל שדבר כזה יתאפשר, אינני מרגיש צורך מיוחד להתחיל את זה כבר כעת חודשים רבים מראש. סומך עליך שהנושא יעלה גם יעלה לכשיגיע לכך המועד, סוריאין לי ספק שהחרדים והדתיים, לפחות הקיצוניים, יחגגו את "חג" שמחת תורה הבא כאילו שלא קרה כלום!!!
אין לסמוך על יהודי או אף על כל אדם, אשר תמיד בספק לגבי דברי האמת של האחר!!בגלל
דודו טופז סיים לא טוב, כדוגמה לא טובה.זאת תשובתי (כל שנה מחדש).
סתם למקרה שאתה חושב שאני צוחק, אני לא. כאילו, יש הרבה דברים שאני אוהב בישראל אבל זה, ואם נורא תרצה אפשר לפרק את זה לגורמים, באמת ובתמים אחד מהם.
כמו דודו טופז, כי כל כך כיף לחזור אליה?
עכשיו ברצינות!!!דודו טופז סיים לא טוב, כדוגמה לא טובה.
למרות שאין משהו טוב, אתה ואני כאן, ברצינות יש הסבר לזה?עכשיו ברצינות!!!
מה טוב בארץ??
שרות הבריאות הציבורי הוא על הפנים!! אם תרצה אפרט ואתן דומאות לא מעטות מספרד שבה חייתי הרבה שנים.
האלימות הולכת וגוברת, גם בכביש וגם עבריינית, כמעט שאין שבוע בו אין פיצוץ או נסיון חיסול לא רחוק ממקום מגורי, ואיני גר בשכונה עלובה אלא די יוקרתית בעירי.
המצב הבטחוני על הפנים והממשלה ממשיכה בהתאלמות מהמצב שלפני ה"חגיגה" בחג שמחת תורה השחור!!
יוקר המחיה רק מזנק!!
אפילו לים לא ניתן להכנס "המקום שייך למדוזות"!!
תן דוגמה מה טוב!!!
אם היית צריך לעבור ניתוח מורכב, היכן היית מעדיף לעשותו? בארץ או בספרד?עכשיו ברצינות!!!
מה טוב בארץ??
שרות הבריאות הציבורי הוא על הפנים!! אם תרצה אפרט ואתן דומאות לא מעטות מספרד שבה חייתי הרבה שנים.
צודק, הפשע מעלה הילוך והמשטרע הולכת להיכן שנוח לה, נטפלת לאזרח הנורמטיבי במקום לרכז כוחות למגר את הפשע.האלימות הולכת וגוברת, גם בכביש וגם עבריינית, כמעט שאין שבוע בו אין פיצוץ או נסיון חיסול לא רחוק ממקום מגורי, ואיני גר בשכונה עלובה אלא די יוקרתית בעירי.
נראה לי בכל העולם.המצב הבטחוני על הפנים והממשלה ממשיכה בהתאלמות מהמצב שלפני ה"חגיגה" בחג שמחת תורה השחור!!
יוקר המחיה רק מזנק!!
היכן התאילנדים והסינים שצריכים אותם?אפילו לים לא ניתן להכנס "המקום שייך למדוזות"!!
לדבר עברית ולהסתובב חופשי מבלי לחשוש מאנטישמיות.תן דוגמה מה טוב!!!
איפה אתה יכול להסתובב חופשי ללא חשש מפיגוע??אם היית צריך לעבור ניתוח מורכב, היכן היית מעדיף לעשותו? בארץ או בספרד?
צודק, הפשע מעלה הילוך והמשטרע הולכת להיכן שנוח לה, נטפלת לאזרח הנורמטיבי במקום לרכז כוחות למגר את הפשע.
נראה לי בכל העולם.
היכן התאילנדים והסינים שצריכים אותם?
יש להם מזון איכותי חינם, שיינצו את זה
לדבר עברית ולהסתובב חופשי מבלי לחשוש מאנטישמיות.
עמותת ידידים שעוזרים בהתנדבות ובכלל כשאתה נתקע בסיטואציה, לרוב יהיה מישהו שיקפוץ לעזור לך.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.