🌺שתי כפריות חדשות שעולות בקרוב במקסיקו שאת אחת מהן יוביל פרננדו קולונגה!

Hadar 169

Active member
AMANECER
הפקה של חואן אוסוריו
עם פרננדו קולונגה וליביה בריטו

צפויה לעלות בחודשים הקרובים אם כי עדיין אין תאריך רשמי
איזה כיף פרננדו חוזר לתפקידים הכפריים הקלאסיים🤩
אין ספק שהאיש הוא אגדה איך שהוא ממשיך לקבל תפקידים של גלאן|כתר|
עכשיו שחיברתי את פרימיום אני אתן צ'אנס גם לרוזן למרות הרושם הראשוני, אבל בהמשך כשתתפנה לי משבצת|אקשן|

ME ATREVO A AMARTE
הפקה של סלבדור מחיה
עם רודריגו גיראו וקימברלי דוס ראמוס(שרק לפני שנה הובילה את Vivir de amor של אותו המפיק)

הטלנובלה תחליף את Amor amargo שתסתיים בחודש הבא|אקשן|
בין היתר ישתתפו גם: ססר אבורה, מרלן פבלה, כריסטיאן דה לה קאמפה, מרילוס ברמודס, דנה גרסיה בהשתתפות מיוחדת, ועוד..
עושה רושם ממש טוב!|למטה|

evglev1

Well-known member
מנהל
AMANECER
הפקה של חואן אוסוריו

עכשיו שחיברתי את פרימיום אני אתן צ'אנס גם לרוזן למרות הרושם הראשוני, אבל בהמשך כשתתפנה לי משבצת|אקשן|
בהוט כשמתחברים לערוץ מתחברים גם לספרייה שלו בוי או די?

lili1992

Active member
AMANECER
הפקה של חואן אוסוריו

באמת שמעתי שהוא יככב בסדרה חדשה של טלוויסה, אבל זה כל מה ששמעתי.
אכן, גילו (כמעט 60) לא מונע ממנו להמשיך לקבל תפקידים ראשיים ועוד לצד שחקניות הרבה יותר צעירות.
מסקרן לראות איך תיראה הסדרה הזו וסיפור האהבה הראשי, קראתי שהיא אמורה להיות "קלאסית".

Hadar 169

Active member
באמת שמעתי שהוא יככב בסדרה חדשה של טלוויסה, אבל זה כל מה ששמעתי.
אכן, גילו (כמעט 60) לא מונע ממנו להמשיך לקבל תפקידים ראשיים ועוד לצד שחקניות הרבה יותר צעירות.
מסקרן לראות איך תיראה הסדרה הזו וסיפור האהבה הראשי, קראתי שהיא אמורה להיות "קלאסית".
|כן|גם אחרי שנים הוא לא איבד את הקסם ונראה מעולה לגילו😀|כתר|

lili1992

Active member
טריילרים ראשונים ל- ME ATREVO A AMARTE שעולה במקסיקו בסוף החודש!

נראה טוב(y):love:
היא אכן נותנת תחושה של כפרית קלאסית.
קימברלי נראית ממש יפה כאן, וגם מרלן פבלה תשתתף ותגלם דמות רעה!
הלכתי לקרוא על הסדרה, ומסתבר שהיא מבוססת על סדרה טורקית בשם "ASI".
אני זוכרת שצופים רבים ביקשו מויוה לשדר אותה, אבל בסופו של דבר היא שודרה בערוץ הים תיכוני פלוס.
אני באמת לא יודעת איך אוהבי הטורקית מצליחים לעקוב אחרי איזו סדרה מתחילה באיזה ערוץ עם כמות הערוצים שיש להם 😵💫
ואם כבר הזכרתי את ערוצי הסדרות, אז בעצם יש חברה אחת שמפעילה את ערוצי הדרמות הטורקיות/יווניות, הודיות ועכשיו גם הספרדיות? לכולם יש אותו עיצוב ללוגו...

Hadar 169

Active member
היא אכן נותנת תחושה של כפרית קלאסית.
קימברלי נראית ממש יפה כאן, וגם מרלן פבלה תשתתף ותגלם דמות רעה!
הלכתי לקרוא על הסדרה, ומסתבר שהיא מבוססת על סדרה טורקית בשם "ASI".
אני זוכרת שצופים רבים ביקשו מויוה לשדר אותה, אבל בסופו של דבר היא שודרה בערוץ הים תיכוני פלוס.
אני באמת לא יודעת איך אוהבי הטורקית מצליחים לעקוב אחרי איזו סדרה מתחילה באיזה ערוץ עם כמות הערוצים שיש להם 😵💫
ואם כבר הזכרתי את ערוצי הסדרות, אז בעצם יש חברה אחת שמפעילה את ערוצי הדרמות הטורקיות/יווניות, הודיות ועכשיו גם הספרדיות? לכולם יש אותו עיצוב ללוגו...
כן הבנתי אבל שזו טורקית כפרית ממש ישנה

גם לי נראה שזו אותה החברה, כי לדרמות הספרדיות ראיתי שנרכשו גם לא מעט רימייקים לטורקיות

אגב ראיתי שויוה כן ישימו טורקית בפרימיום אבל על המשבצת של פעם בשבוע, לפחות זה:p מה שאומר שהמקסיקנית החדשה אכן תחליף את עומר הטורקית.

lili1992

Active member

גם לי נראה שזו אותה החברה, כי לדרמות הספרדיות ראיתי שנרכשו גם לא מעט רימייקים לטורקיות

אגב ראיתי שויוה כן ישימו טורקית בפרימיום אבל על המשבצת של פעם בשבוע, לפחות זה:p מה שאומר שהמקסיקנית החדשה אכן תחליף את עומר הטורקית.
וואי לא שמתי לב לזה שהיא תחליף את עומר הטורקית!
אמנם אין לי את הערוץ, אבל אלה חדשות מעולות!!!

evglev1

Well-known member
מנהל

זה ברור אין משבצת יומית אחרת שמתפנה בויוה פרימיום. אבל לא נראה שהולכים להיות כללים ברורים לנושא כמו בזמנים הישנים שבויוה הרגיל הייתה משבצת אחת ברזילאית ומשבצת אחת טורקית וכל השאר לטיניות. בויוה טלנובלות לא יהיו טורקיות, נקווה שהפעם יקיימו, בויוה איסטנבול לא יהיה לא לטיניות ולא קוריאניות, אם כי יכולות להיות מצריות, כי באתר ויוה-וואלה ז"ל, המצריות ששודרו בזמנו בויוה היו ברשימת הסדרות הטורקיות. וגם הייתה תקופה קצרה שבה לפנות בוקר בזמן שעכשיו יש הקליפים שידרו שני פרקים במצרית שאפילו לא פרסמו עליה שום דבר בויוה פלוס, אבל נקווה שהמצריות זה היה ניסוי כושל שלא ימשיך. אבל בכל מקרה בערוצים בתשלום ובעיקר בפרימיום יכולים לזגזג. עד שעומר תסתיים יהיו שתי טורקיות בערוץ עם השבועית ואחר כך, במשבצות יומיות יהיו רק לטיניות.

lili1992

Active member
טלנובלות מצריות?😳 מתי זה היה?
עריכה:
בשנת 2021

וגם בשנת 2022 שודרו שתי סדרות:

לדעתי היו 3 סדרות בסך הכל, יבגני בטח זוכר יותר טוב

נערך לאחרונה ב:

evglev1

Well-known member
מנהל
עריכה:
בשנת 2021

כן היו שלוש השלישית הייתה על הטבח שאני לא זוכר את שמה, נדמה לי טבח שנחשב למת והוא מחליט לנצל את זה. והיו גם ארבעה חודשים שבשבת לפנות בוקר בין השידורים החוזרים של הטורקיות של יום חמישי במקום הקליפים שקודם היו בין השידורים החוזרים של יום שישי לשבת בינג' אז העבירו את אחת המשבצות של שידורים חוזרים מיום חמישי מ-5:00 בבוקר ל-6:20 בבוקר וב-5:00 שידרו שני פרקים במצרית שמעולם לא נכתב עליה לא באתר ולא בפייסבוק ולא בפרומואים ורק מי שעבר בממיר על שידור סוף שבוע של ויוה פלוס בערוץ או בלוח השידורים גילה אותה. משהו הזוי לחלוטין, אבל ברוך השם אחרי שגם היא נגמרה אחרי 30 פרקים שימרו את ההחלפה והקליפים מ-5:00 עד 6:20 והשידור החוזר האחרון של יום חמישי ב-6:20 וב-8:00 מתחיל שבת בינג' של סדרות ששודרו מוקדם יותר ולאחרונה הגיע לשם נור מויוה וינטג' כך שלא רק אבא מויוה פרימיום הגיע לערוץ ויוה איסטנבול אלא גם נור מויוה וינטג' כך שגם ערוץ ויוה איסטנבול יכול למצוא את עצמו עם שידורים חוזרים בלבד. בעצם גם עכשיו אהבה אפלה והקיסוס ובהמשך האביב של בהאר הן החדשות היחידות ואהבה אפלה שודרה בדרמות טורקיות או בים תיכוני, כך שבכלל רק הקיסוס שאחרי מתחיל האביב של באהר הם הטורקית החדשה היחידה בערוץ.

Hadar 169

Active member
עריכה:
בשנת 2021

אה אז זה היה בתקופה ה"יבשה" של הערוצים שכבר כמעט לא היה מה לראות אז גם פחות עקבתי אחרי לוח השידורים.
לא ידעתי שהם פנו לכיוון הזה, וטוב שלא הפכו את זה למגמה חח...|מזיע|

evglev1

Well-known member
מנהל
טלנובלות מצריות?😳 מתי זה היה?
בין רוסריו מספריים לשידור החוזר של מחפשים את פרידה, השידור החוזר הראשון מויוה פרימיום שהגיע לויוה הרגיל. אז ביניהן היו 3 סדרות מצריות כל אחת 30 פרקים, במשבצת של 21:40 וזה היה מחריד כי היו שלוש משבצות חוזרות ושתי משבצות טורקיות, מה שהשאיר משבצת אחת ויחידה ללטינית חדשה בויוה אבל אז הגיע האור עם תקווה לסדרות מויוה פרימיום שמגיעות אחר כך לויוה הרגיל והמשך התברר שגם מויוה וינטג' כשהביאו את אנטונלה שגם מצד אחד המשבצת הלטינית היחידה החדשה היחידה נתפסה על ידי שידור חוזר אבל מצד שני שידור חוזר מערוץ בתשלום מה שאפשר תקווה לכל מה שבערוצים בתשלום להגיע לערוץ בחינם. ואגב אחת משלושת המצריות הייתה זמן מה בספריית ויוה בינג', אבל אנחנו נדפקנו כי אין אותה לא בהוט ולא בפרטנר, ובמאקרו מתואר מה יש שם ויש שם גם אהבה בע"מ מה שמעלה ספק עם הכרונולוגיה תישמר והיא תגיע במקום משקה של אהבה כמו בסיבוב הקודם אבל גם סוף העולם, אדוני המלכה וחיים מושלמים אבל מה זה עוזר אם היא ניתנה לרכישה רק ביס ובסלקום? אבל לפחות כשהציפו אותה בטורקיות ואפילו במצרית לא הפסדת.

Hadar 169

Active member
בין רוסריו מספריים לשידור החוזר של מחפשים את פרידה, השידור החוזר הראשון מויוה פרימיום שהגיע לויוה הרגיל. אז ביניהן היו 3 סדרות מצריות כל אחת 30 פרקים, במשבצת של 21:40 וזה היה מחריד כי היו שלוש משבצות חוזרות ושתי משבצות טורקיות, מה שהשאיר משבצת אחת ויחידה ללטינית חדשה בויוה אבל אז הגיע האור עם תקווה לסדרות מויוה פרימיום שמגיעות אחר כך לויוה הרגיל והמשך התברר שגם מויוה וינטג' כשהביאו את אנטונלה שגם מצד אחד המשבצת הלטינית היחידה החדשה היחידה נתפסה על ידי שידור חוזר אבל מצד שני שידור חוזר מערוץ בתשלום מה שאפשר תקווה לכל מה שבערוצים בתשלום להגיע לערוץ בחינם. ואגב אחת משלושת המצריות הייתה זמן מה בספריית ויוה בינג', אבל אנחנו נדפקנו כי אין אותה לא בהוט ולא בפרטנר, ובמאקרו מתואר מה יש שם ויש שם גם אהבה בע"מ מה שמעלה ספק עם הכרונולוגיה תישמר והיא תגיע במקום משקה של אהבה כמו בסיבוב הקודם אבל גם סוף העולם, אדוני המלכה וחיים מושלמים אבל מה זה עוזר אם היא ניתנה לרכישה רק ביס ובסלקום? אבל לפחות כשהציפו אותה בטורקיות ואפילו במצרית לא הפסדת.
העיקר שעכשיו ויוה לגמרי חזרו לעצמם ונקווה שככה זה ימשיך!|שמח|
לגבי ספריית הבינג' זה היה יכול להיות מעניין אם היו שמים שם וינטג' קוריאני|אקשן|

evglev1

Well-known member
מנהל
אה אז זה היה בתקופה ה"יבשה" של הערוצים שכבר כמעט לא היה מה לראות אז גם פחות עקבתי אחרי לוח השידורים.
לא ידעתי שהם פנו לכיוון הזה, וטוב שלא הפכו את זה למגמה חח...|מזיע|
דווקא נראה שהמטרה הייתה להרוס את הערוץ הלטיני בחינם כדי שלא יישאר אף אוהב לטיניות גם ללא ויוה וינטג' וגם ללא ויוה פרמיום, כי בויוה הייתה רק לטינית אחת חדשה ועוד שלושה שידורים חוזרים שלך תדע מתי שידור חוזר לטיני ומתי טורקי. הרבה מחו בפייסבוק וויוה ניסו לשכנע לנסות, אבל זה היה כבר כשהיה כעס גם המצריות וגם על דחיקת כל הלטיניות החדשות לויוה פרימיום. נראה ששתי המטרות לא הושגו, הז'אנר לא תפס תאוצה וגם החיבור לערוצים בתשלום לא עלה דרסטית ואז קרה הנס שהתחילו להביא סדרות מערוצים בתשלום. כשאת המצרית השלישית החליפה מחפשים את פרידה מויוה פרמיום ואת הלטינית היחידה שנותרה בערוץ החליף השידור החוזר של אנטונלה מויוה וינטג' ובאופן מפתיע המועדפת הייתה החדשה לאחר המצריות ולאחר מחפשים את פרידה שויוה לא הפך לערוץ שידורים חוזרים ושתי טורקיות ואם המועדפת ראינו שיש פתח ללטיניות חדשות גם בויוה ואפילו המועדפות הייתה טרייה מהתנור. המועדפת בפעם הראשונה הוחלפה בארץ אהובה שידור חוזר ארגנטינאי מויוה פרמיום, אבל את אנטונלה החליפה ברזילאית שלראשונה מאז הקמת ויוה פרימיום הייתה ברזילאית חדשה בויוה הרגיל אדמה קשוחה. ואחר כך קרה הנס שעוד לפני ההפיכה לויוה טלנובלות טורקית חדשה בויוה הוחלפה בלטינית חדשה כשמשחק של שקרים החליפה את אהבה וכסף שחור.
העיקר שעכשיו ויוה לגמרי חזרו לעצמם ונקווה שככה זה ימשיך!|שמח|
לגבי ספריית הבינג' זה היה יכול להיות מעניין אם היו שמים שם וינטג' קוריאני|אקשן|
נראה שלא שלא נזכה בקרוב לא לוינטג' קוריאני ואפילו לא לקוריאניות שהיה בויוה פלוס. הם רק מאז שהחליפו להפוך את ויוה פלוס לטורקי טהור עוד לפני שהפך לויוה איסטנבול. מהקוריאניות הראשונות ששודרו בויוה הרגיל בפעם הראשונה וכאמור כל קוריאנית ששודרה בויוה הרגיל עד עכשיו שודרה פעמיים.

evglev1

Well-known member
מנהל

דווקא רוב הריימקים לטורקיות הם לאלה ששודרו בערוצי ויוה ולא בערוצי הדרמות וערוצי ויוה לא שייכים לאותה חברה.

למעלה