🌺שתי כפריות חדשות שעולות בקרוב במקסיקו שאת אחת מהן יוביל פרננדו קולונגה!

evglev1

Well-known member
מנהל
אכן ולמרות שהם הקימו את ויוה פרימיום עדיין הוא היה נטול מקסיקניות ופחות לטיני כמו גם הוינטג' עד לאחרונה גם בעקבות סגירת ערוץ ואמוס.
בכלל להוט ואמוס הגיע הרבה יותר מאוחר כשבמקביל הגיעה טרה נוסטרה לוינטג'|מאוהב||גביע|-שזה בכלל לא היה צפוי ככה שבערך משם מבחינתי השתפר מצב הלטיניות, ועכשיו שויוה תייגו מחדש את הערוצים ונותנים ללטיניות את המקום שמגיע להם אז בכלל(y):D
ואמוס אמנם הגיע מאוחר להוט, אבל הם סידרו את לוח השידורים שלהם כך שבמקום 4 משבצות יהיו שש משבצות שכולן חוזרות ממה ששודר לפני שהערוץ הגיע להוט חוץ מהגרסה החדשה של אם חורגת ומה שהמשיך קודם הועבר, מה שאומר שדאגו להשלים מה שהיה כשהערוץ היה רק בפרטנר וסלקום ובשעות סבירות יחסית בין 16:30 ל-21:30. בעצם מ-17:20 כי ב-16:30 הייתה הגרסה החדשה של אם חורגת שהתחילה בדיוק כשהערוץ הגיע להוט.

Hadar 169

Active member
ואמוס אמנם הגיע מאוחר להוט, אבל הם סידרו את לוח השידורים שלהם כך שבמקום 4 משבצות יהיו שש משבצות שכולן חוזרות ממה ששודר לפני שהערוץ הגיע להוט חוץ מהגרסה החדשה של אם חורגת ומה שהמשיך קודם הועבר, מה שאומר שדאגו להשלים מה שהיה כשהערוץ היה רק בפרטנר וסלקום ובשעות סבירות יחסית בין 16:30 ל-21:30. בעצם מ-17:20 כי ב-16:30 הייתה הגרסה החדשה של אם חורגת שהתחילה בדיוק כשהערוץ הגיע להוט.
שאני חיברתי את ואמוס זה היה רק אחרי שהתנתקתי מוינטג'(כמה חודשים אחרי שהוא עלה)
אבל גם ככה כיוונתי בעיקר לכפריות שבדיוק אז התחילו להגיע|אקשן|

evglev1

Well-known member
מנהל
שאני חיברתי את ואמוס זה היה רק אחרי שהתנתקתי מוינטג'(כמה חודשים אחרי שהוא עלה)
אבל גם ככה כיוונתי בעיקר לכפריות שבדיוק אז התחילו להגיע|אקשן|
בכל מקרה בנוסף לשעות הצהריים היו שידורים חוזרים של הבוקר מסדרות קודמות. אבל אכן יצא לך טוב עם חסרת לב ואחוזת התקווה. ואכן עם החיבור להוט בחרו להתחיל מחדש את אימפריית השקרים, לנצח את הלב, בשם הפיתוי, גם העשירים בוכים, להתחיל את הגרסה של ארסלי ארמבולה לאם חורגת ונדמה לי שהייתה עוד טלנובלה מההיסטוריה של הערוץ לפני שהגיע להוט, אבל אף אחד לא הייתה כפרית, חסרת לב חזרה בהמשך.

Hadar 169

Active member
אבל אכן יצא לך טוב עם חסרת לב ואחוזת התקווה.
(y)ועם אין כמוך שלמעשה סגרה את הערוץ מבחינת טלנובלות חדשות כי המעצבת הייתה יחסית ישנה.
קטע שגאלה מונטס שיחקה במעצבת את הראשית ופה בלחיות מאהבה היא משחקת דווקא את הצלע השלישית הרעה.
אומנם לא צפיתי במעצבת אבל מהסצנות הבודדות שיצא לי להציץ, בלחיות מאהבה המשחק שלה הרבה יותר משכנע,
היא נכנסה ממש טוב לדמות|שטן||כתר|

evglev1

Well-known member
מנהל
כן הבנתי אבל שזו טורקית כפרית ממש ישנה

גם לי נראה שזו אותה החברה, כי לדרמות הספרדיות ראיתי שנרכשו גם לא מעט רימייקים לטורקיות

אגב ראיתי שויוה כן ישימו טורקית בפרימיום אבל על המשבצת של פעם בשבוע, לפחות זה:p מה שאומר שהמקסיקנית החדשה אכן תחליף את עומר הטורקית.
דווקא רוב הריימקים לטורקיות הם לאלה ששודרו בערוצי ויוה ולא בערוצי הדרמות וערוצי ויוה לא שייכים לאותה חברה.

Hadar 169

Active member
דווקא רוב הריימקים לטורקיות הם לאלה ששודרו בערוצי ויוה ולא בערוצי הדרמות וערוצי ויוה לא שייכים לאותה חברה.
כן אבל הכוונה היא ששלושת הערוצים הם באופן כללי בעלי אופי דומה

evglev1

Well-known member
מנהל
היא אכן נותנת תחושה של כפרית קלאסית.
קימברלי נראית ממש יפה כאן, וגם מרלן פבלה תשתתף ותגלם דמות רעה!
הלכתי לקרוא על הסדרה, ומסתבר שהיא מבוססת על סדרה טורקית בשם "ASI".
אני זוכרת שצופים רבים ביקשו מויוה לשדר אותה, אבל בסופו של דבר היא שודרה בערוץ הים תיכוני פלוס.
אני באמת לא יודעת איך אוהבי הטורקית מצליחים לעקוב אחרי איזו סדרה מתחילה באיזה ערוץ עם כמות הערוצים שיש להם 😵💫
ואם כבר הזכרתי את ערוצי הסדרות, אז בעצם יש חברה אחת שמפעילה את ערוצי הדרמות הטורקיות/יווניות, הודיות ועכשיו גם הספרדיות? לכולם יש אותו עיצוב ללוגו...
כן וזאת חברת רשת, זה מה שקרה לוואמוס, שרשת רכשה את הערוץ והפכה אותו לערוצי הדרמות הספרדיות. אז למעשה רשת שולטת בכל ערוצי הסדרות בתשלום חוץ מערוצי ויוה.

evglev1

Well-known member
מנהל
ניצול השרשור בפרטנר ב-2.3.2025 יורדות כוכבים נופלים, נשים על הגובה וקיירוס, אני מניח שגם בהוט זה בקרוב. אני זוכר שאת הדר התעניינת בכוכבים נופלים, וזה שידור חוזר, כך שלא נראה שישדרו שוב ואגב גם בפרטנר כל הירידות הם משידורים חוזרים ומהסדרות של ימי שישי לשום דבר אין תאריך ירידה, וטענת שיש לך בעיה עם האתר שתכננת להשלים דרכו אם לא תספיקי. כך שאם לא הקלטת והאתר עדיין בעייתי, אז הזמן להשלים דווקא א כוכבים נופלים, למרות שזה דווקא בתחתית סדר העדיפויות שלך מבחינת הקוריאניות. אבל לשאר הקוריאניות שהתעניינת בהם גם אין תאריך ירידה וגם סביר להניח שיחזרו בסיבוב שני.

Hadar 169

Active member
הפתיח של ME ATREVO A AMARTE שעלתה אתמול במקסיקו!
העלילה בקצרה-אלחנדרו ודודתו חוזרים לכפר בו גדל כדי לעשות צדק מול משפחת פרז סולר על כל הנזק שהם גרמו למשפחתם.
אלחנדרו יתאהב בויקטוריה הבת של בעל החווה|לב|

lili1992

Active member
העלילה בקצרה-אלחנדרו ודודתו חוזרים לכפר בו גדל כדי לעשות צדק מול משפחת פרז סולר על כל הנזק שהם גרמו למשפחתם.
אלחנדרו יתאהב בויקטוריה הבת של בעל החווה|לב|
בדיוק היום צפיתי בפרומואים ובינתיים היא נראית בעלת פוטנציאל 🤩

Hadar 169

Active member

בדיוק היום צפיתי בפרומואים ובינתיים היא נראית בעלת פוטנציאל 🤩
מבחינת אווירה ושחקנים הרבה דמיון ללחיות מאהבה היא לגמרי נראית מבטיחה:love:
ובכלל סלבדור מחיה אחד המפיקים הטובים😀|כתר|

lili1992

Active member
מבחינת אווירה ושחקנים הרבה דמיון ללחיות מאהבה היא לגמרי נראית מבטיחה:love:
ובכלל סלבדור מחיה אחד המפיקים הטובים😀|כתר|
צפיתי קצת בקטעים מהפרקים הראשונים שהועלו ליוטיוב (לערוץ הרשמי).
זו אכן נראית טלנובלה קלאסית בכל מובן המילה.
מה שראיתי עד כה שיש ויהיה בה: פרק שלם לסיפור רקע בעבר ובו אי צדק משווע ממנו סובלות הדמויות ה"חלשות" יותר, החלפת תינוק חי במת, הרג של אנשים שבגדו בדרך לא מקורית (ואיפה המשטרה שלא בודקת?!), רצון לנקום על דברים שקרו לפני 25 שנים (של יותר מדמות אחת, כל אחת וסיבותיה) וחלק מהדמויות חוזרות לכפר בו קרה הכל אחרי כל השנים כדי לנקום כשמעמדם שודרג, זהויות וסודות נוספים שאמורים להיחשף בהמשך ונועדו לסקרן את הצופים, ביניהם גם המוצא האמיתי של דמות כזו ואחרת, וכמובן כמובן - ה-דבר ב-ה' הידיעה הוא הרומן של הזוג הראשי שאמור להיות מסובך בגלל הרקע של כל אחד מהם, והאמת היא שלא רק הרומן שלהם.

ממש הקלאסיקה של הקלאסיקה, אפילו שראיתי דמויות עם נטייה קצת יותר "מודרנית".

לדעתי, יש קצת בעיה עם מה שעשו עם הדמויות שנמצאות בעבר ובהווה: כמעט כל השחקנים שמופיעים בהווה ודמותם "התבגרה" אחרי 25 הופיעו גם כצעירים בפרק הראשון של העבר, מלבד אחד. ססר אבורה הידוע גילם בעבר את הסבא של הראשית, והבן שלו היה השחקן מארק טאצ'ר. בהווה, החליפו את מארק טאצ'ר בססר אבורה, אבל את כל שאר הדמויות לא החליפו, וזו נראית החלטה מאוד מוזרה...
בעיה דומה אבל שולית הייתה עם דנה גרסיה, שהופיעה לתפקיד אורח בפרק הראשון בלבד. השחקן שהיה שם בעלה וססר אבורה - שניהם מבוגרים ממנה בהרבה, והשחקנית שמגלמת את האם של הראשית היא כמעט באותה גיל כמוה.
כנראה שרצו לתת לדנה את התפקיד, אבל זה לא נראה אמין בעליל.

אם ויוה ימשיכו עם רצף הסדרות, אני די בטוחה שהסדרה תשודר גם פה מתישהו.
על אף שזו קלאסיקה ועל אף שזה מבוסס על סדרה אחרת, בכל זאת יש לי תקווה שבהמשך הדרך כשיתגלו עוד דברים, הזוג הראשי יהיה בוגר ולא ייפרד ויופרד בגלל כל שטות (הרבה פעמים בסדרות הקלאסיות אחד מהם מאמין לשקר של דמות אחרת ומחליט לעזוב/להיפרד וכו').

Hadar 169

Active member
צפיתי קצת בקטעים מהפרקים הראשונים שהועלו ליוטיוב (לערוץ הרשמי).
זו אכן נראית טלנובלה קלאסית בכל מובן המילה.
מה שראיתי עד כה שיש ויהיה בה: פרק שלם לסיפור רקע בעבר ובו אי צדק משווע ממנו סובלות הדמויות ה"חלשות" יותר, החלפת תינוק חי במת, הרג של אנשים שבגדו בדרך לא מקורית (ואיפה המשטרה שלא בודקת?!), רצון לנקום על דברים שקרו לפני 25 שנים (של יותר מדמות אחת, כל אחת וסיבותיה) וחלק מהדמויות חוזרות לכפר בו קרה הכל אחרי כל השנים כדי לנקום כשמעמדם שודרג, זהויות וסודות נוספים שאמורים להיחשף בהמשך ונועדו לסקרן את הצופים, ביניהם גם המוצא האמיתי של דמות כזו ואחרת, וכמובן כמובן - ה-דבר ב-ה' הידיעה הוא הרומן של הזוג הראשי שאמור להיות מסובך בגלל הרקע של כל אחד מהם, והאמת היא שלא רק הרומן שלהם.

ממש הקלאסיקה של הקלאסיקה, אפילו שראיתי דמויות עם נטייה קצת יותר "מודרנית".

לדעתי, יש קצת בעיה עם מה שעשו עם הדמויות שנמצאות בעבר ובהווה: כמעט כל השחקנים שמופיעים בהווה ודמותם "התבגרה" אחרי 25 הופיעו גם כצעירים בפרק הראשון של העבר, מלבד אחד. ססר אבורה הידוע גילם בעבר את הסבא של הראשית, והבן שלו היה השחקן מארק טאצ'ר. בהווה, החליפו את מארק טאצ'ר בססר אבורה, אבל את כל שאר הדמויות לא החליפו, וזו נראית החלטה מאוד מוזרה...
בעיה דומה אבל שולית הייתה עם דנה גרסיה, שהופיעה לתפקיד אורח בפרק הראשון בלבד. השחקן שהיה שם בעלה וססר אבורה - שניהם מבוגרים ממנה בהרבה, והשחקנית שמגלמת את האם של הראשית היא כמעט באותה גיל כמוה.
כנראה שרצו לתת לדנה את התפקיד, אבל זה לא נראה אמין בעליל.

אם ויוה ימשיכו עם רצף הסדרות, אני די בטוחה שהסדרה תשודר גם פה מתישהו.
על אף שזו קלאסיקה ועל אף שזה מבוסס על סדרה אחרת, בכל זאת יש לי תקווה שבהמשך הדרך כשיתגלו עוד דברים, הזוג הראשי יהיה בוגר ולא ייפרד ויופרד בגלל כל שטות (הרבה פעמים בסדרות הקלאסיות אחד מהם מאמין לשקר של דמות אחרת ומחליט לעזוב/להיפרד וכו').
אחלה סיכום שמחה שהתרשמת ממנה לטובה!
וכן המפיק הזה ידוע בסגנון הקלאסי שלו בדרך כלל - בלב הסערה, אהבה מנצחת, אחים בלב, ועוד..|אקשן||לב|
היא אחת המושקעות ללא ספק, וגם לדעתי יש לה סיכוי גבוה להגיע גם בגלל הקאסט המעולה|גביע|

למעלה