אכן לא התייחסת, לא בסדר מצידי,אכן אדם מחושב להפליא. גם מנומס. נתתי לך מחמאה ולא התייחסת..
אכן לא התייחסת, לא בסדר מצידי,אכן אדם מחושב להפליא. גם מנומס. נתתי לך מחמאה ולא התייחסת..
קיצר גאון אתה ☺אכן אדם מחושב להפליא. גם מנומס. נתתי לך מחמאה ולא התייחסת..
קיצר נחמדה אתקיצר גאון אתה
מחקתי. מה דעתך להיות יותר נחמדקיצר נחמדה את
(ואם את לא רוצה שיתערבו לך בעניין הצוואה, מה דעתך לא להעלות את העניין הנה מלכתחילה?)
הדבר היחיד שאני עוד זוכר מהטירונות שלי הוא שהיו משננים לנו "יחס גורר יחס".מחקתי. מה דעתך להיות יותר נחמד
אני א יודע אם ה"ק" שלנו המציא את זה בעצמו, אבל זה ממש לא חדש (למשל הופיע פעם כהגדרה בתשבץ הגיון: תלונת העיתונאי כלפי אישתו הפולניה" (2,2,2))טוב שחשבת על זה. גם חשמל יותר זול. לא חשבתי שיהיו בעיות. התנור הבא בטוח לא יהיה גז. השאלה מתי. ☺ והכינוי שלך באמת נחמד ויצירתי ☺
לי יש גז מרכזי וגם היו בעיות שניתקו לי פעם בגלל שלא הייתי בבית בזמן בדיקה תקופתית.אני מראש כבר לפני שנים ויתרתי על הגז,
בעבר היו לי כיריים הלוגניות וקראמיות, היום יש לי אינדוקציה,
יותר זול נוח ובטיחותי.
היום נתת לי עוד נימוק למה עשיתי בחוכמה, גם לא תלוי בשכנים.
תחליטי מה טוב לך
בעבר הרחוק גרתי בבניין בו היתה דליפת גז חמורה ממיכל מרכזי,לי יש גז מרכזי וגם היו בעיות שניתקו לי פעם בגלל שלא הייתי בבית בזמן בדיקה תקופתית.
לא שלחו התראה או תאמו פשוט בא טכנאי אמישראגז וניתק.. פעם ראשונה לי ולעוד שכנים,
ירדתי לקופסא בין הבלונים לשכנים ופתחתי מחדש את הברזים. (קצת מסוכן אם מישהו השאיר גז פתוח)
אבל הייתי איתם בקשר. פעם שניה הטכנאי הרכיב פלומבה בתוך הצינור ואם זה העדפתי לא להתעסק..
צעקות טלפונים והוא בא ושחרר.. מאז אני גם נציג הדיירים - נאמן גז.
בלונים קטנים פרטיים בחצר - גם גונבים - מנסיון.
במקרה הנדיר בו אני צריך צריבה אני אשתמש בגזיה של הקפה מהטיולים.אבל הבעיה שלי לא המחיר אלא היתרון של גז - חום גבוה בהרבה תוך שניות ואפשרות לצריבה על אש כמו טאבון.
אין לי מסעדה ואני לא שף של מסעדה,שכן שלי בדירת גן הוא שף עם ותק, שאיתו לאף אחד לא סביר להתווכח.. במסעדות הם בעיקר על גז. יש לו גם וגם
בתוך הבית רק חשמל בחצר טאבון גדול על גז.
גז הרבה יותר יקר ליצור יחידת חום מאשר אינדוקציההצרה בבישול על גז שאין טיימר כבוי. או ששמים שעון עצר בטלפון אבל זו טירחה. האינדוקציה בטוחה בהרבה!
היתרון שאין סכנה לדליפה / שריפה מלהבה או לשרוף סיר כשאין טיימר ( מי לא שרף סיר בחייו?)
מנגד כיריים חשמליות בזרמים גבוהים יש עומס על חיווט החשמל במיוחד בבית ישן כל מגע רופף מעט מהווה סכנה.
לכן שוקל לקנות כיריים אינדוקציה קטנות, להבה אחת עם טיימר מובנה. כך אפשר להניח סיר ואפילו לצאת מהבית.
זהו מיתוס.. הלהבה קטנה מהסיר המשטח לידה לא רותח .. האפשרות לכוון האש טובה יותרבגז הרבה מהחום בורח
לא צריך שהמשטח ליד ירתח, מספיק שהוא חם מאוד כדי לאבד אנרגיה, שלא לדבר על אנרגיה לאוויר.זהו מיתוס.. הלהבה קטנה מהסיר המשטח לידה לא רותח .. האפשרות לכוון האש טובה יותר
עוד פעם מניסיון שלי, אינדוקציה מאוד מהירה,התגובה של המחבת / סיר מהירה יותר.
אני מפעיל מזגן כדי לקרר אותי, לא את הסירים.לעולם לא מפעיל מזגן לקרר בישולים - לשם כך יש קולט אדים
ברוב הבתים בארה"ב מחממים מים למקלחת בגז, אז מה?ברוב הבתים יש כיריים גז - לא כי הם חובבי סיכונים או פזרנים - זה פשוט נוח
אני לא בא לשכנע אותך לעבור מגז לאינדוקציה,ולא רק לצרוב חציל.. גם לחמם פיתה על האש או לתת צריבה לכל מיני מאכלים.. גם להבעיר מחבת
עם אלכוהול..אבל אינדוקציה היא פתרון לא פחות חשוב כפי שכבר הסכמתי.
קח בחשבון שאינדוקציה ביתית בשונה מהמשאית כהגדרתך (האינדוקציה המקצועית) גם מפתחת חום
לא טענתי שאינדוקציה עובדת במוליך על חסר התנגדות עם אפס הפסדיםולרוב אין לה אוורור פנימי. העקרון שמזרימים זרם בתדר גבוה לתוך סליל ע״י מיתוג אלקטרוני - לא חף מהפסדים !
בתחום הזה אני המומחה ויכול להבטיח לך שיש תקלות בממירים האלו.. רכיבי המיתוג
רוב הסיכויים שבמקרה תקלה שאיננה בשנת האחריות הראשונה אני פשוט אחליף את הכיריים,igbt/mosfet מתקצרים ונשרפים בדיוק כמו מטענים של טלפון - התיקון לרוב יקר וספק אם תמצא מתקן.
אינדוקציה ימום מהיר מאד
אם יש לך תנור גז (עוד לא שמעתי כי לרב כולם חשמל) אז כדאי להמשיך בבישול על גז
למרות שאינדוקציה או כיריים חשמליות הן האופציה הטובה ביותרעשית
עשית סקר? לדעתי לרוב יש דווקא גזאינדוקציה ימום מהיר מאד
אם יש לך תנור גז (עוד לא שמעתי כי לרב כולם חשמל) אז כדאי להמשיך בבישול על גז
למרות שאינדוקציה או כיריים חשמליות הן האופציה הטובה ביותר
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.