היה לי AD בלוק. טכנאי הסיר. אין לי מושג למה. (שמתי לב רק בבית) יתכן והוא מזיק? תודה
ע עוגייה קטנה Active member 26/1/22 #1 היה לי AD בלוק. טכנאי הסיר. אין לי מושג למה. (שמתי לב רק בבית) יתכן והוא מזיק? תודה
S SHERME Well-known member 26/1/22 #2 נכתב ע"י עוגייה קטנה: היה לי AD בלוק. טכנאי הסיר. אין לי מושג למה. (שמתי לב רק בבית) יתכן והוא מזיק? תודה לחץ כדי להרחיב... שום מזיק להתקין אותו מחדש AD
נכתב ע"י עוגייה קטנה: היה לי AD בלוק. טכנאי הסיר. אין לי מושג למה. (שמתי לב רק בבית) יתכן והוא מזיק? תודה לחץ כדי להרחיב... שום מזיק להתקין אותו מחדש AD
ע עוגייה קטנה Active member 26/1/22 #3 נכתב ע"י SHERME: שום מזיק ל נכתב ע"י SHERME: שום מזיק להתקין אותו מחדש AD לחץ כדי להרחיב... יש משו יותר טוב? הוא עושה קצת בעיות האמת לחץ כדי להרחיב...
נכתב ע"י SHERME: שום מזיק ל נכתב ע"י SHERME: שום מזיק להתקין אותו מחדש AD לחץ כדי להרחיב... יש משו יותר טוב? הוא עושה קצת בעיות האמת לחץ כדי להרחיב...
S SHERME Well-known member 26/1/22 #5 נכתב ע"י עוגייה קטנה: האמת הוא עושה קצת בעיות. יש משהו אחר מומלץ? לחץ כדי להרחיב... עוד אחד AD וגם משהו טוב לאנדרואיד
נכתב ע"י עוגייה קטנה: האמת הוא עושה קצת בעיות. יש משהו אחר מומלץ? לחץ כדי להרחיב... עוד אחד AD וגם משהו טוב לאנדרואיד
A AYOUYA Active member 27/1/22 #6 Brave The browser that puts you first | Brave The Brave browser is a fast, private and secure web browser for PC, Mac and mobile. Download now to enjoy a faster ad-free browsing experience that saves data and battery life by blocking tracking software. brave.com
Brave The browser that puts you first | Brave The Brave browser is a fast, private and secure web browser for PC, Mac and mobile. Download now to enjoy a faster ad-free browsing experience that saves data and battery life by blocking tracking software. brave.com