👩‍🎓מה חושבים חורזים וכותבים על הפרסומות👨‍🎓?

משתפרת1

Well-known member
אני אמא חרדה מאד. במצטבר - למעלה מחמישה חודשים. חרדתי לגמרי כשהבן היה בעזה 3 וחצי חודשים, ואז כל פעם באימונים ותרגולים של מספר ימים עד 10 ימים, ואז 3 שבועות בגבול לבנון, ואז עוד 3 שבועות בעזה. כעת מקפיצים אותם שוב ללבנון, והוא בהיכון לקראת הצו הבא. על חלק ממה שהם עשו שמעתם בחדשות, והוא אומר לי שמזל שלא שמעתי על דברים נוספים שעשו, שהיו מפחידים אותי עוד יותר. למזלנו הוא בין נושאי האלונקות ולא בין אלה שמוטלים עליהן.
מהמקום הזה- בהחלט הייתי מקבלת ומצדיקה פטור לכמה גאוני ישיבות. מקומם אותי פטור גורף.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
אני אמא חרדה מאד. במצטבר - למעלה מחמישה חודשים. חרדתי לגמרי כשהבן היה בעזה 3 וחצי חודשים, ואז כל פעם באימונים ותרגולים של מספר ימים עד 10 ימים, ואז 3 שבועות בגבול לבנון, ואז עוד 3 שבועות בעזה. כעת מקפיצים אותם שוב ללבנון, והוא בהיכון לקראת הצו הבא. על חלק ממה שהם עשו שמעתם בחדשות, והוא אומר לי שמזל שלא שמעתי על דברים נוספים שעשו, שהיו מפחידים אותי עוד יותר. למזלנו הוא בין נושאי האלונקות ולא בין אלה שמוטלים עליהן.
מהמקום הזה- בהחלט הייתי מקבלת ומצדיקה פטור לכמה גאוני ישיבות. מקומם אותי פטור גורף.
ומה עם המשתמט מ.ח.פ.<??? = האיש שטוען שבזכות היותו מלך הוא אינו חייב בשירות?

נסיך.333

Well-known member
שיתחילו בתל אביב ומשם נתקדם לאום אל פאחם ואז לירושלים..
מכונת הרעל ממשיכה לעבוד בזמן מלחמה, ויש פה מי שדואג לתדלק אותה.

Harrington

Well-known member
מנהל
שיתחילו בתל אביב ומשם נתקדם לאום אל פאחם ואז לירושלים..
מכונת הרעל ממשיכה לעבוד בזמן מלחמה, ויש פה מי שדואג לתדלק אותה.
השתגעת? שיגייסו את 40% החילונים שלא מתגייסים? הם לא מעניינים איש הרי :). רק על החרדים צריך לרדת ורק בהם צריכים להיכנס. הם המקור לכלללללל הבעיות. לא ידעת ;-)?

למעלה