איטליה זכרתי
הבעל הראשון של ג'אניס התלבטתי בין סיד וגארי וטעיתי וזה היה גארי (מצחיק ששמו את ארט ואנדליי, אבל עשו דברים כאלו שקל לפסול בחלק מהשאלות)(למי שלא מכיר זה שם ידוע בסיינפלד)
הפינגווין האגזי זכרתי
השם האמצעי של צ'אנדלר מיוריאל ניחשתי נכון כי זה הכי מצחיק (כלומר פיבי היה יותר מצחיק אבל אז הייתי זוכר)
קיווי - רוס - ניחשתי נכון אבל היה די ברור שזה או הוא או צ'אנדלר. נראה לי שהיה גם ביקור לחדר מיון שקשור לזה.
חתונה של פיבי ומייק קל, אבל כמעט לחצתי על סנטרל פרק לפני שקלטתי שהרחוב מחוץ לסנטרל פרק הוא אופציה.
בוב הכיפי (נשמע מוזר בעברית) לא ממש זכרתי אבל הייתי זוכר נראה לי אם זה היה מישהו מהאחרים. בעצם המישהו עם היין בכלל לא זכור לי, אבל את בוב אני זוכר ולכן הימרתי עליו.
אל פאצי'נו - זכרתי את כל האחרים
העבודה של צ'אנדלר בעצם זכרתי (אהבתי שאחת האופציות היה הסוג של ניחוש של רייצ'ל (נראה לי))
מקלות אכילה - אפשר לראות בתמונה
התלבטתי בין 7 ו8 וניחשתי לא נכון ש8. אז הייתי קרוב
לחלוטין טעיתי והנחתי שרוס הוא החבר הכי מבוגר. אולי אם הוא לא היה אופציה אז הייתי חושב על פיבי, אבל לא בטוח.
דרייק רמורה - ניתוחי מוח - ברור. אני זוכר סצנה ספציפית. (למרות שזה בעצם היה אחיו, אבל עדיין)
פלורידה - קל אני זוכר את האחרים
חשבתי שרק 5 תינוקות כי שכחתי שהיו גם התאומים של מוניקה וצ'אנדלר בסיום. אני מאוד מתבייש
זכרתי שלאחת האחיות של רייצ'ל קוראים איימי והייתה רק אופציה אחת עם איימי אז היה לי קל
מדי חייל ממלחמת העולם הראשונה - קל
לא היה תינוק בשם ג'ואי - הייתי זוכר נראה לי
זכרתי רק שג'ואי ורייצ'ל עבדו בסנטרל פרק. אני מניח שגם פיבי עבדה שם מתישהו אבל אני לא ממש זוכר. אני מניח שהיא לא קיבלה כסף על ההופעות המוזיקליות.
איכשהו זכרתי שרוס שכב עם מישהי בשם קלואי
התלבטתי בין ג'ודי וסנדרה ובחרתי לא נכון בג'ודי
רוס ובעיות הכעס שלו קשה לשכוח
לא הייתי בטוח לאן במזרח אירופה עבר דייויד, חשבתי אולי מינסק, אבל אז חשבתי ששמו את זה כהטעיה כי מינסק הייתה משמעותית בסיינפלד.
הרמברנטס קל
ארון שירות, אני זוכר בקלות
מורידים שני תיכונים מסדרות אחרות (רוזוול וגלי) ואז נשאר זה עם השם שנשמע נורמלי
האמת שאם הייתם שואלים אותי הייתי אומר שהבעל לשעבר של פיבי היה קוסם. לא יודע למה זה מה שזכרתי. אבל מחליק על הקרח מתאים לזה שהוא היה הומו והסדרה לא הייתה מפתיעה בנושאים האלו.
לחלוטין לא זכרתי שגאנתר היה באופרת סבון אז לא זכרתי איזו. אני גם לא יודע למה כתבו את זה ג'אנתר.
לא זכרתי כמות צעדים. אני אפילו לא זוכר שהוא ספר מתישהו. ולא ניחשתי נכון.
את מחליק השיער של רייצ'ל אני זוכר