💙⚘️☕️בוקר טוב לכולם

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
עוקבת,קוראת מידי פעם,חבל לי שנשים כבר לא מבקרות כאן אבל ברור שהמקום כבר התפוגג,alongrin,מאוהבי ועוד חסרים לפחות לי,הרבה שנמצאים ומחפשים במקומות הרבה יותר רלוונטים ומענינים,ואני גם יודעת שזה אחד הפורומים הבודדים שעדיין יש בהם חמצן.
אני בטוב,מקווה שגם אתם,החום סיזיפי ביותר אבל הללויה למזגנים,אז ספרו משהו שבוער בכם היום.😆
יום נפלא🤗🤗

קבצים מצורפים

• IMG-20240626-WA0001.jpg
    IMG-20240626-WA0001.jpg
    KB 92.9 · צפיות: 6
  • FB_IMG_1718300151205.jpg
    FB_IMG_1718300151205.jpg
    KB 218.6 · צפיות: 6

יעיש התימני

Well-known member
עוקבת,קוראת מידי פעם,חבל לי שנשים כבר לא מבקרות כאן אבל ברור שהמקום כבר התפוגג,alongrin,מאוהבי ועוד חסרים לפחות לי,הרבה שנמצאים ומחפשים במקומות הרבה יותר רלוונטים ומענינים,ואני גם יודעת שזה אחד הפורומים הבודדים שעדיין יש בהם חמצן.
אני בטוב,מקווה שגם אתם,החום סיזיפי ביותר אבל הללויה למזגנים,אז ספרו משהו שבוער בכם היום.😆
יום נפלא🤗🤗
אני אוהב את הפורום. אני ממש חייב לציין, זה היה הפורום היחיד בכל תפוז שהסכים לקבל אותי כמו שאני. עד הסוף שלי או שלו, אני שמח להיות כאן

doriangray011

Well-known member
פרפורי גסיסה ועדיין לא שירת הברבור. מציץ לכאן מדי פעם. מרפרף. אין לי מה להגיב. רוב מה שעולה כאן לא ממש קשור לנושא הפורום. לא לבטי נפש של נשואים ולא סיפורי עלילה משעשעים.
הרבה קשור למצב ומובן מאליו. אומרים שמספר הקשרים מחוץ למסגרת עלה בעשרות אחוזים. מובן-נשים נשארות לבד חודשים ומרגישות במקום שני או פחות ומצד שני מילואימניקים שזופים ומחוספסים שהיו בסכנה קיומית ועכשיו מחפשים פורקן. וגם להיפך. בנותי למשל היו ועדיין חודשים ארוכים במילואים. אך הן לא נשואות.
מעניין לשמוע סיפור כזה מהמקור. לבטח יש כמה וכמה קוראים/קוראות העונים להגדרה.
יוסיף ענין לפורום.
והצלחה ל״ראש המיוחד״ בתחזוקה. ❤️❤️

נערך לאחרונה ב:

שי12346

Well-known member
אני קורא כל הזמן
כעט ממעט להגיב
עסוק מאוד בבעיות משפחתיות
היגעתי לגיל שבו אני כבן מטפל בהורים
לא פשוט
זה ממלא אותי
משנה את כל הפרספקטיבה שלי לחיים
ממש התנסות חדשה במעגל החיים
אני מרגיש שינוי גדול בחיים
ותעצומות נפש
שלא ידעתי שיש לי
אני מניח שכולם חווים התנסןת כזו במידה כזו או אחרת
יש הרבה סיפוק ותחושה שאולימבמעט אני גומל להורינעל מה שהשקיעו בי
אבל לחלוטין לא קל

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
אני קורא כל הזמן
כעט ממעט להגיב
עסוק מאוד בבעיות משפחתיות
היגעתי לגיל שבו אני כבן מטפל בהורים
לא פשוט
זה ממלא אותי
משנה את כל הפרספקטיבה שלי לחיים
ממש התנסות חדשה במעגל החיים
אני מרגיש שינוי גדול בחיים
ותעצומות נפש
שלא ידעתי שיש לי
אני מניח שכולם חווים התנסןת כזו במידה כזו או אחרת
יש הרבה סיפוק ותחושה שאולימבמעט אני גומל להורינעל מה שהשקיעו בי
אבל לחלוטין לא קל
בוקר טוב,מובן לחלוטין,אני עושה זאת כבר כמעט 4 שנים,אימי בבית אבות פה בצפון,מערכת יחסים מאד מורכבת ולא אכנס לזה אבל אני עושה כמיטב יכולתי ועם המון חמלה,אין בי אהבה.
יישר כוח,שבוע נפלא.🥰🥰

doriangray011

Well-known member
בוקר טוב,מובן לחלוטין,אני עושה זאת כבר כמעט 4 שנים,אימי בבית אבות פה בצפון,מערכת יחסים מאד מורכבת ולא אכנס לזה אבל אני עושה כמיטב יכולתי ועם המון חמלה,אין בי אהבה.
יישר כוח,שבוע נפלא.🥰🥰
מוכר. והגדרת לי מצוין. אימי בת 89 בבית אבות. סיעודית ולא דמנטית. הכי בעיה. רצים סביבה סביב השעון אבל להעיד על עצמי. מעולם לא היתה אהבה רבה וכעת היא לגמרי נשכחה.
זה יקרה גם לנו?

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
מוכר. והגדרת לי מצוין. אימי בת 89 בבית אבות. סיעודית ולא דמנטית. הכי בעיה. רצים סביבה סביב השעון אבל להעיד על עצמי. מעולם לא היתה אהבה רבה וכעת היא לגמרי נשכחה.
זה יקרה גם לנו?
אני מאמינה שמה שאתה נותן אתה מקבל לפחות ברוב המשפחות.שני הוריי לא כשרים להיות הורים,הן נפשית והן רגשית,אבל על אימי יותר מרחמת.
אני גידלתי לבד את שני הבנים לתפארת באמת,והם יודעים עד כמה בתקופות מסוימות היה קשה ומאד מעריכים,ילדים נהדרים,פשוט כך.אבל זה לא מובן מאיליו ואני משוכנעת שאני לא אהיה "נשכחת ".
יש קשר עמוק מאד תקשורת ואהבה,כשחליתי שוב לפני שנה הבנים יצאו מדעתם,הבכור שוב ושוב אמר" אני הייתי לוקח עכשיו את כל הכאב והגרורות ממך על עצמי",זה על קצה המזלג ,הרשתי לעצמי לשתף כאן ,,,ולומר לך,שגם אותך וזוגתך לא ישכחו,ולמה???

יעיש התימני

Well-known member
זה יקרה גם לנו?
תראה
הוריי נשכחו להם. לא היו אהובים, שניהם. היו עסוקים בעיקר בעצמם ולא בגידול ילדים.
חמי נפטר מזמן, חמותי לפני 3 חודשים וכבר נשכחה. [כשאתה אגומניאק.. אל תצפה שילדיך..]
אבל -
אם למדת מנסיונך, גידלת ילדים, אהבת אותם באמת, נתת להם לאהוב אותך בכל כוחם. היית תמיד כשצריך אותך, הם יהיו תמיד אתך, באהבה.
אגב, מבוגרים דמנטיים, חולי אלצהיימר - הם לא האנשים שהכרת בעבר כהוריך. המחלה שלהם מאפשרת לך להיפרד מהם בצורה ארוכה.

שי12346

Well-known member
משתתף אתכם באותה תחושה
היתה לי עם אבא מערכת יחסים מאוד מורכבת
לא היתה לי אך פעם אהבה אליו
רק חמלה
אני חייב לציין שהמעשים שלי וגם של אחיי מאוד מגבשים אותנו והתחושות מאוד טובות
זה גם משהו

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
משתתף אתכם באותה תחושה
היתה לי עם אבא מערכת יחסים מאוד מורכבת
לא היתה לי אך פעם אהבה אליו
רק חמלה
אני חייב לציין שהמעשים שלי וגם של אחיי מאוד מגבשים אותנו והתחושות מאוד טובות
זה גם משהו
זה "משהו משהו",לא ישאר בך רגשות אשמה שלא השתדלת לפחות.בהתנהלותי אני מלמדת את ילדיי על חמלה ,ולמרות שלא אוהבת אותה אני מבין 3 אחים היחידה שבאמת דואגת למה שהיא צריכה,מבקרת,מביאה ,והולכת הביתה שלמה.

למעלה