📌סיפורה של שפחה עונה שישית-ואחרונה!!🎀

dilly snake

Active member
יבורך הפרי, ביצ'ס!!

בין המחזיקים עד סוף הסדרה יוגרלו האדמה לכל החיים ואותות העוז והגבורה.

תהנו!!

|בוז|

limors2

Active member
סופסוף!

ראיתי בפוסט בפייסבוק שזה משודר בהולו ודיסני פלוס, יש סיכוי שזה יהיה גם בדיסני פלוס אצלנו וזה יחסוך לי את טרחת הדודים? |הלוואי|

טוני החתול

Well-known member
מנהל
יבורך הפרי, ביצ'ס!!
וואי שכחתי מהקטע הזה.
בכלל אני מרגיש שאני לא זוכר כלום.
עונה 5 הסתיימה לפני שנתיים וחצי אז זה לא מפליא.
בין המחזיקים עד סוף הסדרה יוגרלו האדמה לכל החיים ואותות העוז והגבורה.
האדמה יש רק לשפחות
סופסוף!

ראיתי בפוסט בפייסבוק שזה משודר בהולו ודיסני פלוס, יש סיכוי שזה יהיה גם בדיסני פלוס אצלנו וזה יחסוך לי את טרחת הדודים? |הלוואי|
אני חושב שבגלל עסקאות ישנות עם יס זה לא נמצא בארץ בדיסני+

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אוקי, מצאתי ריקאפ רשמי של הולו של כל חמשת העונות ורק ב4 דקות.
וזה שזה אפשרי לתמצת את העלילה של חמש עונות לארבע דקות כנראה מראה שמתחו בהן את העלילה.
הקטע האחרון שם ממש לא זכור לי אז אני תוהה אם זה כבר קטע מעונה 6.

נראה לי שאני אראה גם את הריקאפ הזה של 20 דקות:

ואולי גם את הריקאפ הזה של רק עונה 5:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
נראה לי שאני אראה גם את הריקאפ הזה של 20 דקות:
אוקי, זה היה ממש טוב.
והזכיר לי באמת עד כמה עונה 5 הייתה הזויה ועד כמה לא זכרתי אותה בכלל.
לחלוטין לא זכרתי איך היא הסתיימה.

*אגב בנקודה 6:39 של הסרטון הוא צוחק על זה ש90% מהסדרה זה ג'ון מסתכלת בדרמטיות לתוך המצלמה

dilly snake

Active member
את הפרק ביימה אליזבת' מוס, אי אפשר היה לפספס.

אז בערך 20 דק'(חצי מהפרק מיינד יו) סרינה נחמדה אל ג'ון והיא בתגובה גועלית אליה. ואז היא מחליטה להיות נחמדה לסרינה והכל הולך לעזאזל.

סרינה מביאה לג'ון רופא ואז כמובן שהוא מזהה את סרינה, הוא מביא את האבטחה אבל האבטחה טוענת שסרינה לג'יט. הנשים מחליטות לעשות לינץ' בסרינה. סה"כ אופייני לסדרה. ג'ון זורקת אותה מהרכבת מה שכולנו רצינו לעשות מהעונה הראשונה, למרות שהצלופחית בטח תשרוד את זה.

למה סרינה מתנהגת כאילו היא שומעת את הסיפור של ג'ון פעם ראשונה?

מוירה ומארק מדברים על זה שהולכים להכיר שוב בגלעד, ומדברים על המחתרת.

ג'וש צ'ארלס הוא האבא של האישה של ניק. למה הם מביאים את השחקנים הכי סימפטיים בשביל לשחק קומנדרים?

אבל ניק בסדר והם בבית לחם החדשה, שאין לי שמץ מה זה.

ג'ון מגיעה לאלסקה ופוגשת את אימא שלה שבמשך שש עונות חשבנו שהיא מתה.

וג'ון נוטשת את ניקול באמצע התור כדי לחבק אותה.

אני תוהה איזה הסבר הגיוני יהיה לזה שאימא של ג'ון שרדה את הקולוניות. אבל זו תקוות תמה.

dilly snake

Active member
איזו תמימות.

אז סרינה שרדה, מגיעה באופן נוח למדיי לקהילה לנשים בלבד ומשתלבת שם.

אימא של ג'ון שרדה כי סיבות. אמונה, תקווה בלה בלה בלה. אז הקולוניות זה לא כזה מסוכן אם את יכולה להיות שם שנים ולא למות מהקרינה?

לוק יוצא סוג של לחופשי, מצטרף למוירה במאבק.

החם של ניק קומנדר ממש חשוב, כי גם לורנס בו יחסית בכבוד. מעניין אם הוא הראש של הקומנדרים או משהו בסגנון.

קופצים חודשיים.

סרינה קוטפת עגבניות, ג'ון מעמידה פנים שהיא אימא נורמלית.

למה תמיד שיש קולזאפים על ג'ון היא נראית פסיכופטית ושעושים לסרינה היא נראית כמו חברת כת באקסטזה דתית?

נעמי סתומה רצח.

החם של ניק עושה לו שיחה והוא מחליט להפסיק לעזור למחתרת.

כולם רוצים שסרינה תגיע לניו בית לחם. למה הם ממשיכים לאיים עליה שהם יתנו את התינוק שלה לפסיכים מהעונה הקודמת? כאילו איזו זכות שיש לדפוקים האלו על התינוק?

אימא של ג'ון מעמתת איתה שהיא שכבה עם ניק שהוא לשיטתה נאצי מרצונה החופשי.

היא ממצה את הקטע של האימהות והולכת להציל את לוק ומוירה אחרי שהיא מגלה שהן בצרות.

סרינה מגיעה לניו בית לחם, היא שוב לובשת בגדים בצבע אחיד. אם זה אמור להרגיש כמו גלעד אבל לא להיות גלעד למה עדיין מתייגים נשים בצבעים?

והומוזיקה ברקע של הפרק הייתה מזעזעת! מקולות דמויי צפירות דרך רעשים מוזרים ושירים לא קשורים.

נערך לאחרונה ב:

dilly snake

Active member
דודה לידיה חזרה! איך לא התגעגעתי.

אז לוק ומוירה מסתבכים בצרות וניק מגיע כמו כלבלב חולה אהבה להציל את ג'ון. אני רוצה לדפוק את הראש בשולחן. לדעתי זו אסטרטגיה של הכותבים, כי בשלב הזה אפשר להנות מהסדרה רק עם נזק מוחי.

אז מסתבר שג'נין הגיעה לג'זבל יחד עם כול ה"בנות המיוחדות" של דודה לידיה. מה שמזעזע את דודה לידיה, האם לאישה הזאת יש בכלל מצפון? כנראה שנגלה בקרוב. האם היא באמת מעולם לא חשבה מה קורה לשפחות שהן יוצאות לפנסיה? כאילו היא חשבה שהן בחווה בצפון מגדלות דלועים ושרות עם הציפורים? אני לא יודעת אם היא עד כדי כך תמימה ומטומטמת או שהאסהולז שמנהלים את העניינים בגלעד שיקרו לה או שהיא מעולם לא עצרה לחשוב על הנושא הזה.

סרינה מקסימה את כל העולם ואישתו על זה שניו בית לחם זה אחלה של מקום ללכת עם גלעד ולהרגיש בלי.

היא לא טורחת לציין כמה מתוך ההריונות והילדים שנולדו בגלעד הם מאונס שיטתי. פרטים קטנים וכ'ו.

אני ממש מצטערת שסרינה ולורנס לא התחתנו. מתחשק לי לראות אותם מאמללים מילולית אחד את השנייה עד לקץ הימים.

ואיכס הקומנדר החדש(החם של ניק) מרייר על סרינה שזה מטריד.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
את הפרק ביימה אליזבת' מוס, אי אפשר היה לפספס.
אני פיספסתי
אז בערך 20 דק'(חצי מהפרק מיינד יו) סרינה נחמדה אל ג'ון והיא בתגובה גועלית אליה. ואז היא מחליטה להיות נחמדה לסרינה והכל הולך לעזאזל.
לא ממש נחמדה כמו לא מוכנה לתת לה למות כשהיא מחזיקה את התינוק שלה.
אני מבין את הכעס של האנשים שם, אבל להכות אישה בזמן שהיא מחזיקה תינוק זה הזוי.
סרינה מביאה לג'ון רופא ואז כמובן שהוא מזהה את סרינה, הוא מביא את האבטחה אבל האבטחה טוענת שסרינה לג'יט. הנשים מחליטות לעשות לינץ' בסרינה. סה"כ אופייני לסדרה. ג'ון זורקת אותה מהרכבת מה שכולנו רצינו לעשות מהעונה הראשונה, למרות שהצלופחית בטח תשרוד את זה.
הקטע שהוא הכיר אותה בגלל שהוא פגש אותה בגלעד.
לא בגלל שהיא הייתה בחדשות המון וכולם היו אמורים לזהות אותה.
ואגב, הייתי מצפה שאנשים גם יזהו את ג'ון. היא לא גם הפכה לדי מפורסמת? (לא שאני ממש זוכר, אבל נראה לי הגיוני)
למה סרינה מתנהגת כאילו היא שומעת את הסיפור של ג'ון פעם ראשונה?
כי סרינה הזויה. סרינה הייתה תמיד הזויה. במשך העונות היא עברה כל כך הרבה פעמים צד שהיא בטח סובלת מוויפלאש. רק לפני כמה רגעים (כלומר, שנים בזמן שלנו, אבל מעט זמן אצלה) היא שנאה את ג'ון על כך שהיא הרגה את פרד. זמן קצר אחרי שסרינה שנאה את פרד בעצמה לפני שהיא חזרה אליו.
מוירה ומארק מדברים על זה שהולכים להכיר שוב בגלעד, ומדברים על המחתרת.
אני לא זוכר שאי פעם ממש ראינו מפה של גלעד. לא שהיה שם משהו לא צפוי, אבל זה היה מוזר.
ג'וש צ'ארלס הוא האבא של האישה של ניק. למה הם מביאים את השחקנים הכי סימפטיים בשביל לשחק קומנדרים?
לא זיהיתי.
אבל הוא באמת מרגיש יחסית נחמד.
הייתי אומר מה קרה שאשתו של ניק מוכנה לסלוח לו כשרק בפרק הקודם (שאני ראיתי הבוקר) היא אמרה שהיא לא רוצה להיות איתו יותר. אבל אני מניח שזה היה יותר בלהט הרגע והיא לא באמת רוצה להיות אלמנה (מה גם שרוב האופציות לבעלים חדשים בגלעד הם יותר נוראיים מאשר בחורים שעדיין מאוהבים באקסית שלהם)
אבל ניק בסדר והם בבית לחם החדשה, שאין לי שמץ מה זה.
אז בגלל שאני ראיתי ריקאפים אני דווקא זוכר מה זה בית לחם החדשה.
זה סוג של מושבה/עיר או משהו כזה שלורנס בנה שאמור להיות סוג של גלעד לייט. כלומר מקום שהוא חלק מגלעד, אבל פחות פריקים בקטע של אונס וכאלו. זה אמור היה להיות מקום שיקלוט אמריקאים שברחו ומוכנים לחזור. והוא גם הציע לג'ון ולוק לגור שם ואפילו אמר לה שהמשפחה ש"אימצה" את האנה תגור בשכנות אז היא תוכל להיות ליד הבת שלה. היא כמובן סירבה.
ג'ון מגיעה לאלסקה ופוגשת את אימא שלה שבמשך שש עונות חשבנו שהיא מתה.
אני גם לא זוכר שאי פעם הזכירו שאלסקה היא עדיין חלק מארה"ב. זכור לי שתמיד דיברו רק על הוואי. (האם ראינו את הדגל האמריקאי עם שני כוכבים לפני כן?)
שזה מוזר כי אומנם אלסקה קרה, אבל יש בה הרבה הרבה יותר שטח.
לא ברור לי למה כל האמריקאים חיו בקנדה בלי אזרחות ולא באלסקה. אולי נגלה סיבות לזה בהמשך.
אבל גם באמת ממש לא ברור מה הקטע שאמא של ג'ון בחיים והיא לא ידעה את זה.
כלומר ברור שכשהיא בגלעד היא לא תוכל לדעת. אבל היא כבר איזה שנה בקנדה. ולוק שנים בקנדה ואמא שלה בטח ידעה שהיא נשואה אל לוק. האם היא הסתירה בכוונה את זה שהיא עדיין בחיים?
וזכור לי שג'ון הייתה ידועה (לפחות בכך שהיא הופיעה במשפט של הווטרפורדים) אז איך אמא שלה לא הייתה מודעת לזה?
וג'ון נוטשת את ניקול באמצע התור כדי לחבק אותה.
טוב, זה אלסקה, מה כבר יכול לקרות.
*אז עוד כמה פרקים גלעד תכבוש את אלסקה?
אני תוהה איזה הסבר הגיוני יהיה לזה שאימא של ג'ון שרדה את הקולוניות. אבל זו תקוות תמה.
זה שהיא שרדה זה לא נראה לי מופרך. זה שג'ון לא ידעה נראה לי מוזר.
אני גם לא זכרתי איך אמא שלה מתה, חשבתי שהיא בכלל מתה לפני גלעד.

אז מה קורה עם סרינה עכשיו?
היא קפצה מרכבת נוסעת (אומנם בשלב איטי יחסית, אבל בכל זאת) עם תינוק קטן בידיים שלה.
זאת תקוות שווא לחשוב שהיא מתה, נכון?
היא בטח עכשיו מאשימה את ג'ון במה שקרה ושוב תהיה רעה אליה. אויש.

אז הבחור שגריר ארה"ב או סוכן CIA או מה שלא יהיה מכיר את מוירה כבר כמה שנים נראה לי אבל רק עכשיו יצא להם לדבר על זה שהיא הייתה בג'זבל?

בכלל לא ראינו את לורנס, אבל כן דובר עליו.

לעומת זאת דודה לידיה וג'נין אפילו לא אוזכרו.
חסר להם אם הרגו את ג'נין אוף קמרה. (אני פתאום קולט שאיכשהו ג'נין היא מהדמויות האהובות עלי בסדרה הזאת)

dilly snake

Active member
אני מבין את הכעס של האנשים שם, אבל להכות אישה בזמן שהיא מחזיקה תינוק זה הזוי.
אני גם לא הבנתי, האם לסרינה מגיע לעבור לינץ'? סוג של כן. אבל כל פעם להראות איך אנשים הופכים לחיות כשהם שומעים שמישהו מגלעד בסביבה זה איזה מסר בעייתי. האם אנשים שעברו את השואה איבדו עשתונות כל פעם שהם שמעו גרמנית? לא, רובם גם אחרי השואה נשארו אנשים מתורבתים. אז למה ללכת כל הזמן לקיצוניות הזאת?
כי סרינה הזויה. סרינה הייתה תמיד הזויה. במשך העונות היא עברה כל כך הרבה פעמים צד שהיא בטח סובלת מוויפלאש. רק לפני כמה רגעים (כלומר, שנים בזמן שלנו, אבל מעט זמן אצלה) היא שנאה את ג'ון על כך שהיא הרגה את פרד. זמן קצר אחרי שסרינה שנאה את פרד בעצמה לפני שהיא חזרה אליו
ת'כלס.
הייתי אומר מה קרה שאשתו של ניק מוכנה לסלוח לו כשרק בפרק הקודם (שאני ראיתי הבוקר) היא אמרה שהיא לא רוצה להיות איתו יותר. אבל אני מניח שזה היה יותר בלהט הרגע והיא לא באמת רוצה להיות אלמנה (מה גם שרוב האופציות לבעלים חדשים בגלעד הם יותר נוראיים מאשר בחורים שעדיין מאוהבים באקסית שלהם)
כן, חוץ מזה שניק באמת יחסית הגון. הוא לא פרד או האדון ההוא של ג'נין.
לא ברור לי למה כל האמריקאים חיו בקנדה בלי אזרחות ולא באלסקה. אולי נגלה סיבות לזה בהמשך.
אבל הם אמרו שיש מלא אמריקאים שמציפים את כל העולם ואז חלק מהפליטים ילכו לבית לחם.
למה כל הפליטים האלו לא באלסקה והוואי?
כלומר ברור שכשהיא בגלעד היא לא תוכל לדעת. אבל היא כבר איזה שנה בקנדה. ולוק שנים בקנדה ואמא שלה בטח ידעה שהיא נשואה אל לוק. האם היא הסתירה בכוונה את זה שהיא עדיין בחיים?
היית חושב שלוק ישים אותה בגרסה שלהם למדור לחיפוש קרובים.
וזכור לי שג'ון הייתה ידועה (לפחות בכך שהיא הופיעה במשפט של הווטרפורדים) אז איך אמא שלה לא הייתה מודעת לזה?

גם היו דברים כמו הטיסה הזאת של הילדים ועוד דברים שג'ון עשתה לא? היא עכשיו סמל התנגדות לכל דבר. אין טלוויזיה באלסקה? אין להם מרגלים? שום דרך לדעת מה קורה בגלעד וקנדה?
זה מטומטם.
*יותר סביר, שרק שהם הלכו לכתוב את העונה הזאת הם החליטו שהיא בעצם בחיים ולעזאזל המשכיות והגיון.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אז סרינה שרדה, מגיעה באופן נוח למדיי לקהילה לנשים בלבד ומשתלבת שם.
זה לחלוטין היה קל מידי.

כן היה קטע מעניין שבו האישה שם אומרת לה שהיא זיהתה אותה אבל למרות זאת נתנה לה להשאר. וסרינה אמרה משהו על כך שהיא רצתה ליצור עולם טוב יותר אבל זה לא נהרס בדרך. והאישה אומרת "זה נהרס בעצמו?" כלומר קצת עימתה אותה עם זה שהיא לא יכולה להתמם שלא היה לה חלק מהזוועות. וסרינה חיה באשליות על החשיבות והטוהר שלה אז חשבתי שזה יעשה לה משהו.
לא ממש עזר וסרינה שוב מלאה בעצמה. איכשהו אולי יותר מהרגיל. לא עזר שלורנס נשף אוויר לתוכה. והיא תמימה מספיק כשהיא רוצה כדי לא להבין שהוא יגיד מה שצריך כדי לגרום לה לעשות מה שהוא רוצה.
אימא של ג'ון שרדה כי סיבות. אמונה, תקווה בלה בלה בלה. אז הקולוניות זה לא כזה מסוכן אם את יכולה להיות שם שנים ולא למות מהקרינה?
דווקא נראה לי הגיוני שאפשר לשרוד שם אם יש טיפול והגנה. אחרת כל החיילים ששומרים על האחרים שם היו מתים גם. וזה שהיא רופאה זאת סיבה טובה שידאגו לשמור אותה בחיים גם כן.
לוק יוצא סוג של לחופשי, מצטרף למוירה במאבק.
בלה בלה וכמובן מסתבך
החם של ניק קומנדר ממש חשוב, כי גם לורנס בו יחסית בכבוד. מעניין אם הוא הראש של הקומנדרים או משהו בסגנון.
נראה לי שקראו לו High Commander ואני חושב שהוא היחיד שקיבל כזה תואר. האם הוא "הנשיא" שלהם?
טוב מאז תחילת הסדרה מבנה השלטון שלהם היה הדבר הכי לא ברור בעולם.
קופצים חודשיים.
לא ממש מבין מה הקטע של זה. כלומר לא זכור לי שאי פעם בעבר הייתה כתובית כזאת של קפיצת זמן בסדרה הזאת. אבל ברור שזמן עבר. וזה לא שזה זמן כל כך משמעותי.
הייתי שמח דווקא אם הייתה קפיצה של איזה 5 שנים.
סרינה קוטפת עגבניות,
ומה הקטע של הזכרונות מאבא שלה פתאום? מה הקשר?
באמת שהפרק הזה הרגיש לי כמו מריחה ענקית של זמן וכנראה עדיין לא היה להם מספיק בשביל פרק שלם אז הכניסו גם את זה.
ג'ון מעמידה פנים שהיא אימא נורמלית.
מספיק כדי שאמא שלה תחשוב שהיא באמת אדם נורמלי. ולכן היא הייתה בשוק בסוף כשהיא גילתה שהיא לא.
אבל תכלס תחת הנסיבות שלה ברור שהיא לא נורמלית.
למה תמיד שיש קולזאפים על ג'ון היא נראית פסיכופטית ושעושים לסרינה היא נראית כמו חברת כת באקסטזה דתית?
אני זוכר שכבר דיברת בעונות הקודמות על כל עניין הקלוזאפים אבל זה אף פעם לא הפריע לי ממש.
אבל בפרק הזה כן הפריע לי.
נעמי סתומה רצח.
מבלבל אותי עם נעמי של כישור הזמן
החם של ניק עושה לו שיחה והוא מחליט להפסיק לעזור למחתרת.
אוי ניק באמת...
כאילו הוא לא פירפר מספיק בין הצדדים כבר?
אני ממש מקווה שהוא ימות בעונה הזאת.
כולם רוצים שסרינה תגיע לניו בית לחם. למה הם ממשיכים לאיים עליה שהם יתנו את התינוק שלה לפסיכים מהעונה הקודמת? כאילו איזו זכות שיש לדפוקים האלו על התינוק?
זה לא עניין של זכות שלהם. וזה לא שלורנס אומר שהוא ייתן להם את התינוק. אבל הם עשירים ואם הם יגלו אז הם יגיעו ויקחו את התינוק והיא לא תוכל לעשות שום דבר כי אין לה כסף או אזרחות.
אימא של ג'ון מעמתת איתה שהיא שכבה עם ניק שהוא לשיטתה נאצי מרצונה החופשי.
זה היה נוקשה, אבל תכלס ממש צודקת.
היא ממצה את הקטע של האימהות והולכת להציל את לוק ומוירה אחרי שהיא מגלה שהן בצרות.
מה שלא ברור לי זה שהיא לא התכוונה להשאיר את ניקול עם הסבתא שלה. אז מה היא התכוונה כן לעשות? לצאת לnomanlands עם התינוקת על הגב?
או להשאיר אותה עם זאת שהייתה המרתה בעבר שגם מצבה בקנדה ממש לא ברור?
סרינה מגיעה לניו בית לחם, היא שוב לובשת בגדים בצבע אחיד. אם זה אמור להרגיש כמו גלעד אבל לא להיות גלעד למה עדיין מתייגים נשים בצבעים?
זה גלעד לייט. תלבושת אחידה זה נראה לי דבר שאפשר לוותר עליו אם הם מוכנים לפסוח על דברים כמו אונס חובה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
דודה לידיה חזרה! איך לא התגעגעתי.
אני דווקא התגעגעתי. היא נוראית, אבל היא מעולה בנוראיותה. אם כי אני גם לא ממש נהנה מזה.
אז לוק ומוירה מסתבכים בצרות וניק מגיע כמו כלבלב חולה אהבה להציל את ג'ון. אני רוצה לדפוק את הראש בשולחן. לדעתי זו אסטרטגיה של הכותבים, כי בשלב הזה אפשר להנות מהסדרה רק עם נזק מוחי.
וואי זה נודניקי.
לפחות הייתה סוג של הכרה של הסדרה בכך שזה כזה קטע חזרתי - כשניק נפרד מג'ון והיא אומרת לו שהם כל פעם עושים את זה ואז נפגשים שוב.
אז מסתבר שזאת פעם ראשונה שניק ומוירה נפגשו. ואיכשהו זה היה מאוד נימוסי.
האם ניק ולוק נפגשו כבר? מתי ובאילו נסיבות? כי ציפיתי לאיזה מתח בינהם בתור שני הגברים של ג'ון, אבל הם היו הכי צ'יל בעולם. שזה במובן מסוים נחמד כי אומנם ציפיתי למתח, אבל זה לחלוטין מיותר בשלב הזה.
אז מסתבר שג'נין הגיעה לג'זבל יחד עם כול ה"בנות המיוחדות" של דודה לידיה. מה שמזעזע את דודה לידיה, האם לאישה הזאת יש בכלל מצפון? כנראה שנגלה בקרוב. האם היא באמת מעולם לא חשבה מה קורה לשפחות שהן יוצאות לפנסיה? כאילו היא חשבה שהן בחווה בצפון מגדלות דלועים ושרות עם הציפורים? אני לא יודעת אם היא עד כדי כך תמימה ומטומטמת או שהאסהולז שמנהלים את העניינים בגלעד שיקרו לה או שהיא מעולם לא עצרה לחשוב על הנושא הזה.
אני בטוח שמשקרים ללידיה, אבל היא גם לחלוטין אמורה לדעת את זה כבר בשלב הזה.
גם ככה מטריד מאוד שהיא בכלל מודעת לכך שמועדוני הג'זבל האלו קיימים, אבל בכל זאת מאמינה שגלעד טהורה.
אני זוכר שהיה איזה שיתוף פעולה בין לידיה ולורנס, נראה לי שהיא נתנה לו חומר לסחוט מפקדים אחרים וזה עזר לו להגיע לעמדה גבוהה יותר ובתמורה הוא נתן לה כוח גדול יותר על הדודות. זה דווקא היה בעיקרון מעניין.
אני גם רוצה לדעת מה היא חושבת על ניו בית לחם.
סרינה מקסימה את כל העולם ואישתו על זה שניו בית לחם זה אחלה של מקום ללכת עם גלעד ולהרגיש בלי.
והיא עכשיו שוב מאמינה שיש לה שליחות אלוהית. והקטע שהיא רוצה "הוכחה" שלורנס הוא גם כלי של אלוהים. וואו, הפסיכוזה של האישה הזאת.
היא לא טורחת לציין כמה מתוך ההריונות והילדים שנולדו בגלעד הם מאונס שיטתי. פרטים קטנים וכ'ו.
לחלוטין.
אבל גם מדברים לא מעט על כך שגלעד טיהרה את המים והאוויר. גם דובר על כך שהם יכולים למכור מים לא מזוהמים. לא ברור הקטע הזה, מאיפה זה הגיע, למה זה בא יחד עם טירוף דתי... אבל בסדר, שום דבר בעולם הזה לא ברור.
אגב, היה קטע מצחיק שלורנס אמר שזאת פעם ראשונה בעולם שהצליחו למתן תיאוקרטיה בלי שפיכת דמים. כן, בנו את ניו בית לחם בלי שפיכת דמים. יש רק את הקטע שאת גלעד בנו על המון דם.
אני ממש מצטערת שסרינה ולורנס לא התחתנו. מתחשק לי לראות אותם מאמללים מילולית אחד את השנייה עד לקץ הימים.
חחחחח אולי זה עוד יקרה
ואיכס הקומנדר החדש(החם של ניק) מרייר על סרינה שזה מטריד.
כרגע הוא עושה רושם נחמד יחסית, אבל אני לא אתפלא אם נגלה עוד שהוא די נוראי. לא שיהיה לי יותר מידי אכפת כי מגיע לסרינה מישהו נוראי.

אני חייב לומר שבפרק הראשון של העונה היה די טוב לדעתי ומשם כל פרק פחות טוב.

limors2

Active member
2 דברים על 601:

1. מערכת היחסים של סרינה וג'ון ממש מוזרה, אבל אני ממש ממש אתעצבן אם שוב סרינה תהיה נגדה ותחזור לצד של גלעד. אין לי כוח לפינג פונג הזה שוב.
2. אני לא זוכרת *בכלל* מה הסיפור עם אמא של ג'ון

dilly snake

Active member
2. אני לא זוכרת *בכלל* מה הסיפור עם אמא של ג'ון
אני חושבת שהיא הייתה פמיניסטית כזאת ורופאת נשים/מומחית לפריון. ואז שגלעד השתלטו הם נפטרו מכול הנשים המשכילות ושלחו אותם לקולוניות וכאלה.

לשאר הדברים אני אגיב אחר כך.

dilly snake

Active member
הפרק התחיל בסדר ואז הוא נהייה מעייף תוך כדי.

אז לוק מדגמן גבריות רעילה כמו בפרק הקודם, ושאר ריגשי נחיתות. איך חנון שמעולם לא התעסק לפני כן בלוחמת גרילה הופך תוך חמש דקות לחבלן מיומן שיודע להוציא תוכנית כזאת לפועל?

מוירה רוצה ללכת לג'זבל אבל כמובן שג'ון יודעת יותר טוב ממנה מה טוב בשבילה, ואז גם מגלה שג'נין שם אז היא הולכת מאחורי הגב של מוירה כדי להוריד אותה מהמשימה. ואז ג'ון רבה עם שניהם.

סרינה פשוט קרינג'ית.

ריטה הולכת לניו בית לחם ונפגשת עם אחותה וזה חמוד גם המפגש שלה בסוף עם ניק.

אני ממש מרחמת על לורנס על הנישואין המשמימים בהיסטוריה לנעומי. אבל הסצנות שלו עם אנג'לה חמודות.

אבא של רוז הופך את לורנס לקומנדר בכיר, כולם הולכים לג'זבל כדי לחגוג חוץ מניק והחם שלו. לורנס פוגש שם את ג'נין והוא מבטיח לה שימור על אנג'לה.

החם של ניק מפלרטט עם סרינה ומודה שהוא מרייר עליה עוד מאז הפעם ההיא שהיא הייתה בDC. הם רוקדים בחוץ והם נתקלים בדודה לידיה, הורסת המסיבות המושלמת מאז היווסדות של גלעד.

ג'ון ולוק משלימים, וכמובן שג'ון עושה את הכול כדי להגן על לוק. חלק ממני רוצה שלוק פשוט ימות כבר וזהו, כאילו נמאס לי ממנו לגמרי כבר.

נראה לי זהו?

טוני החתול

Well-known member
מנהל
יש רק עוד 6 פרקים לסדרה וכלום לא קורה.
כלומר איכשהו נראה לי אפילו פחות מבעבר.
אולי זה דבר טוב שכבר לא גורמים לי לחשוב שיש סיכוי שיפילו את גלעד ככה שאני לא אתאכזב אבל זה פשוט מדכא למוות ככה.
למה יש לנו לקוות בהמשך העונה הזאת?

מי זה השחקן ששיחק את הקומנדר הגבוה והמגעיל (איכשהו באופן בולט יותר מגעיל)?
כי הוא נראה לי מוכר.

למה דודה לידיה נמצאת בניו בית לחם? מרגיש כאילו היה קו עלילה איתה בפרק וחתכו אותו. אני מניח שהיא רוצה משהו מסרינה.

שכחתי שריטה וניק מכירים. וכנראה מיודדים.

על דרמות ג'ון ולוק אין לי בכלל מילים.

לורנס כרגיל מנסה לחיות את חיי גלעד חצי חצי. זה היה מעניין לפני 3 עונות, כבר לא.

למעלה