dilly snake
Active member
יבורך הפרי, ביצ'ס!!
בין המחזיקים עד סוף הסדרה יוגרלו האדמה לכל החיים ואותות העוז והגבורה.
תהנו!!

בין המחזיקים עד סוף הסדרה יוגרלו האדמה לכל החיים ואותות העוז והגבורה.
תהנו!!
וואי שכחתי מהקטע הזה.יבורך הפרי, ביצ'ס!!
האדמה יש רק לשפחותבין המחזיקים עד סוף הסדרה יוגרלו האדמה לכל החיים ואותות העוז והגבורה.
אני חושב שבגלל עסקאות ישנות עם יס זה לא נמצא בארץ בדיסני+סופסוף!
ראיתי בפוסט בפייסבוק שזה משודר בהולו ודיסני פלוס, יש סיכוי שזה יהיה גם בדיסני פלוס אצלנו וזה יחסוך לי את טרחת הדודים?![]()
אוקי, זה היה ממש טוב.נראה לי שאני אראה גם את הריקאפ הזה של 20 דקות:
אני פיספסתיאת הפרק ביימה אליזבת' מוס, אי אפשר היה לפספס.
לא ממש נחמדה כמו לא מוכנה לתת לה למות כשהיא מחזיקה את התינוק שלה.אז בערך 20 דק'(חצי מהפרק מיינד יו) סרינה נחמדה אל ג'ון והיא בתגובה גועלית אליה. ואז היא מחליטה להיות נחמדה לסרינה והכל הולך לעזאזל.
הקטע שהוא הכיר אותה בגלל שהוא פגש אותה בגלעד.סרינה מביאה לג'ון רופא ואז כמובן שהוא מזהה את סרינה, הוא מביא את האבטחה אבל האבטחה טוענת שסרינה לג'יט. הנשים מחליטות לעשות לינץ' בסרינה. סה"כ אופייני לסדרה. ג'ון זורקת אותה מהרכבת מה שכולנו רצינו לעשות מהעונה הראשונה, למרות שהצלופחית בטח תשרוד את זה.
כי סרינה הזויה. סרינה הייתה תמיד הזויה. במשך העונות היא עברה כל כך הרבה פעמים צד שהיא בטח סובלת מוויפלאש. רק לפני כמה רגעים (כלומר, שנים בזמן שלנו, אבל מעט זמן אצלה) היא שנאה את ג'ון על כך שהיא הרגה את פרד. זמן קצר אחרי שסרינה שנאה את פרד בעצמה לפני שהיא חזרה אליו.למה סרינה מתנהגת כאילו היא שומעת את הסיפור של ג'ון פעם ראשונה?
אני לא זוכר שאי פעם ממש ראינו מפה של גלעד. לא שהיה שם משהו לא צפוי, אבל זה היה מוזר.מוירה ומארק מדברים על זה שהולכים להכיר שוב בגלעד, ומדברים על המחתרת.
לא זיהיתי.ג'וש צ'ארלס הוא האבא של האישה של ניק. למה הם מביאים את השחקנים הכי סימפטיים בשביל לשחק קומנדרים?
אז בגלל שאני ראיתי ריקאפים אני דווקא זוכר מה זה בית לחם החדשה.אבל ניק בסדר והם בבית לחם החדשה, שאין לי שמץ מה זה.
אני גם לא זוכר שאי פעם הזכירו שאלסקה היא עדיין חלק מארה"ב. זכור לי שתמיד דיברו רק על הוואי. (האם ראינו את הדגל האמריקאי עם שני כוכבים לפני כן?)ג'ון מגיעה לאלסקה ופוגשת את אימא שלה שבמשך שש עונות חשבנו שהיא מתה.
טוב, זה אלסקה, מה כבר יכול לקרות.וג'ון נוטשת את ניקול באמצע התור כדי לחבק אותה.
זה שהיא שרדה זה לא נראה לי מופרך. זה שג'ון לא ידעה נראה לי מוזר.אני תוהה איזה הסבר הגיוני יהיה לזה שאימא של ג'ון שרדה את הקולוניות. אבל זו תקוות תמה.
אני גם לא הבנתי, האם לסרינה מגיע לעבור לינץ'? סוג של כן. אבל כל פעם להראות איך אנשים הופכים לחיות כשהם שומעים שמישהו מגלעד בסביבה זה איזה מסר בעייתי. האם אנשים שעברו את השואה איבדו עשתונות כל פעם שהם שמעו גרמנית? לא, רובם גם אחרי השואה נשארו אנשים מתורבתים. אז למה ללכת כל הזמן לקיצוניות הזאת?אני מבין את הכעס של האנשים שם, אבל להכות אישה בזמן שהיא מחזיקה תינוק זה הזוי.
ת'כלס.כי סרינה הזויה. סרינה הייתה תמיד הזויה. במשך העונות היא עברה כל כך הרבה פעמים צד שהיא בטח סובלת מוויפלאש. רק לפני כמה רגעים (כלומר, שנים בזמן שלנו, אבל מעט זמן אצלה) היא שנאה את ג'ון על כך שהיא הרגה את פרד. זמן קצר אחרי שסרינה שנאה את פרד בעצמה לפני שהיא חזרה אליו
כן, חוץ מזה שניק באמת יחסית הגון. הוא לא פרד או האדון ההוא של ג'נין.הייתי אומר מה קרה שאשתו של ניק מוכנה לסלוח לו כשרק בפרק הקודם (שאני ראיתי הבוקר) היא אמרה שהיא לא רוצה להיות איתו יותר. אבל אני מניח שזה היה יותר בלהט הרגע והיא לא באמת רוצה להיות אלמנה (מה גם שרוב האופציות לבעלים חדשים בגלעד הם יותר נוראיים מאשר בחורים שעדיין מאוהבים באקסית שלהם)
אבל הם אמרו שיש מלא אמריקאים שמציפים את כל העולם ואז חלק מהפליטים ילכו לבית לחם.לא ברור לי למה כל האמריקאים חיו בקנדה בלי אזרחות ולא באלסקה. אולי נגלה סיבות לזה בהמשך.
היית חושב שלוק ישים אותה בגרסה שלהם למדור לחיפוש קרובים.כלומר ברור שכשהיא בגלעד היא לא תוכל לדעת. אבל היא כבר איזה שנה בקנדה. ולוק שנים בקנדה ואמא שלה בטח ידעה שהיא נשואה אל לוק. האם היא הסתירה בכוונה את זה שהיא עדיין בחיים?
וזכור לי שג'ון הייתה ידועה (לפחות בכך שהיא הופיעה במשפט של הווטרפורדים) אז איך אמא שלה לא הייתה מודעת לזה?
זה לחלוטין היה קל מידי.אז סרינה שרדה, מגיעה באופן נוח למדיי לקהילה לנשים בלבד ומשתלבת שם.
דווקא נראה לי הגיוני שאפשר לשרוד שם אם יש טיפול והגנה. אחרת כל החיילים ששומרים על האחרים שם היו מתים גם. וזה שהיא רופאה זאת סיבה טובה שידאגו לשמור אותה בחיים גם כן.אימא של ג'ון שרדה כי סיבות. אמונה, תקווה בלה בלה בלה. אז הקולוניות זה לא כזה מסוכן אם את יכולה להיות שם שנים ולא למות מהקרינה?
בלה בלה וכמובן מסתבךלוק יוצא סוג של לחופשי, מצטרף למוירה במאבק.
נראה לי שקראו לו High Commander ואני חושב שהוא היחיד שקיבל כזה תואר. האם הוא "הנשיא" שלהם?החם של ניק קומנדר ממש חשוב, כי גם לורנס בו יחסית בכבוד. מעניין אם הוא הראש של הקומנדרים או משהו בסגנון.
לא ממש מבין מה הקטע של זה. כלומר לא זכור לי שאי פעם בעבר הייתה כתובית כזאת של קפיצת זמן בסדרה הזאת. אבל ברור שזמן עבר. וזה לא שזה זמן כל כך משמעותי.קופצים חודשיים.
ומה הקטע של הזכרונות מאבא שלה פתאום? מה הקשר?סרינה קוטפת עגבניות,
מספיק כדי שאמא שלה תחשוב שהיא באמת אדם נורמלי. ולכן היא הייתה בשוק בסוף כשהיא גילתה שהיא לא.ג'ון מעמידה פנים שהיא אימא נורמלית.
אני זוכר שכבר דיברת בעונות הקודמות על כל עניין הקלוזאפים אבל זה אף פעם לא הפריע לי ממש.למה תמיד שיש קולזאפים על ג'ון היא נראית פסיכופטית ושעושים לסרינה היא נראית כמו חברת כת באקסטזה דתית?
מבלבל אותי עם נעמי של כישור הזמןנעמי סתומה רצח.
אוי ניק באמת...החם של ניק עושה לו שיחה והוא מחליט להפסיק לעזור למחתרת.
זה לא עניין של זכות שלהם. וזה לא שלורנס אומר שהוא ייתן להם את התינוק. אבל הם עשירים ואם הם יגלו אז הם יגיעו ויקחו את התינוק והיא לא תוכל לעשות שום דבר כי אין לה כסף או אזרחות.כולם רוצים שסרינה תגיע לניו בית לחם. למה הם ממשיכים לאיים עליה שהם יתנו את התינוק שלה לפסיכים מהעונה הקודמת? כאילו איזו זכות שיש לדפוקים האלו על התינוק?
זה היה נוקשה, אבל תכלס ממש צודקת.אימא של ג'ון מעמתת איתה שהיא שכבה עם ניק שהוא לשיטתה נאצי מרצונה החופשי.
מה שלא ברור לי זה שהיא לא התכוונה להשאיר את ניקול עם הסבתא שלה. אז מה היא התכוונה כן לעשות? לצאת לnomanlands עם התינוקת על הגב?היא ממצה את הקטע של האימהות והולכת להציל את לוק ומוירה אחרי שהיא מגלה שהן בצרות.
זה גלעד לייט. תלבושת אחידה זה נראה לי דבר שאפשר לוותר עליו אם הם מוכנים לפסוח על דברים כמו אונס חובה.סרינה מגיעה לניו בית לחם, היא שוב לובשת בגדים בצבע אחיד. אם זה אמור להרגיש כמו גלעד אבל לא להיות גלעד למה עדיין מתייגים נשים בצבעים?
אני דווקא התגעגעתי. היא נוראית, אבל היא מעולה בנוראיותה. אם כי אני גם לא ממש נהנה מזה.דודה לידיה חזרה! איך לא התגעגעתי.
וואי זה נודניקי.אז לוק ומוירה מסתבכים בצרות וניק מגיע כמו כלבלב חולה אהבה להציל את ג'ון. אני רוצה לדפוק את הראש בשולחן. לדעתי זו אסטרטגיה של הכותבים, כי בשלב הזה אפשר להנות מהסדרה רק עם נזק מוחי.
אני בטוח שמשקרים ללידיה, אבל היא גם לחלוטין אמורה לדעת את זה כבר בשלב הזה.אז מסתבר שג'נין הגיעה לג'זבל יחד עם כול ה"בנות המיוחדות" של דודה לידיה. מה שמזעזע את דודה לידיה, האם לאישה הזאת יש בכלל מצפון? כנראה שנגלה בקרוב. האם היא באמת מעולם לא חשבה מה קורה לשפחות שהן יוצאות לפנסיה? כאילו היא חשבה שהן בחווה בצפון מגדלות דלועים ושרות עם הציפורים? אני לא יודעת אם היא עד כדי כך תמימה ומטומטמת או שהאסהולז שמנהלים את העניינים בגלעד שיקרו לה או שהיא מעולם לא עצרה לחשוב על הנושא הזה.
והיא עכשיו שוב מאמינה שיש לה שליחות אלוהית. והקטע שהיא רוצה "הוכחה" שלורנס הוא גם כלי של אלוהים. וואו, הפסיכוזה של האישה הזאת.סרינה מקסימה את כל העולם ואישתו על זה שניו בית לחם זה אחלה של מקום ללכת עם גלעד ולהרגיש בלי.
לחלוטין.היא לא טורחת לציין כמה מתוך ההריונות והילדים שנולדו בגלעד הם מאונס שיטתי. פרטים קטנים וכ'ו.
חחחחח אולי זה עוד יקרהאני ממש מצטערת שסרינה ולורנס לא התחתנו. מתחשק לי לראות אותם מאמללים מילולית אחד את השנייה עד לקץ הימים.
כרגע הוא עושה רושם נחמד יחסית, אבל אני לא אתפלא אם נגלה עוד שהוא די נוראי. לא שיהיה לי יותר מידי אכפת כי מגיע לסרינה מישהו נוראי.ואיכס הקומנדר החדש(החם של ניק) מרייר על סרינה שזה מטריד.
אני חושבת שהיא הייתה פמיניסטית כזאת ורופאת נשים/מומחית לפריון. ואז שגלעד השתלטו הם נפטרו מכול הנשים המשכילות ושלחו אותם לקולוניות וכאלה.2. אני לא זוכרת *בכלל* מה הסיפור עם אמא של ג'ון
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.