רוב הזמן נח
Well-known member
שהוא החמאס היהודי, אז איך אחר כך בכלל מעיזים להתפלא שהציבור מקלל אותם?
הינה הקטע לצפייה:
הינה הקטע לצפייה:
נערך לאחרונה ב:
דווקא ג'קי לוי הימני טען שבן גביר יכול להסתכל בעיניים למשוחררים בעיסקה הראשונה, ולהגיד "מבחינתי הייתם צריכים להישאר בשבי בעזה".שהוא החמאס היהודי, אז איך אחר כך בכלל מעיזים להתפלא שהציבור מקלל אותם?
מה זה קשור? אפשר להיות בעד עסקה ואפשר להיות נגדה.דווקא ג'קי לוי הימני טען שבן גביר יכול להסתכל בעיניים למשוחררים בעיסקה הראשונה, ולהגיד "מבחינתי הייתם צריכים להישאר בשבי בעזה".
שג'קי לוי יסתכל בעיניים למשפחות החיילים שנהרגו עקב הפסקת הלחימה שהייתה אז ויגיד להם "מבחינתי זה בסדר שהם נהרגו"דווקא ג'קי לוי הימני טען שבן גביר יכול להסתכל בעיניים למשוחררים בעיסקה הראשונה, ולהגיד "מבחינתי הייתם צריכים להישאר בשבי בעזה".
אם זה בתפוז, אתה לא יכול לתת מראה מקום, במקום קובץ להורדה?שהוא החמאס היהודי, אז איך אחר כך בכלל מעיזים להתפלא שהציבור מקלל אותם?
הינה הקטע לצפייה:
אתה רוצה שאני יעלה תמונה שתסמן לך את המיקום?אם זה בתפוז, אתה לא יכול לתת מראה מקום, במקום קובץ להורדה?
בכל כותרת של פוסט, בצד שמאל של המסך, יש מספר עם סולמית.
העתק את הסימן הזה והצג אותו. לחיצה עליו תפתח את הפוסט הרצוי.
רגע אחד, איפה שמתי את הכפית...?אתה רוצה שאני יעלה תמונה שתסמן לך את המיקום?
אי אפשר להעלות לפורום קובץ וידאו. אפשר לעלות קובץ ZIP שיש בתוכו קובץ וידאו. אבל אם תוריד את זה ותעלה ליוטיוב/ X , טיקטוק, יהיה אפשר להדביק את הלינק לצפייה בהודעה בפורום.
זה סתם פותח שוב את הדף. מה זה קשור לקובץ שצרפתי להודעה?רגע אחד, איפה שמתי את הכפית...?
רגע...
....רגע...
......רגע...
או! הנה, מצאתי.
אני מצטט מהפוסט הקודם שלי ותקרא בתשומת לב, מילה, מילה:
בכל כותרת של פוסט, בצד שמאל של המסך, יש מספר עם סולמית.
העתק את הסימן הזה והצג אותו. לחיצה עליו תפתח את הפוסט הרצוי.
למשל, פוסט התגובה שלך, שעליו אני משיב כעת, מסומן ב-#9 .
לחץ עליו כאן, בפוסט התגובה שלי ותראה מה קורה.
בהצלחה !
הבהרה נוספת: זה בצד שמאל, בשורה של התאריך והשעה, של הפוסט הפתוח. לא בדף הראשי של הפורום.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.