0 עד 10

wissenly

New member
0 עד 10

איזה ציון הייתם נותנים לתוכנית השנייה של הגמר, ששודרה בתאריך ה- 7.8? אני הייתי נותן לה 7, המשימות היו קצת משעממות ובגלל פרוטקציות, אף אחד לא הודח...

wissenly

New member
0 עד 10

איזה ציון הייתם נותנים לתוכנית השנייה של הגמר, ששודרה בתאריך ה- 7.8? אני הייתי נותן לה 7, המשימות היו קצת משעממות ובגלל פרוטקציות, אף אחד לא הודח...

dc24

New member
אני נותן 9 אבל מתחרט בסוף ונותן 6

בגלל הקטע שאף אחד לא עף. אז מה כל הקטע ?? למתוח אותנו. דוקא רציתי שהבנות יעופו !!! לא נורא.... לדעתי, הבנים יזכו בסוף או עובד וז'ניה. ככה שבכל אופן אני שמח שזו לא אמילי. היא מגעילה אותי. חרא של אופי. החיזוק לדבריי הופיע בפרק הזה. איך היא לא שמה על רותי ועשתה מה שבא לה. אבל הוכיחה שז'ניה טובה ממנה למרות שהיא צחקה עליה כל הזמן. כל כך נהנתי לראות אותה מבינה את זה ("ז'ניה עשתה את זה ואני לא ?" ובסוף לא עשתה את זה) ז'ניה - את גדולה. אמנם קצת מדכדכת בקטעים שאת לא מבינה אבל בפרק הזה התעלת על עצמך באופן מדהים !!!! כל הכבוד והלוואי ותיזכו (כל כך מגיע לעובד !!!! )

5../images/Emo185.gif../images/Emo80.gif

התאכזבתי שלא הייתה הדחה, מה שאומר כל מה שהם ישאל ואוהד, ג'ניה ועובד השקיעו הלך לזבל..חבל לפרק הייתה יכולת להיות מותח ומעניין, אבל בגלל שלא התקיימה הדחה.. חבל.

9

זה נכון שלא הייתה הדחה ואמילי נשארה, בגלל זה 9 ולא 10 אבל בסה"כ זה לא הוריד מהמתח של התוכנית. המשימות היו מעניינות ולא ידענו שלא תהיה הדחה עד שאלי אילדיס אמר אז בכל זאת היינו מתוחים לדעת מי יעוף

238

New member
4

בס"ד משימת האקסטרים לא היתה מפחידה בכלל+העובדה שלא העיפו אף אחד-ממש פגמה בתוכנית.

ש י ר 0 0 1

New member
9

משימת האקסטרים הייתה פשוט משעממת

למעלה