0:7

כרוני

New member
RIQUE RIQUE

יואל...פלאסיו שם צמד !!!! בני - גם בליברטדורס אתה כבר מזמן הוזמנת לים...... שיר - תשאר עם ברסה.

yoelmati

New member
אל יתהולל חוגר כמפתח!

אל תשכח מה קרה פעם שעברה. חכה עם החגיגות עד שזה יהיה 100% בטוח. כי לפעמים גם 99.9% זה לא מספיק. רק כדי להזכירך, הנה לינקים שמצאתי.

כרוני

New member
הודבקתי בוירוס ההקנטה הארגנטינאי

אני מקדים תרופה למכה (אם תבוא)... כך שאם חס וחלילה לא נקח (כי סן לורנסו תמשיך לנצח 1:0 קטנים כאלה) ואז יצאו כל בית ישראל אוהדי ריבר משנתם ויחלקו סוכריות, אז לפחות הקנטתי אתכם טיפין טיפין (ובצדק!!!) לאורך כל העונה כדי לפצות.... ואגב בלינקים שמתי לב למשהו חשוב שבני ציין: לבוקה יש הרבה יותר תארים בינלאומיים. מה שלא מסביר את הרוב האדום לבן פה בארץ.......

כרוני

New member
השאלה היא

איך זה ששני מחזורים לפני סיום שלב הבתים אפשר כבר ללכת לים?

כרוני

New member
אז גם ים אין לך

טוב נו, בריכה זה גם נחמד.... את מי אתה אוהד בארץ? בית"ר זה ניחוש פרוע?

gallardo

New member
בכלל לא פרוע

ולו בגלל העובדה שאני שונא מתחנגלים ידוע כך ששנאת הפועל היא הדבר הראשון במעלה אצלי, עוד לפני בוסטה. למעשה הפייבוריטים שלי הם בדיוק אותם של שיר, ביתר בארסה ריבר וסביולה. רק אל תגיד שבארץ אתה אוהד הפועל.

gallardo

New member
סבבה לגמרי

צהוב שחור גם כן ואת ניוקאסל התחלתי לסמפט מאז שהם לא משהו. אבל כאדם עם צד ארגנטינאי כלשהו אני לא אוהב אף קבוצה אנגלית. עניין של מסורת

gallardo

New member
אחלה אחי

גם לי יש כמה אהבות כאלה. גם אני לא argentino de origen. את השנתיים היפות בחיי, לפני הסרטים של העשבים וכדומה, העברתי שם, כך שזה בכל זאת עניין של חסד נעורים.

כרוני

New member
../images/Emo203.gif איזה עשבים?

אבא שלי אוהד מנצ'סטר, כל חיי הוא דחף אותי בכיוון. עד ששירר בחר ניוקאסל ולא מנצ'סטר ואני גיליתי מרד נעורים מהו.... מה שלא מנע ממנצ'סטר לגנוב לנו שתי אליפויות מתחת לריסים של העין.... ומאתנו לתת להם את החמש אפס הכי יפה שראיתי בחיים שלי.

למעלה