0000, שאלה אישית, תסלח לי, אבל

avaloka

New member
0000, שאלה אישית, תסלח לי, אבל

אולי זה יענין עוד אנשים. התבוננתי עכשיו באתר שלך, וזה עשה לי כל מיני דברים. מישהו שכלכך מתעקש להוכיח שאלוהים לא קיים, עד כדי חקירה כלכך עמוקה לתוך דתות ותאולוגיות שונות... אתה באמת מתעקש להוכיח שאלוהים לא קיים, או שאתה פשוט מת שמישהו כבר יצליח להוכיח לך אחרת? זה נראה כמו חיפוש מסור אחרי אלוהים. עד כדי כך, שאם יתברר שהבנתי אותך בכלל לא נכון, ואתה לגמרי מאמין בישו(ע) או משהו, והתחביב שלך זה הנושא של הכחשת אלוהים, אני בכלל לא אופתע. אז אתה באמת אתאיסט, או שיצאתי לגמרי אהבלה?

00000000000

New member
...

האתר שלי לא מכחיש את אלוהים אלא בוחן "ראיות" תיאולוגיות שלא בנויות מספיק טוב. ברור שאין זה אומר דבר לגבי הנכונות או האי-נכונות של דת או השקפת עולם כלשהי, ובפרט שבכל מקום שתחקרי תמצאי פנים מסויימות של האמת. למציאות האמיתית פנים רבות. כך או אחרת, אני יודע בעצמי חלק מהותי מהתשובה לשאלה של החיים, היקום וכל השאר - אם כי אין בדעתי לשתף. מסיבה זו אני עשוי להילחם בדיונים תיאולוגיים למען צדדים שונים לחלוטין מכיוון שאין זה משנה לי מה תהיה התוצאה. האתר שלי נועד בין השאר לתת לאנשים אפשרויות לחקור בעצמם את הנושא, לספק מידע בנושאי תיאולוגיה ומיתולוגיה, ולשעשע אותם. אני מחזיק אותו בעיקר מפני שהוא משעשע אותי.

למעלה