00000000000000000קצת הרהורים

00000000000000000קצת הרהורים ../images/Emo4.gif

זו פעם ראשונה בפורום, ואולי אם הייתי נכנסת לפני שבוע - הייתי חושבת להגיע.... אבל מכיעוון שאני מאלי סיני אז לאור הארועים שקרו לא היה סיכוי שאבוא. אתם יודעים מה?? אחרי שעוברים את מה שעברנו כאן (ואני גרה בשטח היישוב שלא ירו בו) קצת קשה לחשוב על הניתוח שעשיתי במאי, ושאני מרזה בעזרתו - ובזמן האחרון אפילו ללא השגחה מיוחדת על תפריט אלא רק הקטנת כמויות......... הקדימויות של החיים משתנות. אני שמחה שגיליתי את הפורום הזה. מקווה להנות ממנו בהמשך

הדרומי

New member
גם אני גר ממש לא רחוק מלידך והנה

באתי למרכז למיפגש וקצת לנקות את הראש בפעם הבעה אשמח לקחת טרמפיסטית למיפגש היה אשר היה

../images/Emo41.gif

שלום לדרומי. בפעם הבאה אפילו אשמח להצטרף עכשיו אנחנו עוד מנסים "ללקק את הפצעים" שלנו ושל הילדים.

הדרומי

New member
לאורית מחזיקים לכם אצבעות ושהכול

יבוא על מקומו בשלום ושמרו על עצמכם ושכבר יעבירו את גדר המערכת אחרי הישוב שלכם מניסנית ועד אחרי דוגית ועד אז באמת שישכן השקט והשלווה באזורכם ממני הדרומי

פנינוש

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif ../images/Emo39.gif

שמחה בשמחתך שגילית את הפורום . האנשים בו מאוד חביבים מסבירי פנים . עונים לעניין כאשר נשאלים . מאוד מתעניינים במה שקורה לחברים. ועכשיו לעניין מתי עשית את הניתוח איזה סוג והיכן
מאחלת לך שבוע טוב ושקט .
אביחיל

מירי,

New member
ראשית ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

והחיים תמיד קדימה! אני מבינה על מה את מדברת , אני זוכרת בתור ילדה את הבית בנהריה אליו חדרו מחבלים (האישה איבדה את כל משפחתה).. לשימחתי מצבנו עכשיו רגוע , ואנחנו לא סובלים מהמצב הביטחוני , אבל בל כילדה שגרה ממש בצפון נהריה, אני אכן מביהנ אותך ו"דווקא" בגלל זה אני מאמינה שהחיים הם לפני הכל!

מירי,

New member
אה... ושכחתי לגמרי...

ספרי קצת על עצמך , איזה ניתוח עברת וכמה את רוצה להוריד במשקל1

../images/Emo9.gif וקצת פרטים

טוב, היום אנחנו מעודדים יותר. גם הילדים במצב קצת יותר טוב..... ו.כן, מירי, אני יודעת שהחיים ממשיכים.. אז..קצת היסטוריה ללא מונחים רפואיים (כי אין לי קליטה למונחים של רופאים וכו) לפני 8 שנים עברתי ניתוח קיצור קיבה - ההוא שעושים בו את הסיכות. ר ז י ת י אז תוך 8 חודשים 40 ק"ג. אח"כ במשך 3 חודשים נשארתי במצב סטטי ו..... נכנסתי להריון. בהריון עליתי המון, כנראה שנפתחו לי הסיכות וככה זה נשאר כי אני שונאת ניתוחים וחוץ מזה יש לי ילד מקסים בן שש וחצי כתוצאה מהניתוח. לפני שנתיים בערך התחיל להציק לי בקע בחלק העליון - כנראה שהשרירים לא התאחו בניתוח. פניתי לפרופ´ חרוזי על מנת לנתח את הבקע ואז הוצע לי לעבור בקע + טבעת. אז.....הסכמתי. פרופ´ קייזר ניתח אותי בחודש מאי. ואני מרגישה בינתיים ממש טוב. אני לא יודעת כמה ירדתי. אני רוצה לרזות כמה שיותר בלי להתענות ולא ממש מטריד אותי כרגע (ואני מאמינה שיום אחד זה עוד ישתנה) להיות ה"ילדה" הכי יפה וחתיכה ב"גן".

רוייקו

New member
לאורית

לפני 8 שנים היו פותחים את הבטן כדי לבצע ניתוח שניקרא VBG או SRVG.. הריון לאחר הניתוח מגדיל את הסיכוי להתרופפות השרירים בדופן הבטן ולהרניה כתוצאה מכך. אני מניח ששמו לך את הטבעת המתכווננת מעל הניתוח הישן ?! בגישה הזו מתקנים היום את אותן ניתוחים מהסוג שעברת (גסטרופלסטיקה) את הניתוח הישן עברת בסורוקה ?

רוייקו

New member
שלום אורית וברוכה הבאה לפורום

כולנו איתכם בתחושה הקשה. ראינו את הרגעים הקשים ולי יש חבר טוב שדאגתי לו.. הוא סיים היום מילואים בדיוק במקום שאתם ניצאים. מתי נותחת והיכן ? המתח מזרז בהורדה במישקל.. מעניין אם תושבי השטחים שנותחו בניתוח לקיצור או הגבלת קיבה יורדים, מבחינה סטטיסטית, יותר מאלה הגרים ברמת אביב ג´, למשל ..
רוייקו

לרוייקו ולכולם ../images/Emo24.gif

רוייקו...נחמד לקבל תגובות כאלה מחבקות. כן, אנחנו מקבלים אותן בכל מקום כמעט... אני לא יודעת אם מרזים יותר או פחות. אני יודעת ששוכחים לאכול ולהכין לתלויים בך אוכל כי יש דברים אחרים בראש... אבל מצד שני שוכחים שצריך גם לקנות כל מני דברים אז אוכלים מה שיש... ופתאום.. תוך כדי שאני כותבת אני קולטת שאנחנו אכלנו היום המון המון שטויות. לא, אין לי משקל בבית ואני נשקלת כמה שפחות...אז אני ממש לא יודעת מה קצב ההרזיה בהקשר למתח.

למעלה