פגסוססססססס
New member
007-
007- בהמשך לשיחתנו.... יכול להיות שיש דברים בגו ?
אבל אני סספק אם מישהו יהיה מוכן לוותר על הכנסות של מאות מליארדים
לטובת צדק צדק תרדוף. התחושה שלי שכולם כאן התחילו לרכב על גבי הסוציאליזם
בשיתוף הפופוליזם , ויעשו הכל בכדי לחזק את דעת הקהל בהחלטות שיקבלו.
האם קיים בציבור תחושה שנגזלנו ? האם מישהו מבין במילה שישינסקי ?
האם השמאלנים במדינה ישבו בשקט ויתנו ל " תשובה" להתעשר ע"ח הציבור ?
תראה איך שמחים לאיד בנפילתם של דנקנר ושו"ת ....
אם יש לך תוכנית עבודה , אפשר לדבר על זה עם כוס קפה,
אבל האמת אני בספק....
"אני לא אומר לא קשה פה"
שר האוצר התייחס לסוגיית מחירי הנדל"ן ואמר כי "אני חושב שאנשים מבינים שאנחנו פועלים להשגת השיפור למצב מעמד הביניים אבל זה לא קורה ביום. הדיור הוא הדבר שמעיק על דור שלם וזו ספינה גדולה. זה לוקח שנתיים עד שהדירות קיימות ולוקח זמן לשנות הרגלים של שוק". הוא הוסיף כי "את יוקר המחיה לא משנים בכך שקמים בבוקר ואומרים שיניתי את יוקר המחיה - זו מלחמת חפירות. מכניסים לפיקוח מחירים וזה כמעט נגד עמדתי האידיאולוגית להכניס לפיקוח כי אני בעד שוק חופשי, אבל זה יוצר שרשור שמשפיע הלאה. אני יודע שאנשים קיוו לנס, אבל נסים קורים כשעובדים קשה. אני מבין את האכזבה של הציבור שציפה ליותר, אבל המבחן הוא ארוך וזה לוקח זמן".
007- בהמשך לשיחתנו.... יכול להיות שיש דברים בגו ?
אבל אני סספק אם מישהו יהיה מוכן לוותר על הכנסות של מאות מליארדים
לטובת צדק צדק תרדוף. התחושה שלי שכולם כאן התחילו לרכב על גבי הסוציאליזם
בשיתוף הפופוליזם , ויעשו הכל בכדי לחזק את דעת הקהל בהחלטות שיקבלו.
האם קיים בציבור תחושה שנגזלנו ? האם מישהו מבין במילה שישינסקי ?
האם השמאלנים במדינה ישבו בשקט ויתנו ל " תשובה" להתעשר ע"ח הציבור ?
תראה איך שמחים לאיד בנפילתם של דנקנר ושו"ת ....
אם יש לך תוכנית עבודה , אפשר לדבר על זה עם כוס קפה,
אבל האמת אני בספק....
"אני לא אומר לא קשה פה"
שר האוצר התייחס לסוגיית מחירי הנדל"ן ואמר כי "אני חושב שאנשים מבינים שאנחנו פועלים להשגת השיפור למצב מעמד הביניים אבל זה לא קורה ביום. הדיור הוא הדבר שמעיק על דור שלם וזו ספינה גדולה. זה לוקח שנתיים עד שהדירות קיימות ולוקח זמן לשנות הרגלים של שוק". הוא הוסיף כי "את יוקר המחיה לא משנים בכך שקמים בבוקר ואומרים שיניתי את יוקר המחיה - זו מלחמת חפירות. מכניסים לפיקוח מחירים וזה כמעט נגד עמדתי האידיאולוגית להכניס לפיקוח כי אני בעד שוק חופשי, אבל זה יוצר שרשור שמשפיע הלאה. אני יודע שאנשים קיוו לנס, אבל נסים קורים כשעובדים קשה. אני מבין את האכזבה של הציבור שציפה ליותר, אבל המבחן הוא ארוך וזה לוקח זמן".