01/07/05- שאקירה ב-Operacin Triunfo

perrinat

New member
01/07/05- שאקירה ב-Operacin Triunfo

אתמול עלתה בספרד העונה החדשה של התוכנית "Operacin Triunfo" (כוכב נולד הספרדי). שאקירה נתנה הופעת אורח וביצעה את השיר La tortura ונתנה כמה עצות למתמודדים: "תו את הכי טוב שלכם".

MikeR

New member
יש עוד תמונות? + נצל"ש-

לכל מי שתהה למה הסרטון של שאקירה מהתוכנית 'אקזיט' עדיין לא פורסם באתר SHAKIRAMEDIA.COM
Hi Mike. The video will be on the site soon. There are _tons_ of new Shakira videos online right now. We still need to upload all of Otro Rollo, MTV Day and some of No Manches, Hoy & La Parodia. At the moment since the site is so busy we want to first put up the videos of Shakira on TV shows. :) But, we'll add the video of shakira at 'exit' to the site soon thanx again "John

perrinat

New member
סבבה!

עדיין לא שלחתי לאלכס משאקירהאיזבל....
רצית לשאול אותך קודם- שלחת לו את כל הקטע באקזיט? כי אני רוצה לחתוך רק את הקטע שמדברים על שאקירה.

MikeR

New member
אז זהו

ששלחתי לו את שניהם..ח הקטע שלך, שמדברים עליה והקטע שרק היא מופיעה בו. ואמרתי לו שהוא יחליט איזה הוא רוצה..

perrinat

New member
נראה לי שאני חותכת רק את הקטע

שהיא מדברת, במילא לא מעניין אותם מה אומרים עליה, או שאולי כן, אבל הם לא יבינו כלום... ואני אשלח לו גם קטעי עיתונות על שאקירה בישראל.

MikeR

New member
לא! רינת

תשלחי את הקטע המלא! למי אכפת שהם לא מבינים..תשאירי!..לדעתי הכי טוב.. וסתם משהו שלא קשור עכשיו-- אני כאילו עכשיו כותב לך פה, ובדיוק אני כותב ב"נושא": "רינת" ויש בטלויזיה אחת שאמרה "רינת"!! חחחח רציני! איזה קטע..בדיוק באותו זמן שאני כותב את השם שלך! ח..

למעלה