013 סעמקוםםםםם../images/Emo46.gif
אני...שלום יש לי בעיה עם המודם.. היא ..כן ידוע לנו על בעיות גלישה באזור קרית גת ואשדוד.. אני ..חמודה אני לא משם ולא משם ובכול זות יש לי בעיות עם הגלישה .. היא ..אוקי תמתיני שניה אני כבר בודקת.. ..טוב בדקתי ופה הכול נראה תקין אצלך המודם נראה מפה בסדר גמור ואפילו מראה שאת גולשת ברגע זה. אני ..שו גולשת הלו המודם בכלל מנותק מהחשמל על מה את מדברת.. היא ..מצטערת אבלל ככה זה מופיע לי פה...הכול תקין אצלך!!!ביי ותודה רבה. שו ביי מה ביי סאמההההההההה ניתקה לי בפרצופ
מצאה ב'מת למי לנתק ת'פון בפרצופ אני...שלום הרגע דיברתי עם נציגה שלכם וטרחה לנתק לי בפנים..ואני מסבירה לנציגה שוב מה הבעיה.. היא ...אוקי מפה הכול ניראה תקין כניראה שזה משו אצלך .. אני...טוב נו אצלי אצלי תשלחי טכנאי נראה מה הבעיה אחר כך נחליט מי אשם.. היא..נכון להרגע אין לנו טכנאי זמין עד סופ חודש.. אני מזההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה? מה סופ חודש תגידי לי התחרפנתם? היא יש לחצ מצטערים..ביי תודה ושוב ניתקקו לי בפרצופ
כוסשל אמאמאמאמאמא שלכםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם.. עליתם לי על העצבים רגע נראה לכם מזה... עוד פעם אני מחייגת ועוד פעם שעה ממתינה לנציג שרות.. והפעם ענה לי גבר
אני שלום < ושוב מסבירה לו מה הבעיה> הוא ..שניה תני לי לבדוק מה קורה ואני איתך .. הוא.. אוקי מפה הכול נראה תקין.. אני תשמע מתוקי תקין לא תקין מה שנה יש לי את המודם שלכם הגיע הזמן לשדרג אתה לא חושב ראבק יש לי בעיה עם המודם מה לא מובן? הוא..טוב גברת לא צריך לכעוס .. אני.לכעוס? מי כועס? אני על ספ התמוטטות עצבים .. תקשיב ותקשיב טוב עם עד יום שני בבוקר אין לי מודם חדש בבית אני אישית מגיעה עד אליכם ותאמין לי לא תאהבו את התוצאות
הוא..גברת אבל כול עוד שהמודם לא שבור וניתן לתקן אין מצב להחלפה.. אני ..אההה ככה זה עובד אוקיי את מקשיב .. הוא כן גברת אני איתך.. אני.. לאלאלאל אל תיהיה איתי רק תקשיב רגע ..טראחחחחחחחחחחחח.. אני...שמעת? הוא ...מה שמעתי ? אני ...את הטראח נו ...בזה הרגע פירקתי את המודם לגורמים ...תגיד לי מתי יבואו להחליפ לי אותו
ובא לציון גואל החליפו לי אותו הבוקר)) מוסר השכל.... מי לא דופק לא מקבל כלום במדינה המזורגגת הזו!!!!!!
אני...שלום יש לי בעיה עם המודם.. היא ..כן ידוע לנו על בעיות גלישה באזור קרית גת ואשדוד.. אני ..חמודה אני לא משם ולא משם ובכול זות יש לי בעיות עם הגלישה .. היא ..אוקי תמתיני שניה אני כבר בודקת.. ..טוב בדקתי ופה הכול נראה תקין אצלך המודם נראה מפה בסדר גמור ואפילו מראה שאת גולשת ברגע זה. אני ..שו גולשת הלו המודם בכלל מנותק מהחשמל על מה את מדברת.. היא ..מצטערת אבלל ככה זה מופיע לי פה...הכול תקין אצלך!!!ביי ותודה רבה. שו ביי מה ביי סאמההההההההה ניתקה לי בפרצופ