06/09/06 יום הולדת לפורום

06/09/06 יום הולדת לפורום

כבר עברה שנה מיום הקמת הפורום לאחר התלבטויות ראיתי שנושאים אלה שאנו מטפלים כאן בפורומים אחרים כאן הדגש על התיעוד וההנצחה. כבן לניצולים שעברו את השואה, הורי היו במחנות אבי ז"ל היה בתחילת המלחמה במחנות עבודה, עבר כ 15 מחנות עד שהגיע לבוכנוולד. הוא לא ידע מאומה מה קרה למשפחתו בגטו בנדין. ניסינו כל השנים לדלות מידע ע"י ניצולים שנשארו בגטו וכל מיני שביבי מידע. כך גם אימי ז"ל עזבה את משפחתה והיתה במחנה גלייביץ כ 3.5 שנים. פרום זה נותן עוד גישה למצוא חומר או מידע. כך גם לגבי הנצחות שונות. במשך השנים מצאתי וגיליתי חומר רב על משפחות הורי. פורום זה הוא כלי שכולם יכולים לנצל, אחד מחפש חומר השני מוסר חומר. הייתי רוצה לפנות לכולם לקבל הצעות, הערות הארות כך נבנה ונעשיר פורום זה. אני גאה בכך שהפונים בפורום זה מתייחסים אחד לשני בכבוד ובנימוס. ברצוני גם להודות לענת שהיא מוסיפה המון לרמת הפורום, אני שמח שהסכימה להיות בפורום בתור "מומחית" (צבע אדום) מקווים להצעיד פורום זה קדימה למען כולנו. בברכה

../images/Emo49.gifלפורום, ../images/Emo51.gifלבני

6/9 הוא לא רק יום ההולדת לפורום, אלא גם יום הולדתה של אימי שנולדה ב- 6/9/1947, באייכשטאט שבגרמניה, כשסבי וסבתי ילדי פולין עברו מסיביר בה שהו בתקופת השואה בדרכם לארץ-ישראל, מה יכול להיות סמלי יותר, שאני, כדור שלישי לניצולי שואה, מעורבת בפעילות חשובה כל כך כדי להעביר הלאה לדורות הבאים את זכרם של 6 מיליון יהודים שנרצחו על לא עוול בכפם בשואה, ולא זכו להקים משפחות. תודה רבה לבני על פועלו הרב, ותודה לכל חברי הפורום, בתקווה לשנים ארוכות משותפות של עשייה.

SARAH B

New member
../images/Emo49.gifלפורום לבני וענת תמשיכו בפעיל

בפעילות ישר כח

המשיכו להעשיר את כולם במידע

כבן לניצולי שואה אני רואה בפורום הזה הנצחה מכובדת לזכר כל אלו שלא זכו לראות את תקומתה המחודשת של מדינת היהודים . מצ"ב תמונה שצילמתי בבית הקברות בעיירה זביירצ'ה בפולין - מקום הולדתה של אימי, בעת ביקורי שם במסגרת ארגון יוצאי זגלמביה, בשנה שעברה. המשיכו לספק מידע כי הוא מעשיר אותנו ומהווה אות נצח שלא נשכח ולא ניתן שישכחו את העבר.

עב

New member
ברכות לפורום../images/Emo140.gif

בן שנה לפעמים הולך לבד, נופל, קם וממשיך לרוץ...

תודה שימשן

אתה מוזמן להוסיף לאלבומים שלנו תמונות מביקורך בזגלמביה, יש לי בבית את הספר של רישום המצבות זביירצ'ה (רכשתי בארגון).

הוספת תמונות לאלבומים

מקבל בברכה את בקשתך להוסיף תמונות לאלבומים. הפעם הוספתי שלוש תמונות מביקורינו בפולין בשנת 2005 באנדרטאות. האחת, מקבר האחים בבית הקברות בזביירצ'ה, ושתיים מחנוכת האנדרטה בקצה הגיטו בבנדין. יש בידי הספר של רישום המצבות בזביירצ'ה וכך מצאתי את הקבר של סבי מצד אימי ואת קיברו של סבא של אימי שאני נקרא על שמו. היה מרגש מאוד לקרוא קדיש במקום אחרי שישים שנה שלא פקדו את הקברים הללו.

Sarika

New member
ברכות חמות לבני לענת ולכל הלוקחים

חלק ב"עבודת הקודש" של תיעוד והנצחת השואה.

הענאלע

New member
../images/Emo49.gif והרבה ../images/Emo50.gif בהמשך

לענת, בני וכל המשתתפים התורמים לפורום הנפלא הזה!

חייםלוי

Member
מנהל
../images/Emo49.gif לפורום. אתם כולכם ובמיוחד

ענת ובני עושים עבודת קודש.

שארעלע

New member
בני וענת - הצלחה בהמשך הדרך

שמחתי לתרום את חלקי בתמונות מוילנה

תודה לכולם ותודה מיוחדת לשארעלע

בדיוק סיימתי להוסיף לכל התמונות: שאת צילמת את התמונות מוילנה!. ותודה לחיים לוי שעזר להעלות את האלבום כולו.

Annie46

New member
../images/Emo49.gif גם ממני!

למרות שאיני מרבה לכתוב כאן - אני
אתכם. כל הכבוד!

למעלה