07X03 UNWRITTEN ../images/Emo58.gif
גדול גדול גדול!!! אחד הפרקים החזקים אי פעם לדעתי, הייתי מרותקת. א. השחקנית ששיחקה את הסופרת הייתה מעולה ומעניינת! דמות מורכבת בדיוק כמו בפרק האוס קלאסי! ב. ההגבלות להארי פוטר ודמדומים, אבל במיוחד להארי פוטר, זה ממש דיבר אלי כי אני מעריצת הארי פוטר משובעת
וכמובן נהנתי מזה שהאוס הוא מעריץ גדול
ג. האוס וקאדי, הדינמיקה ביניהם נהיית יותר ויותר מעניינת לי, וזה לא הפריע למהלך העיניינים של הפרק, יש להם כימיה מצויינת ודיאלוג נהדר בפרק הזה. ד. המרוץ מכוניות הזה היה הדבר הכי מצחיק שהיה בהאוס כבר הרבה זמן! במיוחד הקטע הזה: Cuddy: "What's her *sam's* problem?" House: "She hates Jews!" Cuddy: "Never again!"
נקרעתי. דבר אחד הפריע לי זה שנהנתי בעונה הקודמת שהאוס וסאם שנאו אחד את השני, ופתאום הם מחבבים זה את זו ואפילו דומים אחד לשני באופי (?) זה הפריע לי כי זה הזכיר לי מה שעשו עם האוס ואמבר בעונה 4, שהיו מקבלות באופי שלהם. מצד שני נהנתי מהקטע שקאדי ו-ווילסון התנהגו דומה במרוץ והאוס וסאם התנהגו דומה... זה מוכיח (שוב) שהאוס ו-ווילסון הם סוג של "נאהבים"
פרק אדיר, 10 מתוך 10 בעיניי, לא היה רגע שהשתעממתי.
גדול גדול גדול!!! אחד הפרקים החזקים אי פעם לדעתי, הייתי מרותקת. א. השחקנית ששיחקה את הסופרת הייתה מעולה ומעניינת! דמות מורכבת בדיוק כמו בפרק האוס קלאסי! ב. ההגבלות להארי פוטר ודמדומים, אבל במיוחד להארי פוטר, זה ממש דיבר אלי כי אני מעריצת הארי פוטר משובעת