07X03 UNWRITTEN

miaBaby

New member
07X03 UNWRITTEN ../images/Emo58.gif

גדול גדול גדול!!! אחד הפרקים החזקים אי פעם לדעתי, הייתי מרותקת. א. השחקנית ששיחקה את הסופרת הייתה מעולה ומעניינת! דמות מורכבת בדיוק כמו בפרק האוס קלאסי! ב. ההגבלות להארי פוטר ודמדומים, אבל במיוחד להארי פוטר, זה ממש דיבר אלי כי אני מעריצת הארי פוטר משובעת
וכמובן נהנתי מזה שהאוס הוא מעריץ גדול
ג. האוס וקאדי, הדינמיקה ביניהם נהיית יותר ויותר מעניינת לי, וזה לא הפריע למהלך העיניינים של הפרק, יש להם כימיה מצויינת ודיאלוג נהדר בפרק הזה. ד. המרוץ מכוניות הזה היה הדבר הכי מצחיק שהיה בהאוס כבר הרבה זמן! במיוחד הקטע הזה: Cuddy: "What's her *sam's* problem?" House: "She hates Jews!" Cuddy: "Never again!"
נקרעתי. דבר אחד הפריע לי זה שנהנתי בעונה הקודמת שהאוס וסאם שנאו אחד את השני, ופתאום הם מחבבים זה את זו ואפילו דומים אחד לשני באופי (?) זה הפריע לי כי זה הזכיר לי מה שעשו עם האוס ואמבר בעונה 4, שהיו מקבלות באופי שלהם. מצד שני נהנתי מהקטע שקאדי ו-ווילסון התנהגו דומה במרוץ והאוס וסאם התנהגו דומה... זה מוכיח (שוב) שהאוס ו-ווילסון הם סוג של "נאהבים"
פרק אדיר, 10 מתוך 10 בעיניי, לא היה רגע שהשתעממתי.

ריקי100

New member
לא אני לא מתחרפנת

אני לא מצליחה לראות את הפרק באתר הרגיל שלי ch131. אוף למישהו יש עצה?

Freemee

New member
אין ספק פרק ענק! ../images/Emo58.gif

קודם כל הסיפור של החולה היה מעניין במיוחד וממש אהבתי איך שהאוס פתר את זה ועוד האמנתי שהמפרצת הייתה אמיתית ואז מסתבר שהוא שיקר לה חח ובסוף שהוא מגלה שהיא לא הולכת לשנות את הספר ואז עוד רגע היה פולט היה גדול
בכלל אהבתי איך חזרנו לכל זה שהאוס חוקר וכל פעם מגלה עוד פרט על החולה עד שהוא מגלה הכל למרות שהיה די ברור שהילד שלה אמיתי ומשהו כזה אבל עדיין לא היה ידוע בדיוק איך זה יסתדר. חוץ מסיפור החולה, היו קטעים גדולים ביחסים בין קאדי והאוס, כל הקטע של הקרטינג היה ענק עם ההערה על היהודים והכל היה מעולה
ובכלל אני דווקא אוהב איך שהיחסים ביניהם מתנהלים עכשיו ולקחו את זה לטובה. ד"א משהו יודע מה נסגר עם 13? כאילו זהו היא לא תחזור יותר או שזה רק הפסקה או משהו? מה קרה לאוליביה ווילד?

Freemee

New member
אוקי לגבי אוליביה ווילד ../images/Emo58.gif

ביררתי ומכיוון שהיא משחקת בסרט החדש Cowboys And Aliens אז היא נעדרה לכמה חודשים מהצילומים של האוס אבל אומרים שהיא תחזור בחצי השני של העונה.

ריקי100

New member
הצלחתי!!!

סוף סוף הצלחתי לראות את הפרק המיוחל!!! אחרי שחיכיתי שעה עד שזה ירד... אבל , היה שווה את זה!היה קטע ממש קורע שהאוס כתב על טאוב "כולם משקרים" זה היה כ"כ מצחיק....הענק והגמד חחחחחח מטר תשעים ומטר שבעים בערך... צחקתי על זה שעות. חוץמזה שהמקרה עלהמטופלת היה מאוד יפה ומעניין וכברנ חשבתי שיהיה שוב זאבת אך לא.. ועם הקארטינג זה היה ממש מצחיק איך שהאוס התלהב כשקאדי העיפה את ואו שכחתי איך קוראים לה.. בכלל הפרק היה טוב מאוד! כל הכבוד להם !!! שימשיכו ככה. love huddy!!

Amitush222

New member
דעתי על הפרק...../images/Emo58.gif

מאוד מזכיר את הפרקים הקלאסיים של העונות הראשונות. חולה מורכב, האוס סקרן, טיפולים מוטעים ולבסוף מגלים סיפור מרגש שתלוש מהמציאות ובזכותו הכל שב על מקומו בשלום. בעונה השישית נתנו קצת מעבר לפי דעתי... בפרק 2, זה היה לפני הנוכחי גם נתנו מעבר והוא היה פשוט מצויין לדעתי. זה היה פרק טיפוסי מדי... אבל אני מניחה שקשה להפציץ פרק אחרי פרק אז אני מניחה לכותבים...

naama59

New member
../images/Emo58.gif

די נהנתי מהפרק. גם בגלל שהוא היה קצת פחות כבד משבוע שעבר. ואפילו צחקתי כמה פעמים. כל הקטע על הספר נשמע כמו קריצה לTwilight. משעשע בהחלט.
והאדי היו פחות מעיקים הפעם. שזה שיפור.

RoyBO

New member
ממש נהנתי! ../images/Emo58.gif

כל הקטע של "בתור חברה שלך", "בתור הבוסית שלך" וכו' ענק! הקטע עם האוכל הסיני שהוא זורק לפח, ענק! המירוץ מכוניות, גדול! סדרה משובחת!

Nimrodster

New member
סוף סוף הם חזרו ../images/Emo13.gif

הפרקים הראשונים לעונה היו חלשים. סוף סוף פרק טוב מתחילתו ועד סופו.

turiuuk

New member
אחלה פרק.

אחלה פרק. הקטע עם הפרח שהוא נתן לצ'ייס היה קורע. בכלל היה טוב מאוד כל הסיפור. אהבתי .

למעלה