09.04 - יום הולדת לטיטי

I SOG I

New member
09.04 - יום הולדת לטיטי ../images/Emo77.gif

או שאני מדמיין ?

אכן יומולדת../images/Emo9.gif

מזל טוב
אישה כל כך מדהימה עם קול שחודר לנשמה פשוט תודה על מה שאת

../images/Emo55.gif

העיניים אומרות את הכל. ובשבילך, המילים נאלמות ומאבדות כל משמעות. מזל, מוזיקה, אהבה ואור.
גל.

מזל טוב ../images/Emo65.gif

את הכל. הכוח, החיוכים, האור בעיניים, הדברים שאת אומרת שמחזקים בלי סוף, המבט העמוק שלך, האכיפתיות המדהימה שלך. שיהיו לך רק שנים של אושר. והמון אהבה. אוהבת ומעריכה כל כך. ספיר

ella42

New member
מזל טוב!!! נשמותק!!!!

אני מאחלת לך את כל האשר בעולם. ושתמיד תזכרי שיש הרבה אנשים שמערכים אותך ומתים עליך (כמוני) בהצלחה עם התינוק והדיסק החדש, שניראה לי שימכור הרבה וישבור שאים של מכירות. ותודה על האכפתיות והדאגה שאת נותנת לנו, לא כל להקה נותנת כזה יחס לקהל שלה. ומזל טוב :) אוהבת אותך!!!!!

../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif.

מזל. טוב. [אותו צירוף מילים] שנים של אור, של נחת, של חיוכים. המון המון אהבה
, שתחייכי כי את קמה בבוקר, שתעלי לבמה כי את אוהבת לשיר, שתלכי תמיד בדרך הטובה לך, לאו דווקא הנהוגה. מעריכה כל רגע, שולחת חיבוקים. ענבר
.

Tomer TR

New member
../images/Emo65.gif מזל טוב!

מאחל לך, לתום וללהקה עוד הרבה שנים ותקופות מדהימות של אהבה, מוזיקה ואושר ושיהיה במזל עם התינוק והדיסק החדש

TheRainMaker

New member
אוו מזל טוב לטיטי!../images/Emo65.gif

זמרת אדירה ונדירה, עם קול לא מהעולם הזה, הר געש של כשרון. מאחל לך בריאות, אושר ועוד שנים רבות של יצירה והגשמה מבורכת
אה, אני יודע שלא שואלים אישה בת כמה היא ובכל זאת, בת כמה היא?

HiPpiE Boy

New member
המון מזל טוב

כתבתי כבר משהו ברישמי עכשיו אני עובד על מכתב) את מדהימה אותי כול פעם מחדש... תודה לך על כולכך הרבה מאור.

izzys

New member
אורית.../images/Emo204.gif

להגיע להופעה של היהודים, מגלה מכרה זהב. הקול הכובש הזה, שקל כ"כ להתאהב בו בשניות, הופך את כל החוויה למשהו סוחף. לראות אותך מלאה בעצמך על הבמה, שרה מילים שנראה שאת חיה בכל ביצוע של השיר, גורם רק לרצות לאחל לך עוד המון שנים כאלו. שנים של יצירה, של מוזיקה מבפנים, של הופעות ופורקן, של הרמוניה, של טונים שעולים באופן ששמור רק לקול הייחודי שאת. המון הצלחה בהמשך הדרך, בהרחבת המשפחה, בלידה ובכל תהליך שתעברי כאמא. המון אהבה, ורק טוב, מכל טוב, והתגשמות. יום הולדת שמח, ועד 120.
מור.

ליאןןן

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif ../images/Emo77.gif

האמת שאין כלכך מילים.. את אור גדול, את כח עצום. ומגיע לך הכל מהכל. פשוט ככה. עוד המון שנים של חיוכים, שקט וטוב טהור [במיוחד עם הקטן שבדרך
] שתהני מכל רגע, שתעריכי כל רגע. שתמשיכי. תודה לך על כלכך הרבה
. אוהבת ומעריכה כלכך
.
.

../images/Emo65.gif מזל טוב! ../images/Emo65.gif

תיתי, מה עוד אפשר לאחל לאישה שכבר בורכה בכל כך הרבה כשרון ואהבה? אאחל לך רק בריאות, אושר, שמחה והגשמה. תמשיכי להיות מי שאת, מיוחדת ומקסימה ושתמיד תישארי מוקפת אהבה וחברים. שלך עידו

טיטי מדהימה....

המון מזל טוב, מי ייתן ותזכי לעוד הרבה שנים מלאות בריאות ואושר בו את חובקת את כולם.שתמשיכי לחייך את חיוכך המקסים,להיות כ"כ חמה ואוהבת....כמו שרק את יודעת. מאחלת לך עוד שנים רבות של יצירה עם כשרון כ"כ נדיר ויחודי רק לך. אוהבת בכל מאודי, הילה.

Tom 7

New member
מזל טוב לטיטי!!!!../images/Emo65.gif../images/Emo79.gif

לאישה המדהימה!!!! ביופיה, בקולה, בנעימותה, בטוב ליבה וכו' וכו'!! מזל טוב ואושר ועושר בריאות וכושר...

מזל טוב../images/Emo13.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif

רק אושר ואהבה
הצלחה בכל תחום, שגשוג ופריחה אישית ומקצועית
שני

little WhiSper

New member
../images/Emo65.gifאורית שחף../images/Emo65.gif

פשוט אין לי מילים לתאר... המון מזל טוב, המון! אושר ושמחה והצלחה. אוהבת אותך. (אני חייבת להגיד- את מלכה
)

למעלה