0_0
E eon2 New member 18/4/07 #2 thats tha shit הכלל ממש מגניב וזורם אבל יש לך קצת בעייה ב-A הוא קצת כזה קוטע את הזרימה של הפיססס האס למעלה ממש ממש מגניבהה good work bub
thats tha shit הכלל ממש מגניב וזורם אבל יש לך קצת בעייה ב-A הוא קצת כזה קוטע את הזרימה של הפיססס האס למעלה ממש ממש מגניבהה good work bub
M minyman New member 18/4/07 #3 דווקא לא.. אחת הביעיות היא שזה לא כזה זורם.. תמשיך לעבוד... תתיחס לדברים שאמרתי לך על הסקצ'ים הקודמים...
דווקא לא.. אחת הביעיות היא שזה לא כזה זורם.. תמשיך לעבוד... תתיחס לדברים שאמרתי לך על הסקצ'ים הקודמים...
S Swanskee New member 19/4/07 #4 big fucken up man! keep it that way man..... and talk to me at the msngr
A acab123 New member 20/4/07 #6 הS שראית שם למעלה.. עשיתי היום על קיר.. יצא ממש סבבה אני יעלה מחר כי אין תמונות...
A acab123 New member 20/4/07 #12 ברור אחי! זה היה ספונטני וגם סתם כזה לקחנו דגל ותלינו על הבית הזה... אז עשינו ת'דגל עם ספריי ואז אמרתי זובי אני יביא שם משו.. חחח היה מצחיק טילים...
ברור אחי! זה היה ספונטני וגם סתם כזה לקחנו דגל ותלינו על הבית הזה... אז עשינו ת'דגל עם ספריי ואז אמרתי זובי אני יביא שם משו.. חחח היה מצחיק טילים...
B Basic3 New member 21/4/07 #17 אגיד שוב S! זה היה הט'רואו שלי במשך תקופה ממושכת, ובאיזור שלי יש מספיק ממנו. מעבר לכך, שS זה חרוש אש.
אגיד שוב S! זה היה הט'רואו שלי במשך תקופה ממושכת, ובאיזור שלי יש מספיק ממנו. מעבר לכך, שS זה חרוש אש.
A acab123 New member 21/4/07 #19 אני חושב... אבל מצטער שלא היה לי צבע ושאין לי כל כך הרבה כסף.. שאני יקבל משכורת אני יעשה...