1# אמונה אחרונה)

1# אמונה אחרונה)

הרכבתי סידרה של שירים שכתבתי די מזמן(כל אחד בתקופה אחרת, שתיים מהם כתבתי לפני שנה ושתיים אחרים לפני כמה חודשים) ואני קוראת לה "דברים אחרונים". הסגנון שלי שונה, מסובך ומבלבל ופירסמתי את זה כבר בפורום סופרים ומשוררים צעירים אז אין לי ציפיות גדולות לתגובות טובות, רק חשוב לי שיקראו... : ------------------------------------ זה כואב כשאני נעלמת, מסתובבת והעולם עומד באותו מקום מכתבים שלא נשלחים אליי, אני מקווה שילכו שיבוא, הוא מופיע בפנים חדשות יפות פחות, שולחות לי הרגשות מרגישות סחרחורת תערבלי לי מחשבות. אני אוהבת התמימות שלי נערפת. הם שומרים על השמש שתשרוף אותנו תוכניות לעתיד הקרוב, כולם מתכננים כולם נופלים ברווחים שבין התודעה לתת ההכרה אין מחר. היא ישנה תקשיבי, את זקוקה למנוחה מהמזרקים. היא מחממת לי וורידים. מקפיאה את הזמן מעבירה בי תחושה עד הרגליים, אם רק היית יודעת אותי מה לא הייתי נותנת כדי למצוא אותך מאוחר. העתיד לא חוזר. מעולם לא נברא שכחתי את שמי, מתהווה מחדש שיבכו הבוכים, שיתקעו בי דגל או אולי סכין. הם גדולים מעליי בהישרדות החיים לא ברגש. זאת אשליה אופטית של יופי בריא אני גבוהה עד השמיים, על הבניין הכי גבוהה. נוגעת הוא סימן את גבולות הבדידות, הספרים נותנים לו אהבה ומה הם עשו בשביל מדינה? תתבגרו. תאבדו תקווה. תנטשו אותי במקום לא מוכר. כמו פעם. כל כך מוכר, חונקים אותי לכלל ביקשתי אמת, אבל הלמעלה איבד תקווה העמידו שם חומה. אמונה אחרונה. אולי נסתכל.

דברים אחרונים #2

אני מתחילה לאבד ביטחון בקשר לשירים האלה... אז לפני שאני אתחרט: אני חושב, בשירותים משקיף על העולם הכל נראה לא בסדר אני שומע אנגלית בחצי אוזן חירשת רק במקומות תרבותיים מסתכל למבוגרים ונשים בעיניים בשביל הפרובוקציה זה מושג פופולרי בחברה המודרנית המתקדמת המתפתחת העשירה המטרה היא להרגיש, דרך התקשורת דרך מחט תת עורית בתיאוריות משעממות ההשפעה מיידית מפשירה מעלייה הרגלים ישנים דוגמאת אופי אני לבד, רק לפעמים במצב של כוננות לקראת הצעדים הבאים שלי במודל רשימה המטרה קדימה רק ברברס, אף פעם לא להסתכל אחורה ולא להיפגש באנשים, עצמים שונים, דוממים, או אהבה או כל דבר אחר שיכול לעגל אותי לתוך החברה אני אוהב לדרוך רק על בלטות אדומות לדבר רק עם עצמי לנהוג עקום בדרך הביתה לקבל סחרחורת מנת יתר מפאנטה לא להסתכל ימינה או שמאלה יש צללים שקוטעים את הדרך כל כך הרבה אנשים על הספסל לא רואים אותי אני מרגיש, דרך החלון דרך הטיפות שלא נוגעות בי אני כל יכול ברשימת כוננות לקראת העתיד אני מקבל החלטות חדשות הם נכונות לי, הגעגועים לא נסבלים על קו דק של צלילות הוא חוזר כל שנה והפעם זה החורף האחרון.

מכתב אחרון 3#

במחשבה שלישית, ייתכן והחלטת קריעת הקשר הוא שטבע בי צלצולי פעמון באוזניים הוא חודר לתודעה. ברגעים בודדים שממלאים את זמני בקריזה נואשת לעדכונים אסטרולוגיים הרופא העיף בי מבט והגדיר פסיכוזה גם כאשר הצבעתי על הבחור שעמד בחלון הוא מחייך בעצב תולש ממני חוטי אשליות וטניה אומרת את חייבת להפסיק להתאהב בדמויות תקשיבי, דרדוויל הוא לא דמות, הוא גיבור אנשים טובים אוהבים להכאיב. מחליפים פנים במסך לבן שומר מרחק נגיעה בין רגשות. אבל לא אני זהותי חרוטה על המצח מספרי זורם ברחובות הפופולריות מחמיאה המילים, חוטפות אותי הן לא יכולות להציל אותי מהבטחות מתוקות, תמימות מתמוססת היא כמו מדינה, דמוקרטיה מזויפת תניחי ראשך על כתפי הנוזלת גלים סמויים שלא נשלחים אליי היד שהחזקתי רחוקה מטושטשת מעליי מאבדת זכויות קיום זה כמו ליפול לזרועות של אף אחד אני מבטיחה, זה המכתב האחרון.

מחשבה אחרונה (ושיר אחרון אני מבטיחה ) 4#

לפעמים אני הולכת על שמות לא מוכרים זה לא מסוכן אני גדולה. הוא לוקח אותי איתו, לא ביד הדלתות שלי סגורות הרמטית והלב שלי פתוח איך זה שהוא אף פעם לא שומע את הצרחות? הוא היה חכם פעם. עכשיו. הוא רק לא יודע לדבר לא מהסמים הוא מלמד אותי מילים חדשות, לא לאוניברסיטה השכלה שלטונית נוגדת את האידיאולוגיה המה- שמה החדשה הוא מפתח אותה בראש שלו. בחיזיון של חברה ניאו מודרנית. תכף בידי כל העולם. האנטי קפיטליסטית הפסיכוזה יורדת לעם. עולם רק של בני אדם. קוקה קולה פושטת את הרגל. מוסיקה מושמעת חינם. הצבא ללא צנזורה. המלחמה ללא נשקים. דמיון בהפריה. לא תינוקות. חיות בארמונות מלוכה. לא אלימות. זה לא הנוער בפה שלי, זה הדור החדש. תיצוק בו אוטונומיה תפעיל אותם בתוכנה חדשה. תשדוד. תתאשפז. תיפול לתוך בורות בנק. עמוק. המים לא נקיים. למה יכולנו לצפות? מדינת דמוקרטיה נשלטת בידי דת רומסת דמוקרטיה.אלוהים בשידור חי מדבר. זה אני. זה לא הגיוני. תסבירי לי שוב מאיפה הראש שלך חושב. לא מהשכל. תקשיבי, אין לי זמן יותר לאהוב ממה את מפחדת?. אני לא חוזרת. ולמה שאני אחייך אלייך? מסתכלים עליי מעבר שכבות. גדרות לבנות לא של בית. מחשמלות אותי בגוף יבש. זה לא כלוב. אל תאמינו. תכתבו. אני דוגל ברעיונות מקוריים לא הגיוניים זה משהו טרנסצנדנטי, זה אני. לא ההוא שם למעלה, תחמן. הוא מעלים לכם תודעה. מסתתר מתחת ליכולות ההכרה. לפעמים אני דורכת על שברי תקווה. תמשיך לקרוא, על סיפורי נפש קרועה לא אבודה. פואטיקה אין לי גיטרה אין לי מיטה. שבחות, התרסקתם באדמה המקוללת ספוגת מים תתחילו לשחות פה משמאל זה המטבח מימין נמצא הסלון. זה הבית. יש ליצן בחצר שמצייר בני אדם עם חיוכים ריקודים ושמלות כחול לבן לא הבטתי שפיות תמידית. האוכלוסייה מגוונת דוגמת ריאקציונרים מכורים חתרניים נרקיסיסטים ומשוררים בלי שפה. חיים רגוע, מנצלים טבע להרגעה. לפעמים אני הולכת בתוך ראשים לא מוכרים. זה מסוכן בשביל ילדה גדולה. הוא לוקח אותי איתו, לא ביחד. לבד. ולפעמים נדמה כאילו רק הראש שלי מאבד קווי מחשבה לעיתים די קרובות.

אפילו שהבטחתי..

אני רוצה לגזור את הגוף שלי לחלקים קטנים ליצור מהם כנפיים אני מוחקת את השורה הקודמת הדם מערבל לי מיצים בקיבה אני מפחדת מרעמים וברקים בלילה, אני מדמיינת קו לבן עובר ופולש לחלון שלי ומחשמל את ההורים שלי אני נכנסת לפאניקה, שותה מים מחשמלים מקיאה אני מתעקשת על השורה האחרונה אין לי לאן לעוף אני רוצה לשבור את הלב שלי לרסיסים קטנים ולבנות אחד חדש עם מברגים והחלקים הנכונים אני רוצה ללמוד מדענות באוניברסיטה ואחר כך רפואה ולהמציא אחת חדשה פסיכודלית אני רוצה לקעקע את הפנים של אלוהים על הבטן שלי ואדאג שיפנקו אותו בנשיקות זרות אני אוהבת לנשום את הבריזה בבוקר, כשכולם רצים לחיים שלהם ואני מחפשת מוזה

birth and death

New member
סחתיין על האומץ אם את כל כך חסרת ביטחון בקשר

לשירים שלך, אבל את לא צריכה להיות, זו כתיבה נקייה את כותבת מהלב, בטח שלא תקבלי תגובות בפורום משוררים הם מתפלצנים שם כאילו אין מחר, מילים בלי משמעות מסודרות במה שהם מקווים שנראה כמו צורה יפה. כתיבה אמיתית וטקסט נוגע אל תפסיקי לכתוב ותמשיכי לפרסם כאן!!! יום טוב:) הזדהתי עם השורות האחרונות...

למעלה