1 באפריל שמח לכולם חח:)קראו!

amir haddad

New member
1 באפריל שמח לכולם חח:)קראו!

יווווווווווו כל היום אני נקרעת אני חייבת לשתף אותכם עבדתי על עמירוש ,זה שאני כל כך אוהבת חח שאני בהריון ואתם לא מבינים איך הבנאדם האמין לי כל היום אני נקרעת מיזה קבלו ת'שיחה שלנו.. ולקחת הכל בהומור ,כל מה שרשמתי כן.. -------ההריון--------- אני: "עמיר, אני יודעת שזה ישמע הכי לא אמין שבעולם אבל לפני כמה זמן אני וחבר שלי עברנו בדיקות וגילו שאני בהריון וכמובן שההורים שלי אסור להם לדעת מכלום, אני כבר שבוע בהיסטריה קשה לי לדבר על הנושא הזה אבל החלטתי לשתף אותך ואת הפורום כי כנראה אני יעזוב את הכל עד שבאמת הכל יסתדר אתה לא מבין מה עובר עלי.... אני מדברת איתך מהבית חולים וכנראה שעוד שבוע אני יצטרך לעבור ניתוח,אז אל תנסה אפילו להתקשר כי אני לא יהיה זמינה......." עמיר: "אני לא מוכן על זה בהודעות. אני תיכף עולה להופעה,אדבר איתך מהשדה, חסר לך שאת לא עונה לי." אני: "עמירוש כפרע עליך חחח אפילו בצחוק קשה לי להגיד את זה אבל.....אחד באפריל מצטערת הייתי חייבת חח עמיר: "אוי שכחתי,את גדולה מהחיים! אני בחימום קולי,וכמעט הפסקתי לינשום. אגב היום יום הולדת לאוראלי" -- יצא לא קשור איזה בובי הוא אני מטורפת עליו נכון שהוא מאמי? איך הוא נלחץ חח נראה לי הוא הולך להתקשר חחחחחחח איך להסביר את כל זה בטלפון עכשיו חח איזה פדיחות יוווווווו....! העיקר שהוא לא עלה לחוץ להופעה.!

חחחחחחחחחחח איזה קרועהה

אני גם עבדתי על אמא שלי כשהיא הייתה בגן אמרתי לה שהדוד התפוצץ וכל הבית מיםם וההיא נלחצה באה מהר ואז אמרתי לה אחד באפריל אבל היא לא צחקה היא התעצבנה עליי חחח

לא נורא תמיד יש את שנה הבאה

או במקרה שלי כל יום חח

amir haddad

New member
חחחחחח איזה חמוד

לא נורא יפתי לך מותר כל יום:)אתה זה משהו מיוחד....

amir haddad

New member
איך רואים שבנים לא מבינים כלום

בהריון חחחחחחח חופשי אפשר לחרטט אותם אני אומרת לו אני וחבר שלי בבדיקות לדעת אם אני בהריון חחחח הבנאדם מאמין לי וממתי גבר צריך לעבור תבדיקות כדי לקבל תתוצאות שלי? למה הוא בהריון?חחחחח או שרשמתי על הניתוח והכוונה הייתה להפלה ואי אפשר ישר לעשות הפלה חחח הדברים לוקחים זמן והייתי בטוחה הוא לא יאמין לי אבל הוא בחור מאוד מאוד סטלן ושכחן גדול שאפילו הוא בכלל שכח שזה אחד באפריל חח אז ידעתי שיהיה קל לעבוד עליו אבל לא חשבתי שהקטע עם ההריון יצא חכם אבל יצא:) חח ולחשוב שאם לא היה לו את ההופעה בדיוק שכתבתי לו יכלתי למתוח אותו כל היום ולשגע אותו ואז הוא היה מתקשר והיה מתחיל לדאוג ולהלחץ (והוא הרבה כזה) וזה היה הכי מצחיק

ב-1 באפריל שלי...

לא עבדתי על אף אחד אבל עשיתי משו מפגר.. נכנסתי לבריכת מים קפואה בשביל איזה 100 שקל שהבטיחו לי מי שמסביב אם אקפוץ חח.. סתם בשביל הקטעים. זה היה במלון.. נראה לי שנבהלו ממני:-S

את לא יודעת כמה..הם אמרו לי לקחת

את המגבת לבד!!! רצתי כמו משוגעת חח.... פאדיחה חח אבל בקטנה...עוד מאז הקליפ של דניאל זילברשטיין שאני שם אני עושה שטויות... כאילו..כמה אני יכולה לעשות מעצמי צחוק?חחחח. סתם לע זה לא היה כזה מפדח.. זה היה יותר מצחיק..כאילו צחקו איתי לא עלי..

כה חחח...

לא הספקתי להוריד בגדים והכל..ישר נכנסתי חחח... שלא יתחרתו ולא יתנו לי את הכסף...אז למה אקפוץ?חחחח.... כאילו יאלה נו בשביל 100 שקל ככה סתם למה לא? מה שאני יודעת זה שאף אחד שם לא היה קופץ גם בשביל 1000 חחחח.... כן לא מכירים אותי שם.. אבל עדיין נשארו לי להשאר שם עוד 3 ימים חח..עם אותה פאדיחה.. אבל בקטנה לא הרבה ראו.. משפחה בעקרון חח..אבל בקטנה.. נכנסתי ככה עם הבגדים עם הכל.. לא היה אכפת לי יענו..זה גופיה ומכנססס לבןןן שקוףףף נטו!! חחח..ראו תבגד ים מתחת חח... כאילו..ישר רצתי לא חשבתי אפילו על להוריד חח..

למעלה