1 באפריל שמח לכולם!

1 באפריל שמח לכולם!../images/Emo123.gif

רציתי לעבוד עליכם שאביב גפן עוזב את בלאקפילד וממשיך לקריירת סולו באירופה, או שסטיבן ווילסון החליט לחזור בתשובה. אבל זה לא שווה את המאמץ, אתם לא כלכך טיפשים
אז מישהו פה נפל קורבן למתיחה מצחיקה היום? או שאולי הצלחתם למתוח מישהו?

LightbuIb sun

New member
P:

האמת היא שהיום עוד לא. (אבל רק 5 וחצי..) אבל בשנים קודמות היו מספר דברים מצחיקים.... פעם התקשרתי לאחותי באמצע העבודה, ואמרתי לה "היי....אני ואבא פה מתחת למשרד שלך..החלטנו לבקר, הבאנו עוגות וסנדוויצ'ים...את יוצאת?" ואז היא התחילה לצעוק עליי "מה, אני באמצע העבודה, מה נפל עליכם?" וכל מיני כאלה, ובסוף היא יצאה...והיא התקשרה ושאלה "טוב, כמעט פיטרו אותי אבל הצלחתי לצאת... איפה אתם יושבים?" אז עניתי לה "אממ...בבית...1 באפריל שמח." מאז אין לי לב לעשות דברים כאלה..חח

עדן גפן

New member
חחחחח../images/Emo190.gif|פיס|

האמת שלא זכרתי את זה. מזל שהזכרת
פעם כמעט הלכתי לבצפר בגלל שעבדו עליי..
אבל זה לא מצחיק
חח

handlessman

New member
אפשר להגיד...

עשינו היום (כלומר, אתמול...) מסיבת הפתעה לחבר שלי שהתאריך שלו זה היום (2)... זה היה בפארק, ומי שהיה אמור להביא אותו אז הם איחרו בטירוף... עכשיו זה היה לו ברור שאנחנו הולכים להפתיע אותו וזה, אז מה עשינו, הדלקנו כבר את המנגל ועשינו כאילו כבר עשו עליו בשר, ליכלכנו שמה וקיצר עשינו הכל כאילו אנשים כבר היו שם וחגגו והלכו... והוא הגיע והוא אשכרה האמין לזה והוא אמר כזה "איזה בני זונות", עכשיו אנחנו עלינו על המגדל מים שהיה ליד, אז ברגע שראינו שהוא חוטף קריז וזה כבר לא מצחיק אותו, התחלנו לזרוק עליו ביצים מהמגדל... חח היה קורע

שמיקי

New member
חעחעח כן

אף אחד לא עבד עליי משומה.
אבל עבדתי על ידיד שלי שאני בהריון
והוא התחרפן.. עבדתי על עוד ידיד שלי, וזה היה אכזרי, שאני עוברת ניתוח ממש מסוכן, ויש סיכון שאני לא אזכור אחריו תקופה מהחיים שלי, או הכל.. חחח זה היה גדול
ועבדתי על עוד ידיד שלי שהקדימו לנו את הרסיטלים במוזיקה ל20 באפריל, והוא ממש התחרפן, ואז כשאמרתי לו.."חומד, אחד באפריל:)" אז הוא לא קלט המפגר, ואמר "מההההההההה לאאא יש לנו רק 20 יום?!!?!?" חעחעחע.. אחד באפריל הכי טוב שהיה לי עד עכשיו, הצלחתי לעבוד על כל מי שניסיתי, ולא עבדו עליי

למעלה