1 באפריל!!!!

mor000

New member
1 באפריל!!!!

את האמת שבדיוק היום היה לי מבחן ענק בהסטוריה וב1 באפריל בשנת 1933 התקיים יום החרם על היהודים וזו הייתה אחלה דרך לזכור את זה... אבל די עם השטויות... על מי כבר עבדתם? מי עבד עליכם? הצליחו? ספרו לנו את מעוללות אחד באפריל שלכם. הכיתה שלי היום עשתה איזה קטע למורה לתנ"ך, הוצאנו את כל השולחנות והכיסאות למסדרון, הוצאנו ספרים והתיישבנו. כשהיא הגיעה זה היה ממש מצחיק כולם היו בשקט. את האמת היא די התעצבנה והלכה לקרוא למנהל או משהו. אנחנו החזרנו את הכל לתוך הכיתה וארגנו הכל כמו שצריך- לצערנו היא לא הביאה את המנהל בכדי שנתלונן בפניו שהמורה הוזה, אבל בכל זאת היה מצחיק [=

נעה 124

New member
../images/Emo113.gifהיה יום הזוי../images/Emo6.gif

בהתחלה ניסינו לעבוד על המורה לספרות, שלא שיתפה פעולה, ש-"יש שיעור לשון עכשיו! מה את עושה בכיתה בכלל? המורה ללשון אמורה ללמד אותנו!
" אבל היא רק חייכה קצת ואמרה "כן, אחד באפריל.." ואז התחלנו ללמוד.. אבל שיעור תנ"ך היה מצחיק- התחלפנו בכיתות עם כיתה אחרת מ-ח', בתחילת השיעור כל הכיתה שלנו נכנסה לכיתה שלהם ולהפך XD ואני לא יודעת איך המורה שהייתה בכיתה שלנו הגיבה, אבל המורה שהיה איפה שאנחנו היינו לא שם לב בהתחלה וכמעט התחיל ללמד
וגם איזושהי כיתה עשתה כאילו יש שריפה (לאחד הילדים בכיתה יש צלצול של גלאי עשן בפלאפון), ואז הילדים התחילו לצרוח בפאניקה ולצאת דרך החלונות.. לא כל יום באמצע שיעור גאוגרפיה יוצא לי לראות מהחלון ילדים רצים בהיסטריה ומורה שלא יודעת מה לעשות><

barv15

New member
מאיזה ביצפר את ?

כי גם אצלנו בשכבה 2 כיתות ח' התחלפו D:

למעלה