1 באפריל

1 באפריל

אתם אוהבים למתוח אחרים? ושמותחים אתכם אתם לוקחים את זה בסבבה? ספרו על המתיחות הטובות שעשיתם או שעשו לכם .

Matanhirsch

New member
חח..המורה שלנו לכימיה..

היא אמרה למורה להסטוריה שכל השיעורים שלה עוברים אליה..והמורה להסטוריה מאוד התעצבנה מזה. אז המורה לכימיה צחקה ואמרה לה "אחד באפריל"..והיא כזה חייכה..מול כל הכתה.היה מצחיק

NoWords

New member
חברה עבדה עליי../images/Emo3.gif

אמרה לי שקרה משו בינה לבין מישו אתמול.. ואני כמו סתומה, אחרי שכל היום טרחתי להזכיר לעצמי את התאריך היום.. נפלתי בפח מרוב התרגשות
ואני וחברה טובה עובדות על שתי חברות שלנו ורק היום בערב אנחנו מספרות להן שהכל שקר..
זה קשור למסיבה כלשהי, לא משנה חח

dilan angel

New member
בדיוק מה שקרה לי../images/Emo110.gif

עם חברה שלי.. גם היא עבדה עליי שהיה לה איזה קטע עם מישו עע למרות שזה כבר לא מקורי היא הצליחה לעבוד עליי

cobainos

New member
תשאלו את חן מה עשיתי לה

חוץ מזה עבדתי יפה על ידידה שלי(שאני יוצא מהצבא על נפשי) ועל חבר(שסוגרים את מכבי נתניה) מתיחות טובות שעשו לי...המממ...סבתא שלי,כשהייתי קטן,עבדה עליי שהיא וסבא שלי טסים לארה"ב ולא בטוח שיחזרו אתר האוהדים הגדול של מכבי חיפה פירסם ידיעה שמודחים מהגביע אחרי שיתוף שחקן באופן לא חוקי(מה שבאמת קרה באירופה,אבל הידיעה הייתה מנוסחת מעולה וזה היה לפני 3 שנים) והיו עוד...

חןשסק

New member
אוח מה נעם עשה לי ../images/Emo46.gif

ב3 הוא אמר לי שהוא יוצא אליי. טוב.. 3 ורבע... 3 ו20.... כמה זמן לוקח להגיע אליי?! 3 ו40 אני מקבלת ממנו אסמס- "עשיתי תאונה, אני אדבר איתך יותר מאוחר" אחרי הלם קצר והתעשתות חשדתי שמדובר במתיחה, אבל ישבנו לאכול ואמרתי לאמא- היא אמרה לי שזה דבר שלא צוחקים עליו ואחי הקטן (בן 10) אמר- "מה קרה לכןןןן 1 באפריל!!" ואמא שלי המשיכה להתעקש שלא צוחקים על זה. קיצר נכנסתי ללחץ, שאלתי אותו אם אבא שלי יכול לבוא לעשות משהו, הוא אמר שלא. ניסיתי להתקשר- הוא ניתק. הוא שלח הועה נוספת אני הולך לעשות בדיקות, נדבר". מה בדיקות?! אטרף. התקשרתי. ניתק לי. אחרי רבע שעה הוא מתקשר - אחדדד באפריל!! האמנת לי?! נביילה

למעלה